Opis

Predstavljamo vam VOX vgradno pečico EBM 6500B G – vrhunsko kuhinjsko orodje, ki bo navdušilo tako ljubiteljske kuharje kot tudi profesionalce! Ta električna pečica združuje napredne tehnologije s privlačnim dizajnom, kar vam omogoča, da dosežete popolne kulinarične mojstrovine.

S prostornino pečice 65 L je VOX EBM 6500B G dovolj prostoren, da pripravite raznovrstne in obilne jedi za vso družino. Osvetljena notranjost vam omogoča, da ves čas spremljate napredek pri pripravi vaših najljubših receptov, medtem ko se emajl na notranji strani pečice enostavno čisti, kar vam prihrani čas in trud.

Z mehanskim termostatom lahko natančno nadzirate temperaturo pečice, kar omogoča popolno peko vsakič. Pečica ponuja široko paleto funkcij, med katerimi so osvetljena notranjost, odtajevanje, gretje spodaj, gretje zgoraj in spodaj, gretje zgoraj in spodaj z ventilatorjem, žar, dvojni žar, dvojni žar s ventilatorjem ter energijsko varčen način ECO. Z vsemi temi funkcijami boste lahko pripravljali različne jedi in ustvarjali nove kulinarične mojstrovine.

VOX EBM 6500B G je opremljen z močnimi grelnimi elementi, kot so zgornji grelni element s 950 W moči, spodnji grelni element s 1100 W moči, žar s termostatom in 2000 W moči ter dvojni žar s termostatom in 2950 W moči. Poleg tega pečica vključuje tudi ventilator za hlajenje ob koncu peke, ki zagotavlja varnost in ohladi pečico po končani pripravi.

S časovnikom, ki omogoča nastavitev časa peke do 120 minut, boste imeli popoln nadzor nad pripravo jedi.

Cool Touch vrata pečice s dvojno stekleno plastjo zagotavljajo varnost in zaščito pred visokimi temperaturami, kar je še posebej pomembno, če imate otroke v hiši.

Dodatki, kot so globok pladenj in kromirana rešetka, bodo popestrili vaše kulinarične možnosti in vam omogočili ustvarjanje raznolikih receptov.

Z največjo skupno močjo 3000 W in energijsko učinkovitostjo razreda A boste prihranili pri porabi energije, kar je prijazno do okolja in vaše denarnice.

VOX EBM 6500B G ima enostavno mehansko upravljanje, ki ga lahko uporabljajo vsi, ne glede na kulinarično znanje.

In da bi vaš nakup bil brezskrben, vam ponujamo 5-letno garancijo, ki potrjuje našo zavezanost kakovosti in zadovoljstvu strank.

Za vrhunsko peko in kuhanje v vaši kuhinji si zagotovite VOX vgradno pečico EBM 6500B G in se pripravite, da boste navdušili vašo družino in prijatelje s svojimi okusnimi kulinaričnimi mojstrovinami!

– Vrsta pečice: električna
– Prostornina pečice (L): 65
– Ventilator za hlajenje ob koncu peke
– Osvetljena notranjost
– Enostavno čiščenje emajla
– Mehanski termostat
– Funkcije pečice: OSVETLJENA NOTRANJOST / ODTAJEVANJE / GRETJE SPODAJ / GRETJE ZGORAJ+SPODAJ / GRETJE ZGORAJ+SPODAJ+VENTILATOR / ŽAR / DVOJNI ŽAR / DVOJNI ŽAR+VENTILATOR / NAČIN ECO
– Zgornji grelni element (W): 950
– Spodnji grelni element (W): 1100
– Žar (termostatični) (W): 2000
– Dvojni žar (termostatični) (W): 2950
– Ventilarto (konvekcijski motor) (W): 19
– Indikatorska lučka za delovanje termostata / delovanja pečice
– Časovnik: mehanski (0-120 min)
– Barva stekla / kontrolne plošče: črna
– Cool Touch vrata pečice (dvojna steklena plast)
– Dodatki: globok pladenj, kromirana rešetka
– Skupna moč (največja (W)):3000
– Energijska učinkovitost: A
– Upravljanje: mehansko
– Napajalni kabel brez vtiča
– Dimenzije aparata (VxŠxG) (mm): 595 x 595 x 575
– Dimenzije embaliranega aparata (VxŠxG) (mm): 670 x 688 x 621
– Neto teža (kg): 29
– Bruto teža (kg): 32,6

Garancija: 5 let

Dodatne informacije

Proizvajalec

Vox