Opis

Odkrijte avtomatsko rešitev za nego oblačil, ki opravi vse delo namesto vas: Tefal Care For You First Samodejni parni likalnik in razkužilo popravi gube, osveži in razkuži vse tkanine v kratkem času, tudi najbolj občutljive – zahvaljujoč preprosti, popolnoma naravni in samodejni postopek.
Revolucionirajte svojo dnevno rutino: preprosto nastavite do 3 kose oblačil za dnevno ravnanje v 10 minutah ali 30 minutah za trdovratne gube.

Samodejna nega s paro
Korekcija gub in dezinfekcija z avtomatskim postopkom, ki olajša nego oblačil zahvaljujoč samo povsem naravni moči pare

Samodejno odstranjevanje gub
Preprosto postavite do 3 kose oblačil in pustite, da vaš stroj naredi ostalo! Uživajte v enostavnem vsakodnevnem ravnanju od 10 do 30 minut.

Hitra osvežitev
20-minutni cikel zmanjša neprijetne vonjave* in osveži vaša oblačila med pranji – brez močnih vonjav na oblačilih, ko zapustite restavracijo (*Test izveden v zunanjem laboratoriju leta 2023, v načinu hitrega osveževanja – 20 min)

Dezinfekcija s pomočjo pare
40-minutni cikel uniči do 99,99 % bakterij, virusov in klic ter znatno zmanjša alergene brez detergentov in kemikalij.

Do 3 kosi oblačil
Zahvaljujoč 360° vrtljivim obešalnikom in ščipalkam za hlače enostavno postavite do 3 kose oblačil hkrati in tako prihranite največ časa

Nizka poraba energije
Aparat, ki zaradi svoje ekskluzivne patentirane konstrukcije porabi do 40 % energije v primerjavi s tradicionalnim navpičnim likanjem s paro.

Kemično čiščenje na domu
Zmanjšajte obisk čistilnice s preprosto in hitro domačo rešitvijo za varno nego oblačil, brez nevarnosti opeklin ali poškodb – kot nalašč za svilo, kašmir, volno in drugo

Enostaven za uporabo
Daljinski upravljalnik, velik in jasen zaslon, ekskluziven sistem odpiranja in zapiranja, 3 vrtljivi obešalniki, odstranljiv 1,2-litrski rezervoar, ki ga je enostavno napolniti, in enostavna mobilnost

Dodatne informacije

Proizvajalec

Tefal