Opis

Beko sušilni stroj B5T68233 z zmogljivostjo sušenja 8 kg, energijskim razredom A++, 15 programi, tehnologijo toplotne črpalke in zamikom pričetka delovanja.

Predstavitev

Pridobite Beko jamstvo

Z nakupom gospodinjskega aparata Beko si boste zagotovili proizvajalčevo garancijo za obdobje 2 let od dneva nakupa aparata bele tehnike. Z registracijo boste pridobili še dodatna 3 leta Beko jamstva. Svoj novi aparat registrirate najkasneje v 45 dneh od datuma nakupa in ste brezskrbni 60 mesecev.

Vsi aparati, ki imajo ProSmart inverter motor morajo biti registrirani na Beko uradni spletni strani v roku 45 dni od datuma nakupa, da si zagotovite 10 letno jamstvo na delovanje motorja brez doplačila.

Pogoje dodatnega 3-letnega Beko jamstva in 10 letnega jamstva na ProSmart Inverter motor si lahko preberete na Beko uradni spletni strani.

Pridobite Beko jamstvo

Beko B5T68233 sušilni stroj s toplotno črpalko

Beko sušilni stroj B5T68233 z zmogljivostjo sušenja 8 kg bo postal vaš najljubši domači pripomoček. S pomočjo 15 različnih programov sušenja boste lahko prilagodili sušenje glede na vrsto perila. Na voljo so program za občutljiva oblačila, program za športna oblačila,, program za sušenje kavbojk… Stroj je opremljen tudi z možnostjo zamika vklopa (0–24 h), senzorjem sušenja, osvetlitvijo bobna in zaklepanjem tipk.

Ima sistem AquaWave® z ukrivljenim steklom vrat in posebej zasnovanimi lopaticami, ki v bobnu premikajo perilo v obliki valov, s čimer se perilo obdela nežneje in izboljša učinkovitost sušenja

Tehnologija Beko EcoGentleTM vam omogoča, da oblačila sušite brez bojazni, da bodo barve zbledele ali da boste porabili veliko električne energije.

Beko sušilni stroj

Tehnične podrobnosti

Zmogljivost sušenja8 kg
Število programov15
Tehnologija sušenjatoplotna črpalka
ProgramiBombaž, Bombaž Eko, Sintetika, Jeans, Hitri program, Prešite odeje/spodnja oblačila, Zunanja/športna oblačila, Časovni programi, Osvežitev perila z razkuževanjem, Sušenje perila z razkuževanjem, Brisače, Posteljnina, Mešano perilo, Program z paro, Ready to Wear program
Pokazatelj preostalega časaDA
Zamik pričetka delovanja (0–24 h)DA
Osvetlitev bobnaDA
Indikator polne posode za vodoDA
Indikator za čiščenje filtraDA
Zaklepanje tipkDA
Energijski razredA++
Letna poraba električne energije236 kWh
Glasnost64 dB
Barvabela
Dimenzije (V x Š x G)84,6 × 59,8 × 60,5 cm

Beko B5T69233 je napreden sušilni stroj s toplotnočrpalko, zasnovan za učinkovito in nežno sušenjeperila in je odlična izbira za tiste, kipotrebujejo visoko zmogljiv, energetsko učinkovitsušilni stroj z naprednimi funkcijami, kizagotavljajo vrhunsko nego za vse vrste tkanin.Značilnosti modela: Zanesljiv. Beko Preizkusilismo ga, da ne boste pod stresom. Vrata hladilnikaso bila odprta in zaprta 300.000-krat in s polnimipolicami. Pralni stroj je bil preizkušen s pranjempreproge velikosti 70×195 cm in tehtanja le 1,66kg. Spodnja košara pomivalnega stroja jenapolnjena s težo 16 kg in je bila izvlečena inumaknjena 100.000-krat. Vsi testi so bili izvedeniv laboratorijih Arcelik, pod nadzorom TÜV.AquaWave Valovito gibanje v bobnu za nežnejšesušenje perila Sušenje lahko poškoduje vašaoblačila. Zato so na voljo AquaWave® ukrivljenasteklena vrata in posebej oblikovana rezila, kipremikajo perilo v valovih znotraj bobna, zaradičesar je obdelava oblačil nežnejša in učineksušenja boljši. Naslednjič, ko vas nekdo pohvaliza oblačila in odgovorite “Kaj, ta stara stvar?”,morda niste daleč od resnice. Okolju nežen Popolnosušenje, brez beljenja barv Radi nosite oblačilarazličnih barv, vendar so barve sčasoma zbledele vpastelne odtenke. Kaj se je zgodilo? Tam je bilpralni stroj. Zdaj je tu EcoGentle™, inovativnatehnologija sušenja, ki ohranja barvo oblačil.Sušilni stroji s toplotno črpalko uporabljajoklimatsko napravo za nežnejše sušenje perila inboljšo energetsko učinkovitost. Reciklirana kopelSušilni stroj RecycledTub Naši sušilni strojiRecycledTub so zasnovani za zmanjšanjeonesnaževanja s plastiko, zato v kadi uporabljajoreciklirane plastične steklenice. Z uporaborecikliranih plastenk, ki se spremenijo v trpeženin visoko zmogljiv material, Beko sprejema majhnekorake za zmanjšanje vgrajenega ogljičnega odtisaizdelka, hkrati pa zmanjšuje uporabo čisteplastike. Ker bolj zdrav planet pomeni bolj zdravoprihodnost.

Dodatne informacije

Proizvajalec

BEKO