Opis

ConceptD CP7

Vizualizirajte svojo domišljijo

Z monitorjem serije ConceptD CP7 prikažite podrobno oblikovane koncepte in video posnetke. Ta zaslon, potrjen s PANTONE ®, zagotavlja profesionalno natančnost barv z 99% Adobe ® RGB lestvico 1 , Delta E <1 1 in 93% DCI-P3 1 . Uživajte v neoporečni kakovosti HDR, ki jo zagotavlja VESA Certified DisplayHDR ™ 1000, in slikam brez zamegljenosti s hitro hitrostjo osveževanja, ki jih lahko overklokirate do 144 Hz 2 .

Popolne barve

Za profesionalno oblikovalsko delo so potrebna profesionalna orodja, monitorji ConceptD CP7 pa imajo 27-palčne 4K UHD 1 IPS zaslone, podprte z barvnimi tehnologijami, ki zagotavljajo živo in resnično reprodukcijo barv.

Delta E < 11

Zaslon je bil preizkušen in umerjen, da bi dosegel nizko povprečje Delta E <1 za reprodukcijo resnične barvne natančnosti.

PANTONE ® Validiran

Pridobite profesionalno prednost z zaslonom, ki ima integrirano barvno korekcijo in je pokazal vrhunsko zvestobo pri reprodukciji barv sistema PANTONE Matching System (PMS).

Tabele za iskanje 3D

Pridobite profesionalno ocenjevanje barv za digitalne in video posnetke. 3D iskalne tabele (3D LUT) preslikajo en barvni prostor v drugega, da se zagotovi zvesta reprodukcija barv.

Široka barvna lestvica

Delajte s celotnim naborom intenzivnih barv, kar vam omogoča, da podrobneje ustvarite in si ogledate vsebino. Prehodi med toni so bolj gladki, slike pa bogatejše in bolj žive s širšo barvno lestvico.

99% barvnega prostora Adobe ® RGB 1

Z 99% barvnim prostorom Adobe ® RGB bodo barve svetlejše in natančnejše zaradi razširitve barvnega območja modrozelenih odtenkov. Lestvica Adobe ® RGB pokriva širšo paleto barv kot lestvica sRGB.

93% DCI-P3 1

DCI-P3 je mednarodni barvni standard, ki ga uporabljajo režiserji in producenti. Zdaj integrirane v naprave se reproducirajo barve, ki ustrezajo tej profesionalni kakovosti, zato je idealen za montažo na visoki ravni v videu in filmu.

Neverjetna jasnost 4K

Ko delate na zaslonu 4K 1 , se nikoli ne boste zadovoljili z manj. Z ločljivostjo 3840 x 2160 lahko vidite več, naredite več in uživate v neizmerni meri. Izboljšajte barvno reprodukcijo pod koti gledanja do 178 ° s ploščo IPS.

Hitro tempirani okvirji

Oglejte si in ustvarite izjemno gladke 2D in 3D prizore gibanja s hitro osveževanjem, ki jih lahko overklokirate na 144Hz 1, 2 . Več sličic na sekundo pomeni hitrejše upodabljanje sličic in manjši vhodni zaostanek.

Izjemna HDR izkušnja

Doživite realistične, naravne slike z razširjenim razmerjem kontrasta in barvno paleto, ki jo zagotavlja VESA Certified DisplayHDR ™ 1000. Ustvarite slike z izboljšano svetlostjo in kontrastom s temnejšimi črnimi in belimi belimi z večjo globino in senčenjem.

DisplayHDR ™ 1000 s certifikatom VESA

DisplayHDR ™ 1000 s certifikatom VESA določa kakovost HDR. Zaslon ima največjo svetlost 1.000 nitov, zato osvetlitev blešči s podrobnostmi, medtem ko se v temnejših prizorih ohrani bogata črnina, podrobnosti, ki so običajno skrite v sencah, pa izboljšajo za večjo splošno svetilnost.

NVIDIA ® G-SYNC ® ULTIMATE

Izvedite podrobna video in animacijska dela s tem monitorjem G-SYNC ® ULTIMATE 1, 3 z najnovejšimi procesorji NVIDIA ® G-SYNC ® za najboljšo izkušnjo HDR. Naložen je z vsemi naprednimi funkcijami, ki jih iščete-vključno z več kot 1000 nitmi svetlosti, osupljivim kontrastom, kinematografsko barvo in izjemno nizko zakasnitvijo.

Zasloni HDR

Zasloni HDR ponujajo vrsto svetilnosti, ki je podobna človeškemu očesu, in veliko širšo paleto barv kot tradicionalni monitorji. Zasloni G-SYNC ® ULTIMATE dvignejo to briljantno zmogljivost na novo raven z največjo svetilnostjo 1000 nit, popolno osvetlitvijo v ozadju in barvno lestvico DCI-P3.

Vrhunska kakovost slike

Spremenljiv overdrive G-SYNC ® odpravlja artefakte z duhom s predvidevanjem naslednjega kadra in prilagajanjem parametrov overdrive LCD-ja. Zasloni G-SYNC ® ULTIMATE 1, 3 imajo široko barvno lestvico in intenzivno svetlost, kar ima za posledico popolno barvo slikovnih pik, ki zagotavlja najbolj živo grafiko, kjer vsaka slika oživi.

Vrhunsko sinhronizirano

G-SYNC ® dinamično ujema hitrost osveževanja zaslona s hitrostjo sličic grafičnega procesorja. Za razliko od drugih rešitev njegov edinstven, neomejen frekvenčni razpon in spremenljiv overdrive podpira od nič Hertz do največjega, kar podpira LCD -plošča – tako da lahko računate na izjemne zmogljivosti.

Zasnovan za ustvarjalce

S svojo brezčasno zasnovo monitor ConceptD CP7 krasi vsako delovno mesto in doda pridih razreda z naravnim videzom podstavka stojala. Ta monitor ima veliko vhodov, vgrajen svetlobni senzor 1 in pokrov za zaščito pred svetlobo 1 , kar pomeni, da je opremljen za profesionalno oblikovalsko delo.

Pametni senzor svetlobe

Uživajte v dosledno udobnem vizualnem doživetju zaradi vgrajenega senzorja svetlobe 1 . Ta samodejno izmeri svetlost okolja in temu ustrezno prilagodi osvetlitev ozadja ter tako zmanjša obremenitev oči.

Zasenčeno zaradi natančnosti

Osredotočite se na svoje oblikovalsko delo s pokrovom 1 , ki ščiti svetlobo , kar zagotavlja, da je svetloba v okolju blokirana in da natančneje vidite barve. Napa zmanjšuje bleščanje, lajša utrujenost oči in vam daje dodatno zasebnost, ko morate delati na zaupnih projektih.

Velikost zaslona 27 palcev

Plošča tipa IPS

Ločljivost 3.840 x 2.160

Svetlost 600 cd/m2

Kontrast 1.000: 1

Odziv slikovnih pik 4 ms

Hitrost osveževanja 144Hz

Vesa 100×100 mm

Vhodi DisplayPort, HDMI

Garancija: 36 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.acer.com/ac/en/GB/content/conceptd-series/conceptdcp7

Dodatne informacije

Proizvajalec

ACER

Velikost ekrana

27