Opis

Acer H6536FHi

Nasičene barve in odlična kakovost slike za vaš domači kino

Dobrodošli v domačem kinu! Acer H6536FHi je popoln projektor za domači kino z izvorno ločljivostjo Full HD in svetlostjo 4500 ANSI lumnov. Tako lahko projicirate podrobno sliko tudi pri dnevni svetlobi in uživate v svojem najljubšem filmu na diagonali do 300″. Zahvaljujoč samodejnemuključni kamenkorekcijo in 1,3-kratno povečavo, se slika poravna v nekaj sekundah in nič ne ovira vaše izkušnje domačega kina. Zahvaljujoč brezžični projekciji se lahko poslovite od zamotanih kablov in brezžično projicirate vsebino iz pametnega telefona ali prenosnika.

  • Svetlobna tehnologija: 240 W Philips UHP
  • Resolucija:1080pFull HD (1920 x 1080 slikovnih pik)
  • Svetlost: 4500 (standardno), 3600 (eko) ANSI lumnov
  • Kontrast: 10.000:1
  • Življenjska doba maks. (ure): 4.000 (standard), 10.000 (eco), 20.000 (ecoPro)

Samodejni izklop

Funkcija samodejnega izklopa samodejno izklopi projektor Acer, če po prednastavljenem času ni prejet vhodni signal. To funkcijo je mogoče individualno nastaviti prek menija in pomaga varčevati z energijo in močjo žarnice.

Originalno predvajanje 24p

Doživite pravi kino s 24 slikami na sekundo, projektor Acer predvaja filme Blu-Ray v izvirnem kinuformatbrez tresenja, tako kot je bilo posneto na filmskem setu. Oglejte si filme pri 24p skozi oči režiserja.

Barvna kompenzacija sten

Kompenzacija barve sten: najboljša kakovost slike omogoča popravek barve sten na barvnih projekcijskih površinah, kot so table in tapete. 5 optimiziranih barv sten je mogoče preprosto kompenzirati brez nadaljnjih nastavitev prek menija za najboljšo kakovost slike.

Namestitveni meni

S pomočjo namestitvenega menija lahko projektor Acer popolnoma poravnate s površino, ki jo želite projicirati, ne da bi porabili veliko časa. Do namestitvenega menija lahko dostopate s pritiskom na gumb menija, tudi če na projektor ni priključen noben vir.

Acer SmartOblikatehnologija

Acer SmartOblikaTehnologija podpira različne vhodne signale, kar odpravlja potrebo po preklapljanju med prenosnikom/računalnikom, DVD predvajalnikom in sprejemnikom. Signali do1080pje mogoče sprejeti in stisniti za projektorje Acer ColorBoost zHDMIz uporabo Acer SmartOblikatehnologija. Odvisno od modela

HDMI 3D

HDMI 3D: IntegriranHDMIStandard 1.4a omogoča prenos 3D vsebin iz ustreznih predvajalnih naprav, kot so 3D Blu-ray predvajalniki, 3D set-top boxi in 3D igralne konzole, brez potrebe po dodatnem osebnem računalniku. S pomočjo Acer 3D shutter očal, Bluray 3D filmov in3DTV programe lahko predvajate v lastni dnevni sobi do diagonale 7,62 metra (300).

Nizek vhodni zamik 8,3 ms

Cenite podrobnosti? Zahvaljujoč nizkim zamikom pri vnosu so zamiki stvar preteklosti. Ne glede na to, ali igrate igre na velikem platnu ali gledate najnovejši akcijski film, boste vedno v višini oči in brez tresenja boste videli vsako podrobnost.

Bluelight Shield

BluelightShield omogoča uporabnikom, da zmanjšajo količino modre svetlobe, da zmanjšajo negativne učinke izpostavljenosti modri svetlobi. Projektor ima tri stopnje filtra, primerne za različne scene. Vsaka stopnja vsebuje tudi dinamični mehanizem, ki optimizira raven modre svetlobe glede na vsebino. BluelightShield lahko zmanjša modro svetlobo do 30 % in zaščiti vaše oči.

SamodejnoKeystonePopravek

S samodejnim navpičnim trapeznim popravkom projektor Acer samodejno kompenziraključni kamenpopačenje, ko projektor ni postavljen točno navpično in projicira dokaj kotno sliko.

Zasnova luči z zgornjim polnjenjem

Zasnova žarnice z zgornjim nalaganjem omogoča enostavno zamenjavo žarnice za stropne namestitve prek vrha ohišja, ne da bi morali projektor Acer ločiti od nosilca. Zamenjava je podobna menjavi varčne sijalke.

AC Power On

S funkcijo AC Power On se lahko projektor samodejno vklopi, ko se projektorju napaja. Projektorja vam ni treba več posebej vklopiti, ampak ga lahko zaženete neposredno, npr. z vklopom električne energije v sejni sobi.

Acer Color Safe II

Acer ColorSafe II zagotavlja dosledno, briljantno in naravno barvno projekcijo skozi celotno življenjsko dobo projektorja. To zagotavlja uporaba DLP® tehnologije in 5-letna garancija na DLP® čip. Projektorji brez tehnologije DLP® bodo sčasoma izgubili sijaj barv.

Specifikacije

ProizvajalecAcer
ImeAcer H6536FHi
SKU1000022714
Koda proizvajalca / SKUMR.JVQ11.009
Izdelki EAN4711121093456
tip izdelkaProjektorji
Serija izdelkovAcer serije H
AplikacijaNogometni projektor, Gaming projektor, Projektor za domači kino
tip izdelkaDLP
Vrsta svetilkeSvetilka
ANSI lumnov4500 ANSI lumnov
ANSI lumnov (eko)3600 ANSI lumnov
Resolucija1920 x 1080 Full HD
Oblika16:9
Kontrast10000 : 1
Hrup pri delovanju29dB
Življenjska doba svetilke4000 ur
Projekcijsko razmerje1,13-1,46 : 1
Navpični trapezni popravek40 °
Mere izdelka (širina)32,2 cm
Mere izdelka (višina)9,1 cm
Mere izdelka (globina)22,5 cm
Teža izdelka (neto)2.9
barvaBela
PogojNovo
Garancija24 mesecev za projektor

 

Dodatne informacije

Proizvajalec

ACER