Opis

Inovativni stroj ÖKOKombi s tehnologijo SensiDry® prilagodi sistem različnim tkaninam, bodisi so to svilena, volnena oblačila ali oblačila za dejavnosti na prostem. Tehnologija s toplotno črpalko nadzoruje temperature in obračanje bobna, da je zagotovo vse enakomerno oprano in posušeno. Vsakokrat.

AEG - Prostostoječi pralno-sušilni stroj - L9WBA61BC

NIZKE TEMPERATURE ZA VEČJO UČINKOVITOST IN BOLŠJO EKONOMIČNOST

Naš pralno-sušilni stroj je prvi na svetu, ki vključuje pionirsko tehnologijo SensiDry® s toplotno črpalko. ÖKOKombi izkorišča nepremagljivo znanje o tkaninah za najučinkovitejše in varčne programe. V primerjavi z drugimi stroji prihranijo do 40 % energije in vode v vsakem ciklu.

AEG - Prostostoječi pralno-sušilni stroj - L9WBA61BC

DVOJNA TEHNOLOGIJA ZA OBČUTLJIVO NEGO

Naša tehnologija DualSense prilagodi temperaturo in gibanje bobna različnim tkaninam in ustrezno nastavi programe. Nižja toplota in nadzorovano gibanje pomenita, da lahko naenkrat operete vse od občutljivega perila do oblačil za zunaj. Tako cikel pranja kot sušenja je potrdilo podjetje Woolmark Blue za varno pranje tudi volnenih oblačil, ki so primerna za ročno pranje. Namenski program za pranje oblačil za zunanjo uporabi očisti in zaščiti tehnične tkanine, da ohranijo teksture skozi čas; namenski cikel sušenja pa deluje tako, da povrne vodoodpornost.

AEG - Prostostoječi pralno-sušilni stroj - L9WBA61BC

NEXT-GENERATION LAUNDRY. WITH MY AEG CARE APP

Experience customised care by connecting laundry appliances to My AEG Care app. And utilise AEG expertise from anywhere. Set tailored programmes remotely, get cycle recommendations for your garments and receive notifications when your laundry is ready. Custom laundry care at your fingertips

AEG - Prostostoječi pralno-sušilni stroj - L9WBA61BC

PRILAGOJENI PROGRAMI ZA POPOLNO PRIPRAVNOST

ProSense Technology® samodejno prilagodi čas trajanja pranja in sušenja količini perila. Zagotovljeni pripravni in varčni programi za prihranek časa, energije in vode – ne glede to, ali je perila malo ali veliko.

OD SUHEGA DO SUHEGA PERILA V SAMO TREH URAH

Program NonStop 3h/3kg traja samo tri ure in operete ter posuši do 3 kg perila. Kar pomeni, da so rezultate zagotovljeni na zahtevo z enim postopkom, od suhega do suhega perila brez napora. Najpriročnejši način nege vaših oblačil – brez kompromisov.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE
 • Zmogljivost pranja: 10 kg
 • Zmogljivost sušenja: 6,0 kg
 • Največja hitrost ožemanja: 1600 obr./min
 • Prostostoječi kombinirani pralno-sušilni: Preprosta rešitev za domove, kjer ni prostora za ločeni pralni in sušilni stroj. Kombinacija vam ponuja najboljše iz obeh kategorij, zapakirano v elegantni obliki.
 • Sistem za nadzor penjenja pralnega sredstva
 • Zaščita proti izlivu
 • Sistem za uravnoteženje bobna
 • Program za volno omogoča pranje občutljivih volnenih oblačil
 • Program za ročno pranje omogoča pranje občutljivih oblačil
 • Program za pranje svile z nežnim pranjem in prilagojenim ožemanjem.
 • Programi: otroška oblačila, Duvet, zavese, 20min 3Kg, Eco 40-60, bombaž, sintetika, NonStop 3h/3kg, občutljivo, svila, volna/ročno pranje, program za zunanja oblačila, Down Jacket, Jeans, Sport Wear, Steam, Steam Cashmere, izpiranje, ožemanje, črpanje, Anti Allergy, Strojno čiščenje, Bed Linen, Mikrofibra, Brisače, fliš, Working Clothes, temna oblačila
Garancija v letih
1
Kapaciteta pranja
10
Kapaciteta sušenja
6
Hitrost ožemanja do
1550
Zmogljivost pranja
10
Zmogljivost sušenja
6
Letna poraba električne energije
/
Razred energij. učinkovitosti
A
Učinek pranja
A
Učinek ožemanja
A
Poraba energ.pranje in sušenje
4,07
Poraba energije za pranje
0,9
Inverter motor
da
Glasnost pranja
49
Glasnost ožemanja
75
Način polnjenja
polnjenje spredaj
Poraba vode
77
Zamik vklopa
da
Širina
60
Višina
87
Globina
66
Globina do 50 cm
ne
Primeren za alergike
da
Aquastop tehnologija