Opis

 

  • SET 2 brezžičnih zvočnikov
  • Kontrola preko centralne enote
  • Povezava poteka preko 5.8GHz True Wireless TechnologY
  • Digitalni vhodi: 1x Coaxial, 1x Optični, BUETOOTH
  • Domet 20m
  • Frekvenčni Razpon 55-20 Khz
  • Enote : Bass 130mm, 25mm Visokotonska enota

DIAMOND A1

Stereo zvočniki Diamond Active Series združujejo nagrajeno akustično zasnovo Wharfedale z ‘resnično brezžično’ svobodo za sodobne digitalne življenjske sloge.

Diamond Active Series iz Wharfedale, najbolj znane blagovne znamke v Veliki Britaniji, ponuja brezžično povezljivost z razliko. Čeprav ne prvi stereo zvočniki, ki ponujajo integrirano ojačanje in Bluetooth povezljivost z združljivimi napravami, vključno s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki in računalniki, naša pametna “prava brezžična” tehnologija zagotavlja večjo fleksibilnost kot veliko takšnih modelov. To, skupaj z nagrajenim zvočnim znanjem, zagotavlja udobje in zmogljivost, ki ločujejo serijo Diamond Active od ostalega dela brezžičnih zvočnikov.

Kateri modeli obstajajo?

diamant A1, je ” velikost ” zvočnikov velikosti (31,5 cm visok) v območju, ( Diamond A2 , je večja, tlorisna višina 91,2 cm). Na voljo je v paru s pripadajočim Diamond H1 Hub. Znotraj vsakega zvočnika je 50W ojačevalnik v vsakem zvočniku, ki zagotavlja kombinirano “moč sistema” 100W.

Kako delujejo?

Zvočniki Wharfedale Diamond Active Series delujejo drugače kot običajni brezžični ali napajalni zvočniki. Vključujejo napredno brezžično zvezdišče, na katerega je naprava za predvajanje seznanjena prek Bluetootha (s podporo za zvočno boljši kodek aptX). Razdelilnik H1 nato prenese levi in ​​desni avdio signal v ustrezen zvočnik preko nestisnjenega brezžičnega prenosa, kar omogoča večjo svobodo pri pozicioniranju. Poleg tega, da odstranite potrebo, da bi bili zvočniki povezani preko kabla – zato ga imenujemo »resnična brezžična povezava« – dejstvo, da ima vsak zvočnik svoj lastni 50W ojačevalnik, zagotavlja dosleden, popolnoma optimiran stereo zvok.

Da bi omogočili brezžični prenos brez motenj, se zvezdišče H1 izogiba pogosto napolnjenemu frekvenčnemu pasu 2,4 GHz, ki se osredotoča na 5,8 GHz. Inteligentni brezžični modul ima možnost samodejnega preklapljanja med frekvencami, kadar je to potrebno, s čimer se izognemo lokalnim motnjam, kjer koli so postavljeni zvočniki. Vsak zvočnik je lahko nameščen do 20 m od pesta, kar omogoča izjemno prilagodljivost pri pozicioniranju; edina druga zahteva je, da je treba oba zvočnika s svojimi namenskimi ojačevalniki priključiti na električno omrežje.

Gonilniki

Diamond A1 je opremljen z lastnim 130-milimetrskim bas / mid voznikom, narejenim iz tkanine Kevlar – kot je prikazano v seriji Diamond 200 Series. Stožec vključuje pol-eliptične “prelomne” površine, ki gladijo odziv v celotnem zvočnem območju, medtem ko refleksna vrata z zadnjim strelom povečujejo bas.

25-milimetrski visokotonci s tkanino so izdelani tudi iz serije Diamond 200, ki vsebuje magnetni sistem z natančnim pogonom in natančno zasnovan valovod okoli diafragme za optimalno disperzijo. Pogonske enote so združene s prefinjeno crossover mrežo, posebej razvito za optimizacijo učinkovitosti integriranega ojačevalnika / voznika diamantnih zvočnikov, ki zagotavlja povezovalno zmogljivost, ki je krepka in privlačna, a tudi izjemno izboljšana.

Vsi diamantni aktivni modeli so na voljo v izboru črne usnje z belim visokim sijajem ali visokosijajnim črnim sprednjim odbijačem.

Specifikacije

Design philosophy and core technology5.8GHz True Wireless Technology
+/- 6dB Bass Control
Balance Function
Mode selector: Left/Mono/Right
Digital Amplifier with DSP
Digital Input1 x Coaxial, 1 x Toslink Optical
Analog InputRCA x 2
Bluetooth InputaptX (Priority), SBC
Input sensitivity350mV
Signal frequencies5.2/5.8GHz wireless uncompressed
Sampling rate for digital inputsUp to 24bit / 96kHz
Wireless reception distance20m
Enclosure typebass reflex
Transducer complement2-way
Drivers130mm Woven Kevlar Woofer / 25mm Soft Dome Tweeter
System Power Output100W
Frequency response (+/-3dB)55Hz – 20KHz
Bass extension (-6dB)50Hz
Crossover frequency2.3kHz
Speaker FinishBlack Leatherette with High Gloss White / Black Front Baffle
Hub FinishHigh Gloss Black with Touch Sensitive Display
Speaker Dimensions & Weight (each)
Cabinet Volume38L
Height (on feet)(912+25)mm
Width210mm
Depth(300+10)mm
Net Weight18.8 Kg
Hub Dimensions & Weight
Height28.8mm
Width150mm
Depth156mm
Net weight0.46kg

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.wharfedale.co.uk/diamond-active-a1/

Dodatne informacije

Proizvajalec

Wharfedale