Opis

Akumulatorski pokončni sesalnik Roidmi

Izkusite, da je čiščenje lahko priročno! Brezžični pokončni sesalnik Roidmi bo tako sesal kot tudi pobrisao tla v vašem domu. Imate večje stanovanje ali hišo? Popoln! Baterije 2500 mAh (vsaka) zagotavljajo impresiven čas delovanja. X20S deluje pri 1.200.000 vrtljajih na minuto, sesalna moč pa doseže 138 vatov, tako da ste lahko prepričani, da bo vaše stanovanje bleščeče čisto. Priloženi dodatki so odlični za čiščenje vseh vrst površin, brezžično polnjenje pa vam bo omogočilo, da se znebite žic. Poglejte, s čim vas še lahko preseneti!

2-v-1 naprava

Z X20S lahko posesate in pobrišete tla. Preprosto zamenjajte krtačo z krpo (priložena). Glava električne krtače za brisanje se vrti s približno 200 vrt/min in temeljito očisti površine. Mastni madeži na kuhinjskih ploščicah, ostanki hrane – Roidmi sesalnik je pripravljen na to!

Inovativne rešitve

Električna krtača za brisanje uporablja inteligentni čip za nadzor nivoja vode. Posledično se po pranju površina hitro posuši in se lahko prosto gibljete po stanovanju. Rezervoar vsebuje 240 ml vode, izbirate pa lahko tudi med 2 načinoma za količino odtočene vode. In to še ni vse! Da bi vam bile stvari še lažje, ima X20S samočistilno postajo, ki očisti krtačo za krpo in jo nato posuši. Uživajte v inovativnih rešitvah, ki jih ponuja Roidmi!

Učinkovita električna krtača

Električna talna krtača ima nov valjček HL. Dolžina ščetine doseže 1 mm, zato ne pobira le večje umazanije in dlake, temveč učinkovito odstranjuje prah, skrit v razpokah. Idealen je za različne vrste površin, na primer ploščice, preproge itd.

Brezkrtačni motor nove generacije in tehnologija Air-x

Nova generacija digitalnih brezkrtačnih motorjev motor-x s hitrostjo do 120.000 vrt./min in inovativno zasnovo zračnih kanalov omogočata, da ima X20S sesalno moč 138 vatov in tlak vhodnega zraka 25.000 Pa. Poleg tega je uporaba tehnologije Air-x učinkovito ločuje zrak od prahu, ne da bi blokiral filter ali zmanjšal sesalno moč.

65 min delovnega časa

Sistem BMS-X podaljšuje čas delovanja z inteligentno optimizacijo upravljanja 8 litijevih baterij LG/Samsung. Poleg tega vas bo aplikacija obvestila o stanju baterije in prikazala morebitne težave. Naprava je opremljena s 435 vati skupne moči, medtem ko čas delovanja X20S doseže približno 65 minut.

6-stopenjska filtracija

Zagotovite čisto in varno okolje svoji družini! Enota ima večstopenjski sistem filtracije, ki učinkovito ločuje prah od zraka. Celo najmanjše nečistoče 0,3 μm se filtrirajo, stopnja čiščenja pa doseže 99%. Še več, enota bo prenehala delovati, če pozabite namestiti enega od več delov filtrirnega sistema. To zagotavlja zaščito X20S in varnost uporabnika.

Različni scenariji čiščenja

V kompletu so dodatki, ki jih boste uporabljali glede na površino, ki jo čistite. Krtača proti pršicam učinkovito odstranjuje alergene, ki se zadržujejo v vzmetnicah, večnamenska krtača pa vam bo prišla prav pri čiščenju neravnih površin, na primer tipkovnice vašega računalnika. Da se znebite umazanije z ozkih in težko dostopnih površin, uporabite krtačo za reže.

Varuh čistoče vašega doma

Namestite aplikacijo za dostop do uporabnih funkcij! Naprava se prek Bluetooth poveže z vašim pametnim telefonom, aplikacija pa omogoča preverjanje preostalega časa delovanja ali čiščenja. Prav tako vam bo poslala obvestilo, ko je posoda za prah polna in je treba filter zamenjati.

Magnetno brezžično polnjenje

Osvobodite se žic in si zagotovite priročen način za polnjenje vašega X20S. Sesalnik Roidmi podpira brezžično polnjenje, za še več udobja. Preprosto namestite polnilno postajo na steno in nanjo pritrdite napravo. Traja le približno 2,5 ure, da je sesalnik ponovno pripravljen za uporabo.

Uporabniku prijazen dizajn

X20S je zasnovan tako, da je preprost in prijeten za uporabo. Skrbno premišljen dizajn zagotavlja 10 % nižjo raven hrupa, kar ima za posledico raven hrupa približno 72 dB (A). Inovativna električna krtača je opremljena z LED svetilko, zaradi katere je čiščenje površine pod posteljo ali kavčem priročno in temeljito. Poleg tega 1,5 kg teža naprave omogoča enostavno odstranjevanje prahu z visokega pohištva in zaves.

Minimalistični dizajn

Dizajn X20S je bil nagrajen s številnimi nagradami. Uporaba nevtralne črno-bele daje napravi klasičen, a eleganten videz. Tako se odlično ujema s katero koli notranjostjo.

 

V škatli

 • Sesalnik
 • Cev za sesalnik
 • Čistilna postaja
 • Čista glava x2
 • Krtača za brisanje
 • Električna krtača za tla
 • Ščetka za odstranjevanje pršic
 • Ščetka za špranje
 • Večnamenska krtača
 • Filter
 • Brezžični polnilnik

 

Specifikacija

 

Blagovna znamkaRoidmi
imeAkumulatorski sesalnik X20 S
Moč stroja435 vatov
Moč sesanja138 W.
Hitrost motorja120 000 vrt./min
Moč sesanja25 kPa
Delovni časdo 65/40/10 min
Čas brisanjado 120 min
Zmogljivost8 x 2500 mAh
Totalna teža2,6 kg (vključno z glavno krtačo)
Velikost1191 x 259 x 158 mm
Čas polnjenjav redu. 2,5 h
Zmogljivost posode za prah0,4 l
Stopnja hrupa<55/72 dB (A)

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://roidmi.es/en/X20-Nex

Dodatne informacije

Proizvajalec

Roidmi