Opis

 • Preprosto upravljanje z aplikacijo AL-KO inTouch v omrežju <b>WLAN.</b> Gateway in zaščitni ključ nista več potrebna
 • Popolnoma samodejno kosi površino do 500 m². Izjemno tiha s 60 dB(A)
 • Varnostna senzorika jo varuje pred poškodbami in krajo
 • Enostavna namestitev in upravljanje
 • Učinkovit rezalni mehanizem z dvojnimi noži. Zahvaljujoč učinkovitemu profilu koles je kos tudi vzponu do 45 %
 • Izredna okretnost in majhna teža. Obvlada prehode, ki so širši od 60 cm
 • Mejna žica (100m) in klini za tla (90 kos) so v obsegu dobave

  Majhna, kompaktna in agilna. Robolinho® 500 W neguje vaš vrt popolnoma samodejno. Uživajte v svojem prostem času, ko robotska kosilnica dela za vas v povezavi s Smart Garden.

  Povezava: z novimi robotskimi kosilnicami Robolinho® z možnostjo povezovanja postaneta inteligentna nega vrta in Smart Garden realnost. Upravljanje je mogoče z aplikacijo AL-KO inTouch po hišnem omrežju WiFi ali z Amazon Alexo.

  Mali tehnični čudež – robotska kosilnica Robolinho® 500 W

  Kosilnico Robolinho® 500 W so razvili naši inženirji v Nemčiji, izdelali so jo strokovnjaki v Avstriji – zato smo v podjetju AL-KO Gardentech prepričani, da svojim strankam nudimo samo izdelke najboljše kakovosti. Zaradi obstojnih sestavnih delov in dovršene tehnike je Robolinho® vaš zanesljiv spremljevalec in pomočnik pri vsakodnevni negi vašega vrta. Namestitev robotske kosilnice je presenetljivo preprosta, bazna postaja je hitro postavljena in povezava s Smart Gardening se hitro izvede. Naša dovršena programska oprema in intuitivno upravljanje vam pomagata, da robotska kosilnica neguje vašo trato takrat, ko želite.

  Tehnične podrobnosti robotske kosilnice Robolinho® 500 W

  Inteligentna nega vrta in Smart Gardening z Robolinho® 500 W sta že del sedanjosti: zahvaljujoč že vgrajeni strojni opremi je robotsko kosilnico z aplikacijo AL-KO inTOUCH mogoče preprosto povezati. To preprosto opravite v svojem WiFi-omrežju. Tiho delovanje brez emisij je zagotovljeno s samo 60 dB glasnim elektromotorjem, ki prejema energijo iz obstojnega Li-ionskega akumulatorja 2,5 Ah / 20 V. Zato robotska kosilnica AL-KO sme brez težav opravljati svoje delo tudi na praznični dan ali ponoči. Tehnika premikanja, razvita v podjetju AL-KO in širina rezanja 20 cm omogočata učinkovito nego trate s površino do 500 m². Kosilnica se izogiba oviram, npr. drevesom, in je brez težav kos strmini do 45 %.
  Višino rezanja med 25 mm in 55 mm lahko nastavite brezstopenjsko in s tem prilagodite videz trate svojim željam. Zahvaljujoč sistemu DCS (Double-Cut-System), razvitemu v podjetju AL-KO, dvojni noži zagotavljajo perfektno rezanje, že v ohišju kosilnice na drobno razrezana trava pa se vrne na trato kot biološko gnojilo. Zato pri uporabi robotske kosilnice Robolinho® 500 W ni treba odstranjevati trave. Zanesljiva tehnika senzorjev zagotavlja največjo mogočo varnost za človeka in živali.

  Nakup Robolinho® 500 W in druge možnosti

  Kupite robotsko kosilnico Robolinho® 500 W preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Naši pooblaščeni prodajalci vam lahko izvedejo kompletno namestitev. Robolinho® 500 W je okolju prijazen pripomoček za nego vaše trate. Ali imate trato s površino do 1000 m2? V tem primeru vam priporočamo Robolinho® 1150 W.

  Naše prednosti za vas

  Povezava s Smart Garden: z novimi modeli Robolinho® z možnostjo povezovanja postaneta inteligentna nega vrta in Smart Garden realnost. Upravljanje je mogoče z aplikacijo AL-KO inTouch po vašem hišnem omrežju WLAN in s tem tudi z Amazon Alexo.

  Tehnični podatki

  ZnamkaAL-KO
  Linija izdelkovComfort
  Širina reza v cm20 CM
  Višina reza min / max v mm25 – 55 MM
  Nastavitev višine košnjeRočno – brezstopenjsko
  Čas delovanja baterije (notranji) min55 MIN
  Raven zvočne moči LwA, dB (A)60
  Napetost akumulatorja (notranja) V20 V
  Kapacitet (notranja) Ah2.5
  Height in cm (Out Of Box)29 CM
  Razina zv.mjere moči LwA dB (A)58
  Senzor za dežNE
  Deluje s partnerskim sistemomAmazon Alexa, 004, IFTTT
  Width in cm (Out Of Box)40 CM
  Length in cm (Out of Box)60 CM
  Številov noža4 ST
  PovezljivostPovezljivost
  Max. Naklona v %45 %
  Naprava ima ekološki način delovanja002
  Neto teža v kg7.6 KG
  Čas polnjenja, baterija min50 MIN
  primeren za površine do m2500
  Tip nožaBrušeni z diamanti
  Številka vstopne točke3

  Vaše prednosti

  Vrnitev v bazo s pritiskom na gumb

  Vrnitev v bazo s pritiskom na gumb

  Tipka Domov omogoča košnjo kadar koli prekiniti. Ko pritisnete tipko, se avtomatska kosilnica vrne na svojo osnovno postajo.

  Nevidna meja

  Nevidna meja

  Omejitveni kabel je treba le enkrat položiti okoli območja košnje, nato pa zanesljivo razmeji delovno območje.

  Avtonomno delo

  Avtonomno delo

  Zaradi pregledne nadzorne plošče je programiranje Robolinha preprosto. Preprosto vnesite zahtevane čase, ko naj avtomatska kosilnica deluje, in jo pustite delovati.

  Narejeno v ...

  Narejeno v …

  AL-KO že več kot 50 let proizvaja vrtna orodja, ki združujejo najnovejšo tehnologijo in inovacije. Temelj našega uspeha se je začel leta 1966 s proizvodnjo naše prve bencinske kosilnice v naši avstrijski tovarni v Obdachu, od takrat pa je bilo izdelanih več kot 7 milijonov novih enot.

  Garancija: 12 mesecev

  Povezava na uradno stran proizvajalca: https://alko-garden.si/de/de/119925.html

Dodatne informacije

Proizvajalec

AL-KO