Opis

AOC AGON PRO AG324UX

Nepremagljiv

AGON_PRO_AG324UX_HERO_VISUAL.png

 

Ločljivost UHD (4K).

Z ločljivostjo 4K UHD 3840 x 2160 slikovnih pik – kar je štirikratna ločljivost zaslona Full HD – se monitor ponaša z gostoto slikovnih pik, ki zagotavlja briljantno ostre slike z najfinejšimi podrobnostmi.

 

USB-C

Poenostavite povezave z enim samim kablom. Povezava USB-C z DisplayPort ponuja alternativni način za prenos video signalov visoke ločljivosti iz prenosnega računalnika na monitor, hkrati pa polnite baterijo prenosnega računalnika iz monitorja z napajanjem USB. Poleg tega USB 3.1 zagotavlja bliskovito hiter prenos podatkov, tako da lahko celo film 4K prenesete v manj kot minuti.

AGON_PRO_SERIES_FV_SQ_USB_C.png

 

90W prenos moči

USB-C je nastajajoča tehnologija, ki omogoča hiter prenos podatkov, zaslonski signal in napajanje za polnjenje naprav med delom. Preko enega samega tankega kabla AOC-jeva tehnologija USB-C zagotavlja do 90 W energije in polni tradicionalne naprave z nizko/visoko porabo (kot je miška ali tipkovnica), pametne telefone in prenosnike.

AGON_USBC_FV_POWER_DELIVERY_90W.png

 

Vrhunska barvna izkušnja

Potopite se v neskončna kraljestva različnih videoiger, katerih grafika je videti bolj resnična kot kdaj koli prej. Naši monitorji AOC, ki zagotavljajo odlično barvno izkušnjo, imajo več kot milijardo odtenkov in izjemno visoko vrednost DCI – P3. Igralci lahko tudi enostavno prilagodijo barvno nasičenost po svojih željah.

AGON_PRO_AG324UX_sRGB_GAMMUT.png

 

Hitrost osveževanja 144Hz

Opremite ga z dvakrat večjo hitrostjo sličic v sekundi kot drugi monitorji in se poslovite od jecljanja in zamegljenega gibanja. S hitrostjo osveževanja 144 Hz je vsak okvir videti oster in v doslednem zaporedju, tako da lahko natančno poravnate svoje posnetke in uživate v hitrem dirkanju v vsem svojem sijaju.

AGON_PRO_4_FV_FW_RR_144Hz_FRONT.png

 

1ms odzivni čas (GTG)

Odzivni čas pikslov GTG 1 ms pomeni hitrost brez razmazovanja za boljšo izkušnjo. Hitro premikajoča se dejanja in dramatični prehodi so prikazani gladko brez ponaredkov.

AGON_PRO_FV_FW_RT_1MS_FRONT.png

 

IPS plošča

Plošča IPS zagotavlja odlično izkušnjo zaslona z realističnimi, a svetlimi in natančnimi barvami. Barve so videti dosledne ne glede na to, iz katerega kota gledate na zaslon.

AGON_PRO_4_FV_FW_IPS_FRONT.png

 

Svetlobni FX

Največja potopnost: naši monitorji AOC imajo posebno osvetlitev na zadnji strani naprave, ki osvetljuje igralno opremo v različnih barvah. Izberite barvo, ki vam je všeč, jo sinhronizirajte z drugimi napravami AOC in preizkusite različne vzorce osvetlitve.

AGON_PRO_LIGHT_FX_FW_AG324UX_FRONT.png

 

Projekcija logotipa

Z LED projektorjem AGON lahko zdaj osvetlite svoje igralne rezultate in svoji igralni opremi daste edinstven slog s pomočjo 2 projiciranih ikon in nastavitev RGB.

AGON_AG_4UX_FV_FW_LED_PROJECTION_FRONT.png

 

Hitri preklop

Spreminjanje nastavitev monitorja med igranjem proti drugim se je zdelo nemogoča naloga, če si želel zmagati. Ne zamudite brezhibne zmage, ker ste sredi igre spremenili nastavitve. Zahvaljujoč AGON Quick Switch lahko shranite želene nastavitve monitorja in preklapljate med njimi z enim klikom.

AGON_AG254FG_FV_FW_QUICK_SWITCH_FRONT.png

 

DisplayHDR™ 400 s certifikatom VESA

Celo funkcija HDR (High Dynamic Range) na najnižji ravni je bistvena izboljšava v primerjavi z običajnimi monitorji. Najvišja gostota svetilnosti 400 cd/m² omogoča zaslonu, da izboljša kakovost slike z raznolikim barvnim spektrom in bolj raznolikimi kontrasti. Certifikat VESA zagotavlja bogastvo podrobnosti in realistično predstavitev svetov iger in filmov.

AGON_PRO_FV_VESA_HDR_400.png

 

KVM

Delite eno samo tipkovnico, miško in monitor med več računalniki s strojno opremo za stikalo KVM.

AGON_PRO_AG32_KVM.png

 

Slika za sliko

Slika ob sliki je funkcija, ki omogoča uporabo več virov (npr. iz prenosnika in namiznega računalnika) hkrati in njihov prikaz na istem zaslonu. Pregled vam daje več nadzora in znatno poveča učinkovitost ne glede na to, ali pretakate, delate ali se igrate.

AGON_PRO_AG27_PBP.png

 

Nastavljiva višina

Dvignite ali spustite zaslon glede na višino in izbiro sedeža posamezne osebe. Enostavno nastavljivo stojalo zagotavlja ure udobja.

AGON_PRO_AG324UX_ADJUSTABLE_STAND_FRONT.png

 

Vrtilna funkcija

Zahvaljujoč funkciji vrtenja je mogoče monitor obrniti za 180° iz ležečega v pokončni način, kar je še posebej uporabno pri namiznem založništvu.

AGON_PRO_AG324UX_PIVOT_FRONT.png

 

Zvočniki

Vgrajeni zvočniki olajšajo klepet z družino, prijatelji in sodelavci. Za filme, glasbo, igre in druge igre lahko uživate v kakovostnem zvoku brez težav s povezovanjem zunanjih zvočnikov.

AGON_PRO_SPEAKERS_DTS_FRONT.png

 

AOC G-meni

AOC G-Menu je brezplačno orodje, ki ga lahko namestite na svoj računalnik, da zagotovite popolno prilagoditev in maksimalno udobje za kateri koli monitor AOC ali AGON.

AGON_PRO_4_FV_FW_G_MENU_INTEGRAL_FRONT.png

 

 

6 načinov igre

Zaslon lahko prilagodite igri s pritiskom na gumb. Preklapljajte nastavitve med vgrajenimi prednastavitvami za igre FPS, dirke ali RTS ali nastavite svoje idealne pogoje in jih shranite. Z uporabo AOC Settings KeyPad je preklapljanje med profili ali nastavitvijo funkcij hitro in enostavno.

AGON_PRO_4_FV_FW_GAME_MODE.png

 

Majhen vnosni zamik

Sprostite svoje reflekse tako, da preklopite v način AOC Low Input Lag. Pozabite na grafične dodatke: ta način preklopi monitor v korist surovega odzivnega časa, kar vam daje ultimativno prednost pri postankih, ki vam privlečejo lase.

AGON_PRO_4_FV_FW_LOW_INPUT_LAG_FRONT.png

 

AOC Game Color and Shadow Control

Prenesite bitko iz sence z AOC Shadow Control in AOC Game Color! Prilagodite ravni sive za boljše podrobnosti slike in posvetlite temne dele ali jih takoj zatemnite nazaj, ne da bi to vplivalo na preostali del zaslona.

AGON_PRO_4_FV_FW_SHADOW_CONTROL.png

 

HDMI 2.1

Najnovejši standard v tehnologiji HDMI prispeva k višji stopnji osveževanja in ločljivosti. To odpira nove možnosti ne le za gledanje vsebine, ampak tudi za igralce: HDMI 2.1 omogoča konzolam naslednje generacije, da dosežejo svojo največjo zmogljivost.

AGON_PRO_SERIES_FV_SQ_HDMI_FRONT.png

 

 

Podrobnosti

SPLOŠNE ZNAČILNOSTI

Družina izdelkovIgranje
Poraba energije57 W
Standardi:OEEO
Utež10 kg
Dolžina400,13 mm
Premer714,07 mm
Višina499,57 mm 629,57 mm
barvaČrna

ZASLON

Premer31,5 palcev 80 cm
Tehnologija zaslonaIPS
Vrsta ločljivosti4K
Optimalna ločljivost3840 x 2160
Vrsta osvetlitve ozadjaW-LED
Razmerje:16 : 9
Format zaslonaKlasična
Svetlost:350 cd/m²
Odzivni čas1 ms
Vidni kot vodoravno/navpično:178/178 stopinj
Značilen kontrast1000 : 1
Dinamični kontrast80.000.000 : 1
Največja hitrost osveževanja144 Hz
Število barv1,07 milijarde

POVEZAVA

Video vrata2 x HDMI 2.1 1 x Display Port 1.4
Avdio vrata1 x vtičnica 3,5 mm
Podatkovna vrata:1 x USB-C 3.2

OPREMA

Posebnosti:Zvočniki Ključavnica Kensington Funkcija Crosshair G-Menu
Montaža na steno100 x 100 mm VESA
Tehnologije:Brez utripanja PBP DisplayHDR 400 G-Sync združljivo KVM stikalo FreeSync Premium
Vsebina paketa:Monitor

ERGONOMIJA

Lahko se vrtija
Nastavljiva višina130 mm

Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

AOC

Velikost ekrana

32