Opis

Prvi 32-palčni zaslon Retina 6K doslej. Do 1600 nit svetlosti. Osupljivo kontrastno razmerje 1.000.000:1 in izjemno širok kot gledanja. Več kot milijarda barv, predstavljenih z izjemno natančnostjo. In dinamični razpon, ki spremeni profesionalni delovni tok. Predstavljamo vam Apple Pro Display XDR, najboljši profesionalni zaslon na svetu.

XDR. Dinamični razpon do skrajnosti.

Kontrast, ki ga vaše oči vidijo med svetlostjo in temo, je zelo težko reproducirati na zaslonu, kar vodi v razvoj visokega dinamičnega razpona (HDR). Z revolucionarno tehnologijo osvetlitve ozadja Pro Display XDR dvigne svetlost, kontrast in barve na novo raven. Daleč onkraj HDR, je ekstremni dinamični razpon (XDR).

Svetlejša ideja.

Tipični namizni zasloni imajo trajno svetlost okoli 350 nit. Nekateri profesionalni zasloni to presegajo, večina pa jih lahko vzdržuje le kratek čas. Pro Display XDR proizvaja vodilnih 1000 nit neprekinjene svetlosti na celotnem zaslonu in 1600 nit na vrhuncu. 1 Omogoča vam ohranjanje izjemne svetlosti brez zatemnitve. Skupaj z učinkovitim nadzorom osvetlitve ozadja to zagotavlja izjemen kontrast med najsvetlejšimi svetlimi in najbolj črnimi črnimi. Rezultat je neverjetno kontrastno razmerje 1.000.000:1 in osupljivo resnične slike XDR.

1000 nitcelozaslonska stalna svetlost
1600 nitnajvišja svetlost
1,000,000:1kontrastno razmerje

Pokažite svoje najbolj prave barve.

Pro Display XDR vam vedno nudi najresničnejšo predstavitev vašega dela. Širok barvni razpon P3 zagotavlja barvno paleto, s katero lahko ustvarite najbolj živahne slike. S pravo 10-bitno barvo lahko Pro Display XDR ustvari več kot milijardo barv z izjemno natančnostjo. Najsodobnejša kalibracija in prefinjen algoritem zagotavljata, da dobite barvo najvišje možne kakovosti.

10-bitnibarvna globina
P3širok barvni razpon

LED v popolnoma novi luči.

Pristne slike zahtevajo izjemno svetla področja zaslona tik ob izjemno temnih območjih. Brez natančnega nadzora osvetlitve ozadja lahko to povzroči nenameren sijaj, imenovan razcvet. Pro Display XDR z napredno tehnologijo LED, oblikovanjem svetlobe in inteligentno obdelavo slike lahko dramatično zmanjša razcvet.

Super širok kot gledanja.

Ko več ljudi skupaj pregleduje delo na enem zaslonu, je ključnega pomena, da vsi vidijo isto stvar. Medtem ko večina profesionalnih namiznih zaslonov trdi, da imajo širok kot gledanja, se v resnici barve in kakovost slike popačijo, če jih gledamo izven osi. Z vodilno polarizacijsko tehnologijo v panogi Pro Display XDR dosega izjemno širok kot gledanja, ki ohranja izjemne barve in kontrast.

Do25xboljši zunajosni kontrast
kot tipičen LCD

Steklo z nano teksturo.

Razpršena svetloba za nadaljnje zmanjšanje bleščanja.

Manj bleščanja.
In še manj bleščanja.

Vsak zaslon Pro Display XDR je zasnovan za izjemno nizko odbojnost. In če ste v posebej nenadzorovanem svetlobnem okolju, je na voljo inovativna mat možnost s steklom z nano teksturo. Običajni mat zasloni imajo na površini dodan premaz, ki razprši svetlobo. Vendar ti premazi zmanjšajo kontrast, medtem ko proizvajajo neželeno meglico in iskrice. Nanotekstura na zaslonu Pro Display XDR je dejansko vgravirana v steklo na nanometrski ravni. Rezultat je zaslon s čudovito kakovostjo slike, ki ohranja kontrast, medtem ko razprši svetlobo, da zmanjša bleščanje na najmanjšo možno mero.

Gre s potekom dela.

Profesionalci zahtevajo veliko od svojih zaslonov. Vendar ima vsak človek drugačne potrebe. Ločljivost, referenčni načini, zanesljiva kalibracija. Pro Display XDR ima vse, kar potrebujete v sodobnem delovnem procesu, in prinaša novo raven učinkovitosti v vsako proizvodnjo. Ni bil narejen samo za profesionalne poteke dela. Redefinira ga.

4K

5K

6K

Retina 6K. Razširite svoj pogled.

Višja ločljivost pomeni več kot le kakovostnejšo sliko. Z zaslonom Retina 6K vam Pro Display XDR nudi skoraj 40 odstotkov več prostora na zaslonu kot zaslon 5K. Medtem ko večina zaslonov doseže največjo ločljivost okoli 150 slikovnih pik na palec (ppi), ima naš zaslon Retina 218 ppi, kar zagotavlja osupljivo ostre in podrobne slike. To je masivno ustvarjalno platno, ki zlahka prilega vsebino 4K, vaša orodja in še veliko več na enem zaslonu.

218 ppiZaslon Retina 6K

Veliko kreativcev. Ena vizija.

Profesionalni videoposnetki vključujejo vrsto strokovnjakov z edinstvenimi nastavitvami. Kar je vedno manjkalo, je možnost videti isto sliko v celotni produkciji. Pro Display XDR omogoča profesionalcem na vsaki točki postopka, da izkusijo popolnoma enako prelomno kakovost slike.

Na lokaciji.

Od začetka snemanja Pro Display XDR razkrije vsebino, ki jo zajemate, z neverjetno natančnostjo.

Postprodukcija.

Reprodukcija slik ostane dosledna na vseh točkah vašega delovnega toka, kar zagotavlja, da so vsi vedno na isti strani.

Referenčni načini.

Pro Display XDR je enostavno prilagoditi zahtevam HDR, HD, SD videa, digitalnega kina in širše uporabe, kot so fotografija, spletni razvoj, oblikovanje in tiskanje. Preprosto izberite način in zaslon se znova konfigurira, da se ujema z določenim barvnim prostorom, belo točko, gama in svetlostjo. Imate celo možnost ustvarjanja referenčnih načinov po meri.

Pravi ton.

Osvetlitev okoli vas lahko vpliva na to, kako vidite barve na zaslonu. True Tone on Pro Display XDR uporablja prelomno zasnovo dvojnega senzorja okoljske svetlobe – s senzorjem na sprednji strani in drugim na zadnji strani – za boljše merjenje celotnega okolja osvetlitve. To omogoča natančnejše prilagoditve barve in intenzivnosti vašega zaslona, ​​tako da lahko natančno gledate v vseh svetlobnih pogojih.

Strokovno kalibriran.

Pro Display XDR je optimiziran tako, da več kot izpolnjuje standarde ustvarjalnih strokovnjakov. Vsak zaslon gre skozi našo najsodobnejšo barvno kalibracijo. Vsaka od 576 LED na zaslonu je prav tako individualno umerjena in ima shranjen svoj svetlobni profil. Algoritem nato te informacije uporabi za določitev natančne jakosti svetlobe, pri kateri naj se modulira vsaka LED, da se ustvari najboljša možna slika.

Lepa slika je le del zgodbe.

Pro Display XDR je osupljiv s katerega koli pogleda. Njegov zaslon se razteza od roba do roba s samo 9 mm robom, tako da je vaše delo v središču pozornosti. Aluminijasto ohišje je debelo le en palec in ima inovativen mrežasti vzorec, ki zmanjša težo in poveča pretok zraka.

Več zraka kot kovine.

Mrežasti vzorec, strojno vdelan v aluminij, ima veliko prednosti. Več kot podvoji površino, izpostavljeno zraku, olajša dodaten pretok zraka in deluje kot odvod toplote. To omogoča hitro in tiho hlajenje, kar omogoča, da Pro Display XDR neomejeno vzdržuje izjemno raven svetlosti. Vhodne in izpušne odprtine delujejo po tem vzorcu, da vlečejo hladen zrak in izpuščajo vroč zrak stran od sistema, kar omejuje možnost ponovnega zaužitja vročega zraka.

Povišajte svoje delo. In tudi zavrtite.

Vsak vidik Pro Display XDR je bil zasnovan z mislijo na profesionalce. Pro Stand ni izjema. Višina, nagib, vrtenje — popolnoma nastavljiv. Je stabilen, ne da bi zavzel veliko prostora. Zaradi svoje zmožnosti vrtenja v ležeči ali pokončni položaj je popoln za vsako vrsto dela.

Natančna nastavitev.

Pro Stand omogoča brezhibno prilagajanje vašega zaslona. Natančno nagibanje in nastavitev višine 120 mm pomagata Pro Display XDR, da se prilagodi vsem pogojem gledanja. Kot zaslona ostane resničen, tudi ko prilagodite višino. S stojalom Pro Stand dobite zaslon, ki deluje brez teže, se brez težav premakne, kamor želite, in ostane točno tam, kjer ga pustite.

Vsaka stran je dobra stran.

Pro Stand vam omogoča premikanje med ležečim in pokončnim položajem, kadar koli želite. Vse kar morate storiti je, da odklenete drsnik in obrnete zaslon. Ne glede na to, ali ste razvijalec, fotograf ali skladatelj, si lahko ogledate več svojega dela brez neskončnega drsenja.

Loči. Premakni se. Priložite.

Imeti svobodo premikanja med snemanjem in delom v studiu je lahko velika razlika. Magnetni konektor na stojalu Pro Stand omogoča enostavno pripenjanje in odklapljanje z magneta nasprotnega pola na hrbtni strani zaslona Pro Display XDR. Ti magneti vodijo povezavo, medtem ko se zapahi samodejno zaskočijo in varno zaklenejo stojalo na zaslon. Odklepanje je tako preprosto kot odklepanje drsnika.

Na voljo adapter za nastavek VESA.

Številni profesionalci imajo edinstvene nastavitve za namestitev svojih zaslonov. Adapter za pritrditev VESA se na zaslon pritrdi v nekaj sekundah za hitro in enostavno namestitev.

Močna partnerstva.

Združite Pro Display XDR z Mac Pro in ustvarite vrhunsko profesionalno delovno postajo. Ali pa ga povežite s svojim MacBook Pro s Thunderbolt 3. 2

Uporabite AR za prikaz Pro Display XDR v svojem delovnem prostoru.

Odprite to stran v iPhonu ali iPadu za ogled Pro Display XDR v AR.

Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

APPLE

Velikost ekrana

32