Opis

Asus ROG Strix XG438Q 43 “4K igralni monitor, 43” specifikacije:

 

NAJVEČJI IN NAJHITER NA SVETU 4K FREESYNC 2 HDR MONITOR IGR


ROG Strix XG438Q je monitor za igre HDR, ki ponuja popolno ravnovesje gladke slike in visokokontrastne zmogljivosti HDR za popolno igranje iger. Ima 43-palčno ploščo 4K z neverjetno hitrostjo osveževanja 120 Hz, tehnologijo visokega dinamičnega razpona (HDR), 90-odstotno pokritostjo profesionalnega barvnega spektra DCI-P3 in izjemnim kontrastom za certifikat DisplayHDR™ 600 ter podpira tehnologijo AMD FreeSync™ Premium Pro . . ROG Strix XG438Q vključuje tudi tehnologijo GameFast Input za bolj odziven nadzor brez zamude, ki izboljša igralno izkušnjo in vam daje prednost pred nasprotniki.

43-palčni ROG Strix XG438Q, opremljen s funkcijami za igranje iger, zagotavlja impresivno vizualno izkušnjo, ne da bi pri tem žrtvovali visoko stopnjo osveževanja in spremenljivo tehniko izpopolnjevanja, ki jih običajno najdemo le na manjših ploščah.
DALJINEC

ROG Strix XG438Q ima daljinski upravljalnik, ki vam omogoča daljinsko prilagajanje nastavitev zaslona, ​​kot so svetlost, kontrast in vhodni signal.

Izboljšan zvok s SONICMASTER

ROG Strix XG438Q ima dva vgrajena 10 W stereo zvočnika in ekskluzivno tehnologijo ASUS SonicMaster za neverjetno kakovost zvoka za bogat, zadovoljiv zvok.

SUPER-HITRO 120 Hz HITROST OSVEŽIVANJA SLIKE

Super hitra hitrost osveževanja 120 Hz ROG Strix XG438Q zagotavlja, da lahko tudi hitre igre gledate pri najvišjih vizualnih nastavitvah, hkrati pa delujejo gladko in popolnoma gladko. Izkoristite prednosti FPS, avtomobilskih dirk, strategije v realnem času in športnih iger!

VISOKI DINAMIČNI RAZPON (HDR) DCI-P3 Z 94 % IN DISPLAYHDR™ 400

ROG Strix XG438Q podpira tehnologijo HDR v različnih obsegih osvetlitve, da zagotovi širši barvni razpon in večji kontrast kot tradicionalni monitorji. Najsvetlejše bele in temnejše črne prikazujejo podrobnosti kot še nikoli. ROG Strix XG32VQ zagotavlja tudi DCI-P3 z 90-odstotno barvno paleto in kontrastno zmogljivostjo, ki izpolnjuje zahteve certifikata DisplayHDR™ 400.

AMD FREESYNC™ PRO PREMIUM ZA LIQUID IGRE

ROG Strix XG438Q ima tehnologijo Freesync™ Premium Pro, ki zagotavlja gladek zaslon z nizko zamudo, boljšo svetlost in kontrast. Freesync™ Premium Pro zagotavlja obdelavo z nizko zamudo za standardno in HDR vsebino ter odpravlja vhodno zakasnitev, ki je običajno povezana z vsebino HDR.

TEHNOLOGIJA BOOST SHADOW

Tehnologija ASUS Shadow Boost osvetli temna področja igralnega sveta, ne da bi preveč osvetlila svetlejša področja – izboljša celoten pogled, hkrati pa olajša odkrivanje sovražnikov, ki se skrivajo v temnih delih zemljevida.

TEHNOLOGIJA GAMEPLUS

ROG je zavezan ustvarjanju najboljše igralne izkušnje. Kot rezultat, je ROG Strix XG32VQR prejel tudi ASUS ‘ekskluzivno bližnjico GamePlus, ki ponuja vrsto podpornih funkcij v igri, ki vam pomagajo kar najbolje izkoristiti svojo igro. Ta funkcija je bila razvita na podlagi povratnih informacij profesionalnih igralcev, da vam pomaga vaditi in izpopolnjevati svoje veščine.

EKSKLUZIVNI ASUS DISPLAYWIDGET

DisplayWidget je intuitiven pripomoček za upravljanje ASUS GameVisual, App Sync™ in Blue Filter. Te nastavitve lahko spremenite iz zaslonskega menija ali navigacijske krmilne palice, vendar je ASUS DisplayWidget hitrejši in enostavnejši način za dostop do njih.

ROBUSTE MOŽNOSTI POVEZAVE

ROG Strix XG438Q ponuja široko paleto možnosti povezovanja, vključno z DisplayPort in tremi HDMI.

TEHNOLOGIJA ULTRA-NIZKE MODRE SVETLOBE

ROG Strix XG438Q prav tako ščiti vaše oči pred škodljivo modro svetlobo s filtri ASUS Ultra-low Blue Light s certifikatom TÜV Rheinland. V zaslonskem meniju lahko izbirate med štirimi nastavitvami filtra.

TEHNOLOGIJA BREZ Utripanja

ROG Strix XG438Q prav tako zmanjša utripanje zaslona, ​​da je igranje iger še bolj udobno. To bo zmanjšalo obremenitev oči med maratonskimi teki.

 

Vidna velikost slike
43 “
Tip plošče
VA, LED
Največja ločljivost
3840 x 2160 slikovnih pik
Največja svetlost
450 cd / m2
Kontrastno razmerje
Dinamično, 100.000.000: 1
Vidni kot (V/V)
178º / 178º
Odzivni čas (od sive do sive)
4 ms
Barvna globina
1,07 milijarde
Standardi
CB, CE, VCCI, BSMI, CCC, FCC, WHQL, CEL, UL / cUL, J-MOSS, ErP, RoHS, WEEE, KCC, eStandby, RCM, CU, MEPS, TUV Brez utripanja, TUV nizka modra svetloba
Osvežitev slike
120 Hz
oprema
zvočnik
2 x 10 W
Stoj
nagibno
splošno
vmesnik
HDMI, USB, DisplayPort, avdio vhod/izhod
Barva
Črna
Velikost
974,58 x 242,19 x 631,31 mm
Utež
15,3 kg
Dodatki / programska oprema
Napajalni kabel, daljinski upravljalnik, računalniški zvok, USB 3.0 polnilni kabel, kabel HDMI, kabel DisplayPort
Dodatki
Razmerje stranic 16:9, ključavnica Kensington

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://rog.asus.com/monitors/above-34-inches/rog-strix-xg438q-model/

Dodatne informacije

Proizvajalec

Asus