Opis

Lastnosti LED monitorja Asus ROG STRIX XG49VQ 49″ zakrivljenega VA gamerskega monitorja:

 

49-palčni, 3840 x 1080 slikovnih pik, 32: 9 super-ultra široki ROG Strix XG49VQ HDR Gaming monitor s hitrostjo osveževanja 144 Hz, Freesync 2 HDR, DisplayHDR 400, funkcijami Shadow Boost, PIP in PBP. 90 % povečanje senc
  • 49-palčni, 32:9 (ločljivost 3840 x 1080 slikovnih pik) super ultra širok monitor HDR s hitrostjo osveževanja 144 Hz za fantastično gladko igranje iger
  • Tehnologija visokega dinamičnega razpona (HDR) s profesionalnim 90 % barvnim prostorom DCI-P3 zagotavlja kontrast in zmogljivost upodabljanja barv, ki izpolnjuje zahteve certifikata DisplayHDR™ 400
  • Radeon™ FreeSync 2 HDR tehnologija zagotavlja naoljene igre, nizko zamudo ter boljšo svetlost in kontrast
  • Shadow Boost izboljša vidnost podrobnosti na temnih območjih, ne da bi pri tem preveč osvetlila svetlobo
  • Več načinov HDR vam omogoča, da izberete nastavitve glede na način uporabe (npr. igra, produkcija vsebine, predvajanje videa)

ONAJ ULTRA -ŠIROKOG SVETA

ROG Strix XG49VQ je super-ultra širok 49-palčni monitor s frekvenco osveževanja 144 Hz, ki ponuja fantastično poglobljeno izkušnjo. Radeon™ FreeSync 2 HDR in DisplayHDR™ 400 certificirana za tehnologijo visokega dinamičnega razpona (HDR) z 90 % barvnega prostora DCI-P3.

UŽIVAJTE VEČ 49R

49-palčnega monitorja ROG Strix XG49VQ daje občutek, da je popolnoma obkrožen s svetom iger, hkrati pa zagotavlja večopravilnost z izjemno prilagodljivostjo. Razmerje stranic 32:9 in super-ultra širok zaslon zagotavljata enako količino vidne površine kot dva 27-palčna monitorja, zložena drug ob drugem, le da seveda ni nobenih vrzeli ali robov, ki bi motili pogled.

HITRO 144 Hz hitrost osveževanja

Izjemno hitra hitrost osveževanja 144 Hz ROG Strix XG49VQ zagotavlja, da lahko uživate tudi v hitrih igrah pri najvišjih nastavitvah zaslona in da vse teče gladko in stagnira.

RADEON FREESYNC ™ 2 HDR ZA UGODNO IGRO

ROG Strix XG49VQ ima tudi tehnologijo FreeSync ™ 2 HDR, ki zagotavlja popolnoma gladke slike, nizko zakasnitev, boljšo svetlost in večji kontrast. FreeSync 2 zagotavlja obdelavo slike z nizko zamudo za standardne in HDR vsebine, kar odpravlja zdrs vnosa, ki pogosto spremlja zaslon HDR.

VISOKI DINAMIČNI RAZPON (HDR) Z 90 % BARV DCI-P3 IN CERTIFIKATOM DISPLAYHDR™ 400

Za najbolj prijetno vizualizacijo HDR pri ROG testiramo vse monitorje pred pošiljanjem, da se prepričamo, ali izpolnjujejo pogoje DisplayHDR™ 400. Za to morajo zasloni ROG Strix XG49VQ imeti najvišjo svetlost 450 cd / m2, kar je 50 % več od običajne vrednosti za zaslone s standardnim dinamičnim razponom. XG49VQ ponuja tudi 90 % DCI-P3 z 90 % barvnim prostorom in visokim kontrastom.


SLIKA ZA SLIKO S

svojim izjemno širokim zaslonom, širokim naborom vhodov in podporo za sliko v sliki (PbP) ROG Strix XG49QV omogoča ogled do treh virov vsebine hkrati, zaradi česar je igra bolj prijetna. : na primer med igranjem na platformi Xbox One ali PS4 Pro lahko gledate pretoke Twitch na vašem računalniku.

KLJUČNI UKAZI “SLIKA ZA SLIKO”.

S priročnimi ukazi tipk ROG Strix XG49VQ lahko preprosto in hitro primerjate slike iz različnih video virov ter ročno preuredite slike po želji.

TEHNOLOGIJA SHADOW BOOST

ASUS Shadow Boost naredi temna področja igralnega sveta bolj vidna, ne da bi pri tem preveč osvetlila svetla področja. Iz tega razloga, medtem ko je nasprotnike lažje opaziti v temnih kotih terena, je celoten pogled prijetnejši.

VEČ NAČINOV HDR

Zdaj lahko prilagodite zmogljivost HDR vašega monitorja, da ustreza vaši trenutni situaciji, tako da izberete med več načini HDR.

TEHNOLOGIJA GAMEPLUS

Monitor je opremljen tudi z ASUS-ovo ekskluzivno tehnologijo GamePlus: bližnjico, s katero lahko dostopate do funkcij za ljudi s posebnimi potrebami v igri, kar je lahko v veliko pomoč. Orodje je bilo razvito na podlagi povratnih informacij profesionalnih igralcev, da vam pomaga vaditi in izpopolnjevati svoje veščine.


ASUS EKSKLUZIVNA PROGRAMSKA OPREMA DISPLAYWIDGET ROBUSTE

MOŽNOSTI POVEZAVE

ROG Strix XG49VQ ponuja široko paleto možnosti povezovanja, vključno s priključkom DisplayPort 1.2, dvema priključkoma HDMI in dvema vratoma USB 3.0.

TEHNOLOGIJA ULTRA-NIZKE MODRE SVETLOBE

ROG Strix XG49VQ tudi ščiti vaše oči pred škodljivimi žarki modre svetlobe in utrujenostjo s filtri ASUS Ultra-low Blue Light s certifikatom TÜV Rheinland. Izbirajte med štirimi nastavitvami filtra z zaslonskim menijem ali petsmerno krmilno palčko.

TEHNOLOGIJA BREZ

utripanja ROG Strix XG49QV prav tako zmanjša utripanje zaslona, ​​zaradi česar je igranje iger bolj udobno z zaščito za oči.

ERGONOMSKA ZASNOVA

ROG Strix XG49QV je opremljen z ergonomskim stojalom. Lahko se vrti, nagiba in nastavlja po višini, tako da lahko vsakdo zlahka najde najudobnejši položaj za gledanje.

Vidna velikost slike
49 “
Tip plošče
VA, LED
Največja ločljivost
3840 x 1080 slikovnih pik
Največja svetlost
450 cd / m2
Kontrastno razmerje
3000: 1
Vidni kot (V/V)
178º / 178º
Odzivni čas (od sive do sive)
4 ms
Barvna globina
16,7 milijona
Standardi
CB, CE, BSMI, CCC, CEL
Osvežitev slike
144 Hz
oprema
zvočnik
2 x 5 W
Stoj
nagibna, nastavljiva po višini
splošno
vmesnik
HDMI, USB, DisplayPort, 3,5 mm priključek
Površinska obdelava
Proti bleščanju
Barva
Črna
Velikost
119,3 x 34,4 x 52,9 cm
Utež
13,3 kg
Dodatki / programska oprema
Napajalni kabel, kabel HDMI, kabel DisplayPort
Dodatki
16:9 razmerje stranic, pomočnik menija OSD, GamePlus, GameVisual

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://rog.asus.com/monitors/above-34-inches/rog-strix-xg49vq-model/

Dodatne informacije

Proizvajalec

Asus

Velikost ekrana

49