Opis

Auna Linie-300-SW-WN aktiven subwoofer, Oreh

Auna Line SW-300 nizkotonec je odlična rešitev za hišni kino in odlično dopolnilo stereo zvočnikov z manj basa.Aktivni nizkotonec omogoča ločeno nastavitev jakosti zvoka, faznega in frekvenčnega razpona, in sicer zato da bi lahko zvok povsem prilagodili lastnemu okusu in pogojem. 10″ (25 cm) nizkotonec proizvaja masivni bas, ki se širi iz nizkoresonančnega ohišja.Priključki visoke kakovosti zagotavljajo varno povezovanje z drugimi surround zvočniki.Nedrseče gumijaste noge ohranjajo Auna nizkotonec na mestu, tudi kadar je bas navit na maksimum.S svojimi elegantnim dizajnom, lesenim ohišjem v orehovi barvi in snemljivo membrano se bo brez težav vklopil v kateri koli domov.

 

Vrhunske lastnosti
Aktivni nizkotonec (nizkotonec) s 10″ (25 cm) zvočnikom (woofer) in samodejnim stikalom, Vgrajeni ojačevalnik s nastavitvijo frekvenc in faznim zamikom, Bas refleks front-fire dizajn za močan bas, Priključki za surround zvočnike, TV, DVD predvajalnik, Leseno ohišje v orehovi barvi s snemljivo membrano

 

Podrobnosti o artiklu

 

Vsebina pošiljke
1 x naprava, 1 x RCA kabel, Navodila za uporabo v angleškem in nemškem jeziku, Prosimo, upoštevajte, da naprava za delovanje v EU/UK potrebuje napajalni adaptor. Napajalni adaptor smo brezplačno dodali obsegu dobave.

 

Dimenzije

 

Proizvajalec
Auna

 

Garancija
36 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

Auna

Tip

Prvotna barva

variant

Povezovanje zvočnikov

Moč subwoofera

Število avdio kanalov

Moč

Poraba energije

Širina

Višina

Dolžina

Teža

Širina paketa

Višina paketa

Dolžina paketa

Teža paketa