Opis

Serija Autel EVO Nano +

 

Opremljen s senzorjem CMOS EVO Nano + 1 / 1,28 palca (0,8 palca) lahko zajame fotografije 50 Mpxl s fiksno zaslonko f / 1,9 v formatih jpeg in DNG.

teža drona: 249g

Najdaljši čas letenja 28 minut.

1 / 1,28 ″ CMOS

EVO Nano + ima 1/1,28-palčni (0,8-palčni) senzor CMOS, ki lahko posname fotografije 50 MP. Zasnova niza barvnih filtrov RYYB z veliko zaslonko f / 1,9 zagotavlja odlične zmogljivosti za zmanjševanje šuma in enostavno kakovost slike tudi pri šibki svetlobi. Sledite hitro premikajočim se motivom z neverjetno natančnostjo s sistemom samodejnega ostrenja PDAF + CDAF; Z načinom HDR, ki hitro zajame več fotografij z različnimi osvetlitvami za naknadno produkcijo, lahko iz senc in svetlih delov, ne glede na to, kako ekstremni so, iztisnete bogate podrobnosti.

Temnejše sence. Svetlejši poudarki.

 

ki hitro posname več fotografij z različnimi osvetlitvami, tako da jih je mogoče sestaviti skupaj v postprodukciji.

Dodajte malo barve

 

Življenje je večbarvno – in zdaj je to vaš dron. Obleka v elegantni arktično beli barvi. Leti pod radar hladno in

samozavestno z elegantno barvo Deep Space Grey. Podajte izjavo z Blazing Red. Ali pa se podajte v neznano s klasično Autel oranžno barvo.

 

 

Veličina v njegovih rokah

EVO Nano s slabim funtom tehta približno toliko kot pomaranča in se prilega skoraj povsod – od stranskega žepa vaše pohodniške torbe do dlani.

SkyPortrait

Vaša osebna paparaca

Dynamic Track 2.1: Sledenje mojstrovinam

Najemite Nano za samodejno sledenje kateri koli osebi, živali ali vozilu, tako da se lahko osredotočite na svoje dejavnosti, medtem ko se Nano ukvarja s filmskimi deli.

Filmski posnetki z enim klikom

 

Posnemite dramatične posnetke profesionalne kakovosti s pritiskom na gumb s štirimi samodejnimi načini fotografiranja. Dodajte zvok in filtre v Autel Sky, da bodo vaši videoposnetki še bolj epski, tako da lahko ustvarite nepozabne rezultate, ne glede na to, ali ste pilot veteran ali ste popolnoma novi v dronu.

MovieMaster: Hitri in enostavni filmi

 

Uporabite svoje najljubše predloge iz Autel Sky za hitro in preprosto ustvarjanje filmov, drastično zmanjšajte dolgočasen postopek urejanja in delite svoje stvaritve v nekaj minutah.

Letite brezplačno – brez laggoka, brez omejitev

 

Poletite dlje in hkrati zagotavljajte ostre in jasne slike z Autel SkyLink, našim najmočnejšim sistemom za prenos slike doslej, ki ponuja 6,2 milje dosega prenosa, kakovost prenosa 2,7K / 30FPS in odlične zmogljivosti odpravljanja motenj, hkrati pa zagotavlja osupljiv HD video.

Posnemite in delite v nekaj sekundah

Ste pripravljeni na snemanje? Preprosto postavite pametni telefon v bližino naprave Nano in naložite fotografije in videoposnetke s hitrostjo 160 Mb/s z aplikacijo Autel Sky.

SonarSound: Poslušajte vse

Zvoke in zvoke iz okolice lahko snemate na tleh prek vgrajenega mikrofona daljinskega upravljalnika, tako da lahko svoje videoposnetke oživite tudi, ko je vaš dron kilometre višje.

Varen let z naprednim izogibanjem oviram

 

Serija EVO Nano je prva in edina serija letal v svoji velikosti, ki ima napreden sistem za izogibanje oviram, zaradi česar je očitna izbira za uporabnike, ki se želijo izogniti nesrečam in ohraniti življenje svojega letala. S trismernimi senzorji binokularnega vida, ki dronu omogočajo zaznavanje ovir pred, za in pod njim, lahko Nano + zlahka zavira, da se izogne ​​trkom.

Več baterij. življenjska doba Več časa. Več ustvarjalnosti.

 

EVO Nano lahko neprekinjeno leti 28 minut, kar pomeni dovolj časa za eksperimentiranje z ustvarjalnimi zornimi koti in ustvarjanje domiselnih posnetkov.

Vsebina paketa EVO Nano +:

  • Evo Nano drone (baterija, propeler, ščitnik kardana) – 1 kos
  • Daljinski upravljalnik – 1 kos
  • Rezervni propelerski par – 1 kos
  • USB-C polnilni kabel – 1 kos
  • RC kabel (Micro-USB, Lightning, USB-C) – 3 kos
  • Rezervni vijaki – 8 kosov
  • Izvijač – 1 kos

Garancija: 12 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.autelpilot.eu/products/autel-robotics-evo-nano-plus-drone?variant=39890685067321

Dodatne informacije

Proizvajalec

Autel