Opis

Bang & Olufsen BeoSound prenosni Bluetooth zvočnik, srebrne lastnosti:

Popoln krog

Edinstveni  Bang & Olufsen BeoSound Edge je relikvija minimalističnega dizajna, ki z močnim dinamičnim zvokom napolni celoten dom . Beosound Edge, zasnovan za intuitivno upravljanje na dotik, poosebljapopoln zvok, natančnost in minimalistično lepoto .

Bang & Olufsen BeoSound

 

Bang & Olufsen BeoSound

NADZOR
Premikanje in premikanje

Nadzor zvočnika Beosound Edge je enako očarljiv kot njegov očarljiv zvok. Takoj začutite željo po premikanju krožnega zvočnika n.

CONTROL
Pripravljen, ko ga potrebujete

To je zvočnik, ki zazna vašo prisotnost. Ko se približate, se Beosound Edge zbudi – lučka vmesnika se prižge zaradi vzroka senzorja bližine . Preprosto in prefinjeno.

Bang & Olufsen BeoSound

Bang & Olufsen BeoSound

Oblikoval Michael Anastassiades

Predstavljajte si elegantno uravnotežen kovanec na glavi, pripravljen za premikanje – navdih za obliko Beosound Edge. To je prvi zvočnik Bang & Olufsen, ki ga je zasnoval priznani Michael Anastassiades , utelešenje minimalistične oblikovalske filozofije. Njegov cilj je bil ignorirati zapletenost vida in nepotrebne podrobnosti, da bi ustvaril resnično brezčasno orodje, ki premika domišljijo.

ZVOK
Za tiste, ki si želijo miru in besa

V središču vsestranskega zvočnika je inovativna zasnova Active Bass Port . Revolucionarna tehnologija Bang & Olufsen omogoča količino, ki je manjša od velikosti Beosound Edge . Poglejte za sprednjo ploščo tkanine in opazujte, kako se vrata zapirajo z nižjo glasnostjo in se nato odprejo med predvajanjem glasne glasbe – spreminjanje zvočne zmogljivosti zvočnika. Zvočnik za zabavo in avdiofilsko poslušanje glasbe hkrati – zvok ostane čist ne glede na glasnost.

Bang & Olufsen BeoSound

 

LOKACIJA
Poraz gravitacije

Vaš dom dopolnite z osupljivim minimalističnim videzom Beosound Edge s poškodbami na tleh, celo nameščenimi na steni . Glasnost na stenskem zvočniku lahko nadzirate tudi z dotikom.Zvočnik, ki ga uravnoteži vzmet, z rahlim pritiskom zlahka zavije navzgor ali navzdol po steni in se ob sprostitvi čarobno vrne v prvotni položaj.

VEČSOBNA
Polna svoboda pretakanja

Beosound Edge omogoča popolno predvajanje glasbe. Vse-v-enem brezžični zvočnik , ki vam omogoča enostavno predvajanje vaše najljubše glasbe na AirPlay 2 Chromecast ali Bluetooth . Z vgrajeno zmogljivostjo večprostorov lahko več zvočnikov po vsem domu enostavno združite v resnično zmogljiv zvočni sistem.

NADZOR
Nastavitev glasnosti valjanja

Beosound Edge se na dotik premika naprej in nazaj, tako da lahko prilagodite glasnost .Nežen dotik zmerno poveča glasnost. Močnejši pritisk in spremembe so dramatičnejši. Kakor koli ga nadzirate, se zvočnik vedno vrne na izhodišče.Popolnoma uravnotežena oblika. Popolnoma uravnotežen zvok.

VODEN ZVOK
Glasba za vas, njega in vse

3 različne skladbe v načinu predvajanja lahko predvajate glasbo v pravi smeri. Izberite eno stran zvočnika za bolj intimno izkušnjo poslušanja glasbe. Večsmerni način predvajanja True360 zapolni celoten prostor s slovitim Bang & Olufsen zvok za vsakogar, da uživajo.

Bang & Olufsen BeoSound

Specifikacije

 • Proizvajalec: Bang & Olufsen
 • Brezžična tehnologija Bluetooth 4.2
 • Združljivost :

– daljinski upravljalnik Beosound Essence
– aplikacija Bang & Olufsen

 • Združljivost AirPlay: Apple AirPlay 2
 • DLNA: DLNA – DMR
 • Ojačevalnik :

– 2 x 200 W (globokotonec)
– 4 x 100 W (srednjetonci in visokotonci)

 • Žična povezava:

– Line vhod (analogni / digitalni kombinirani)
– 1 Ethernet 10/100 Mbit / s

 • Brezžična povezava:

– Wi-fi / WLAN 802.11 b / g / n / ac (2,4 GHz in 5 GHz)
– Bluetooth 4,2

 • Storitve pretakanja:

– Chromecast vgrajen
– Apple AirPlay 2
– Bluetooth Audio Streaming
– DLNA – DMR

 • Zvočnik:

– 1 x 10 “globokotonec z dvojno tuljavo
– 2 x 4” osrednji zvočnik
– 2 x 3/4 “visokotonec

 • Mere :

– Premer: 50,2 cm
– Globina: 13 cm