Opis

Ameriški hladilnik s predalom za daljšo svežino in LED osvetlitvijo notranjosti ponuja številne funkcije za ohranjanje svežine in higiene v vašem hladilniku.

Beko GN162420X

Beko ameriški kombinirani hladilnik GN162420X se uvršča v energijski razred A+ in ponuja veliko skupno prostornino 559 litrov, ki je razporejena na hladilni del, predal za daljšo svežino in zamrzovalnik.

Na razpolago so 4 steklene police v hladilnem delu in 2 predala za sadje in zelenjavo. V zamrzovalniku se nahaja 7 predalov za enostavno razporeditev zamrznjenih živil. Hladilnik odlikuje elektronsko upravljanje na dotik.

Opremljen je tudi z ledomatom s prikopom na vodo iz pipe in rezervoarjem za vodo.

Beko GN162420X

NeoFrost tehnologija z dvema ločenima sistemoma hlajenja zagotavlja optimalne pogoje hlajenja. Tako bosta sadje in zelenjava v hladilniku ostala dlje časa sveža.

Tehnologija aktivne modre svetlobe občutno podaljša obdobje, ko sadje in zelenjava v hladilniku ohranita svoje hranilne snovi. Tako živila ostanejo sveža dalj časa.

Ponaša se s predalom za daljšo svežino, ki je idealen za shranjevanje mesa in rib. Temperatura v predalu se zadržuje tik nad lediščem, raven vlage pa se približuje optimalni.


Odlika hladilnika so antibakterijska tesnila vrat, zahvaljujoč katerim ne pride do razvoja bakterij ter plesni na tesnilih.

V notranjosti hladilnika se nahaja antibakterijski filter proti neprijetnim vonjavam. Filter preprečuje neželen vonj, obenem pa preprečuje vdor bakterij.

Aktivni ionizator v hladilniku nevtralizira bakterije, viruse in delce, ki so povzročitelji neprijetnega vonja. S pomočjo ionizatorja se ustvari svež zrak, ki podaljša trajanje živil.


Visokozmogljiv ventilator je razlog uravnovešenega razmerja notranje temperature, kar zagotavlja boljše hlajenje.

Ekološka funkcija Eco-Fuzz se vklopi, če vrat hladilnika ne odprete 6 ur po izboru te funkcije, s čimer zagotavlja dodatno varčevanje z energijo.

LED osvetlitev notranjosti zagotavlja močnejšo in učinkovitejšo osvetlitev notranjosti hladilnika.


Tehnologija NeoFrostTM

NeoFrostTM preprečuje nastajanje ledu na živilih in v notranjosti hladilnika. Prednost je v tem, da odtaljevanje hladilnika ni več potrebno. NeoFrostTM v hladilnikih Beko predstavlja novo generacijo popolnih NoFrost sistemov. Temelji na dveh ločenih aktivnih sistemih hlajenja posebej za hladilni in posebej za zamrzovalni del. Tako omogoča popolne pogoje za shranjevanje živil, hkrati pa tudi preprečuje prenašanje vonjav iz enega dela v drugega.

 

 


Tehnične podrobnosti

Energijski razredA+
Letna poraba energije471 kWh
Skupna prostornina559 l
Uporabna prostornina hladilnega dela368 l
Uporabna prostornina zmrzovalnega dela176 l
Uporabna prostornina predala za daljšo svežino<b155 l
Klimatski razredSN-T
Emisija hrupa43 dB
Zmogljiva zmrzovanja13 kg/24 h
Čas shranjevanja ob izpadu električne energije9 ur
Počitniški načinda
Dimenzije182 × 91 × 72 cm

Garancija: 2 leti

 

Dodatne informacije

Proizvajalec

BEKO