Opis

EW600 Brezžični pametni projektor s sistemom Android za podjetja | 3600lm, WXGA

  • Udobje je lažje z brezžičnimi povezavami, vgrajenimi poslovnimi aplikacijami in posodobitvami vdelane programske opreme po zraku
  • Zmogljivosti brezžične projekcije in zrcaljenja na različnih platformah (Mac/iOS, Android ali PC) za preproste in enostavne predstavitve
  • Brezžični projektor z internetno povezljivostjo in branjem USB za preprosto prikazovanje vaših idej med sejami kramljanja
Pametni projektor za pametnejše poslovanje

Pametno podjetje pozna pametnejše projektorje

Začnite sestanke na daljavo v hipu in uporabite rešitev brez prenosnega računalnika za predvidevanje naslednjega običajnega

EW600 lahko vsak prostor v trenutku spremeni v videokonferenčno sobo, ne da bi pri tem stal celo premoženje

Zaposlenim omogoča dostop do njihove osebne shrambe v oblaku za materiale za sestanke, kar jim omogoča pripravo in izvedbo sestankov brez prenosnih računalnikov

Ekskluzivna brezžična projekcija brez voznika. In združljiv s katero koli napravo, kar uporabnikom omogoča povezavo in takojšnji začetek

Lastniški sistem oddajanja EW600 omogoča skrbnikom pošiljanje prilagojenih sporočil, kot je vljudno obvestilo, da se je čas sestanka skoraj iztekel, da olajšajo gladke prehode med sestanki

Oglejte si, kako pametni projektorji koristijo vašim sestankom

Vgrajena aplikacija za videokonference

Integracija programske/strojne opreme za takojšen začetek oddaljenih sestankov
Enostavno je začeti videokonferenco s pametnim projektorjem BenQ za podjetja EH600 in spletno kamero DVY21.

EW600 ima vgrajeno programsko opremo za videokonference TeamViewer Meeting, ki naredi sestanke na daljavo enostavne in varčne. Dokler je na voljo kamera, lahko uporabniki uživajo v sestankih na daljavo na velikem zaslonu, ki omogoča jasen ogled vseh udeležencev in gradiva za sestanek – izkušnje, ki je ne more ponuditi nobena druga naprava.

*Brezžična miška in tipkovnica lahko prineseta boljšo uporabniško izkušnjo.

Storitev v oblaku omogoča dostop do osebnih datotek brez prenosnika

AMS združuje najbolj priljubljene storitve v oblaku (Google Drive, OneDrive in Dropbox) v enem priročnem vmesniku

AMS (Account Management Service) se lahko sinhronizira s priljubljenimi storitvami za shranjevanje v oblaku, kot so Google Drive, OneDrive in Dropbox. S samo enim računom AMS lahko upravljate vse svoje podatke in materiale. AMS je vgrajen v EW600 in ponuja neposreden dostop do oblaka brez potrebe po prenosniku. Poleg tega ima EW600 programsko opremo WPS, ki uporabnikom omogoča odpiranje in urejanje datotek Microsoft Office.

Intuitivna brezžična projekcija brez gonilnika

Samo povežite se in projektirajte

Brezžična projekcija BenQ nudi edinstveno prednost pred konkurenti, saj uporabnikom omogoča zrcaljenje zaslonov naprav, povezanih v isto omrežje kot projektor. Ta funkcija podpira številne operacijske sisteme in vrste naprav. Združljiv je tudi za povezovanje mobilnih naprav, ki izpolnjujejo standard WPA2, kar zagotavlja varnost informacij z zaščito pred krajo podatkov med prenosom podatkov.

X-Sign Broadcast za takojšnje objave brez prekinitev

Prilagodljivo centralno nadzorovano oddajanje digitalnih sporočil

X-Sign Broadcast lahko pošlje prilagojena sporočila iz prenosnikov, namiznih računalnikov in pametnih naprav v določen projektor, s čimer zagotovi, da lahko vsi udeleženci srečanja vidijo pomembne opomnike. X-Sign Broadcast tudi omogoča osebju, da po potrebi vnaprej načrtuje sporočila.

Pametni projektorji BenQ so povsod

Pametni projektorji BenQ so si prislužili zaupanje in priporočila velikih podjetij v najrazličnejših panogah.
Alt: pametni projektorji BenQ so si prislužili zaupanje in priporočila velikih podjetij v najrazličnejših panogah.
Alt: pametni projektorji BenQ so si prislužili zaupanje in priporočila velikih podjetij v najrazličnejših panogah.
Alt: pametni projektorji BenQ so si prislužili zaupanje in priporočila velikih podjetij v najrazličnejših panogah.
BenQ pametni projektorji za podjetja so si prislužili zaupanje in priporočila večjih podjetij v najrazličnejših panogah.

Inovativne aplikacije EW600

Brez meja. Prosto začnite sestanke z zaposlenimi na daljavo in preprosto delite ideje po pisarni

Videokonference + brezžična projekcija
Z odstranitvijo tradicionalnih meja sejne sobe lahko razprave potekajo v katerem koli prostoru. Poleg tega lahko udeleženci delijo datoteke neposredno iz svojih naprav med videokonferencami.

Brez omejitev za inženirje pri odpravljanju težav z aplikacijami za pametne telefone.

Brezžična projekcija s katero koli napravo
Brezžična projekcijska tehnologija odlično dopolnjuje dobo BYOD z maksimiranjem situacijske prilagodljivosti. Zaposleni lahko prinesejo svoje naprave in hitro in udobno sodelujejo v učinkoviti razpravi.

Pridružite se spletnemu spletnemu seminarju s skupino z enega mesta

Vgrajeni spletni brskalnik
Projektorji lahko zdaj nadomestijo osebne računalnike v sejni sobi, ne le za prikaz slik. Pridružitev mednarodnemu spletnemu seminarju ali drugemu spletnemu izobraževalnemu dogodku je zdaj preprostejša kot kadar koli prej.

Na kraju samem si delajte zapiske za agilno skupinsko nevihto možganov
Na kraju samem si delajte zapiske za agilno skupinsko nevihto možganov

AMS+WPS
Cloudification podjetjem omogoča shranjevanje gradiva za sestanke v oblaku, uporabnikom pa omogoča odpiranje datotek MS Office neposredno na projektorju z uporabo vdelanih funkcij WPS.

Ni prenosnika, ni problema. Tako kot računalnik lahko EH600 prosto dostopa do datotek iz oblaka.
Ni prenosnika, ni problema. Tako kot računalnik lahko tudi EW600 prosto dostopa do datotek iz oblaka.

Storitev v oblaku + sistem za
oddajanje Sistemi za oddajanje vam omogočajo pošiljanje vljudnih obvestil, ki udeležence opomnijo na končne ure sestanka ali naslednjo dejavnost na dnevnem redu, s čimer zagotavljajo nemoteno potek dogodkov brez zamud ali prekinitev. Poleg tega lahko naslednja skupina hitro prenese nastavitve projektorja po meri in materiale za sestanke iz oblaka ter začne brez odlašanja.

EW800ST BenQ Smart Control
Nov način navigacije projektorja iz vašega mobilnega telefona

BenQ Smart Control
Inovativna aplikacija vaš pametni telefon spremeni v tipkovnico in sledilno ploščico za boljšo navigacijo po projektorju in vgrajenih poslovnih aplikacijah.

Razlika je v podrobnostih

Pametne storitve in povezljivost
WPS Office

Aplikacija WPS Office vam omogoča odpiranje datotek Microsoft Word, Excel in PowerPoint prek USB-ja ali z uporabo vgrajenega pomnilnika pametnega projektorja.

Vgrajen Firefox za dostop do spleta brez težav

Projektorji BenQ niso več samo za projiciranje, temveč so pripravljeni nadomestiti osebne računalnike. Vgrajeni brskalnik Firefox omogoča uporabnikom, da med sestanki izkoristijo moč interneta. Brskalnik se lahko uporablja tudi za spletne seminarje o vkrcanju zaposlenih in druga opravila.

Bodite organizirani in okretni samo z USB-jem

S podporo širokega nabora formatov datotek, vključno z JPEG, PDF, Microsoftovimi dokumenti in drugimi, vrata USB Type-A na pametnih projektorjih BenQ omogočajo preprosto projiciranje slik ali dokumentov neposredno brez računalnika.

Zaščita podatkov in naprav

BenQ ponuja zaščito naprave pred zlonamerno programsko opremo z aplikacijo McAfee® premium protection podjetja BenQ Suggest. Ta nagrajeni protivirusni program samodejno pregleda povezane naprave HID, kot je bliskovni pogon USB, da prepreči virusno okužbo in blokira dostop do vseh nevarnih spletnih mest z optimalno zaščito omrežja.

* BenQ ponuja 2-letno brezplačno premium zaščito McAfee®. Uporabniki lahko podaljšajo naročnino s ponovnim nakupom iste storitve prek aplikacije.

Prikaz uspešnosti

Celoten stekleni niz leč

BenQ uporablja le najkakovostnejše steklene leče, da zmanjša kromatsko aberacijo in zagotovi dolgoročno kakovost slike z briljantno jasnostjo.

Ekskluzivni infografski način BenQ

Infografski način pametnih projektorjev BenQ prikazuje podrobno grafiko in besedilo z visoko svetlostjo in vrhunsko gradacijo barv.

Projekcija DLP za Zero Color Decay

Pametni projektorji BenQ uporabljajo tehnologijo DLP, ki je odporna na razpadanje barv, kar zagotavlja ostre in žive slike še vrsto let.

Visoka svetlost in ločljivost WXGA

Pametni projektorji BenQ ponujajo 3600 lumnov svetlosti in ločljivost WXGA, izboljšajo subtilne podrobnosti in zagotavljajo izjemno ostro berljivost.

Hitra nastavitev

Nastavitvene nogice za priročno nastavitev

Dve nastavljivi nogi, vključno z zložljivo nogo, naredita pametne projektorje BenQ izjemno prilagodljive in omogočata namestitev v številnih vrstah sejnih sob.

Navpični trapezni kamen za popolno poravnavo

Funkcija navpičnega trapezoidnega pomika sliko prestavi navpično, kar olajša popolno poravnavo projekcije iz več zornih kotov.

Popravek barve sten

Popravek barve sten omogoča pametnim projektorjem BenQ, da se prilagodijo ne-belim površinam, s čimer pomaga projiciranim slikam doseči ustrezen odtenek in barvo, tudi če so prikazane na stenah, ki niso idealne barve.

BenQ-jev brezžični pametni projektor EH600 ponuja prilagodljivo velikost projekcije od 100” na 13 čevljev do 150” na 16,2 čevljev, popolno za večino sob za sestanke ali klepetalnice.
Prilagodljive velikosti projekcij

EW600 ponuja prilagodljivo velikost projekcije od 60 do 180 palcev, kot nalašč za prostorsko omejene klepetalnice ali sejne sobe.

Edinstven dizajn in lastnosti

Senzor za prah

BenQ-jev ekskluzivni senzor za prah prekine nabiranje prahu, da izboljša vzdržljivost in zniža splošne stroške vzdrževanja.

Povezljivost

Pametni projektorji BenQ z 2 vrati USB tipa A, 1 vrati Mini USB vrste B in 1 vrati HDMI 1.4 ponujajo neprimerljivo povezljivost in združljivost.

Intuitiven dizajn

Navigacijski gumbi na pametnih projektorjih BenQ so intuitivni in enostavni za uporabo.

Izjemna tekstura

Pametni projektorji BenQ so opremljeni s teksturiranim zunanjim ohišjem profesionalnega videza, odpornim na prstne odtise, ki se popolnoma ujema s slogom tipične sobe za klepetalnice.

Trendi sejnih sob skozi čas

Komunikacija iz oči v oči
Visual Centric
Omejene videokonference prek programske opreme
Sodelovalno delo
Revolucija pametnega sodelovanja
Naša zaveza
Poštenost

Srca ljudi osvojimo tako, da smo popolnoma iskreni do naših strank. Vse informacije o naših izdelkih so pošteno razkrite brez pretiravanja.

Inovativnost

Prizadevamo si razvijati inovativne rešitve za večjo kakovost življenja na področjih, ki so ljudem pomembna.

DLP ŠT.1

Že 11 zaporednih let smo ŠT. 1 najbolje prodajana blagovna znamka projektorjev DLP in zagotavljamo neprekosljivo zmogljivost svetovnega razreda.

Vse specifikacije

Zaslon

Svetlost (ANSI lumnov)

3600

Izvorna ločljivost

WXGA (1280 x 800)

Izvorno razmerje stranic

16:10

Kontrastno razmerje (FOFO)

20.000:1

Barva zaslona

30-bit (1,07 milijarde barv)

Izvor svetlobe

Svetilka

Življenje svetlobnega vira

a. Običajno 5000 ur, b. ECO 10000 ur, c. SmartEco 15000 ur, d. LampSave 15000 ur

Optični

Izmetno razmerje

1,55~1,7

Razmerje povečave

1,1x

Objektiv

F/#=2,56~2,68, f=22~24,1

Odmik projekcije (polna višina)

100 %

Keystone prilagoditev

1D, navpično ± 40 stopinj

Slika

Načini slike

3D, svetlo, infografika, predstavitev, sRGB, uporabnik 1, uporabnik 2, video

Kompatibilnost

Vnosni zamik

34 ms (1080p@60Hz)

Podpora za ločljivost

VGA (640 x 480) do WUXGA_RB (1920 x 1200) *RB=zmanjšano zasenčenje

Horizontalna frekvenca

15K~102KHz

Hitrost navpičnega skeniranja

23~120Hz

I/O vmesnik

PC vhod (D-sub 15pin)

PC in-1 (v skupni rabi s komponentnim videom)

Izhod za monitor (D-sub 15pin)

(x1)

HDMI vhod

(x1), HDMI-1 (1.4a/HDCP1.4)

USB tipa A

(x3), USB vrste A-1 (2.0/napajalnik 1.0A/bralnik), USB vrste A-2 (2.0/napajalnik 1.5A/bralnik), USB vrste A-3 (2.0/brezžični ključ)

USB tipa Mini B

(x1), USB Type Mini B-1 (storitev/Stran gor&dol)

RS232 vhod (DB-9pin)

(x1)

Avdio

Zvočnik

(x1), 2W

Avdio vhod (3,5 mm Mini Jack)

(x1)

Avdio izhod (3,5 mm Mini Jack)

(x1)

okolje

delovna temperatura

0~40 ℃

Napajanje

AC 100 do 240 V, 50/60 Hz

Tipična poraba energije (110 V)

270W/110V

Poraba energije v stanju pripravljenosti

<0,5 W

Akustični hrup (Tip./Eko.) (dB)

33/29 dB

Dodatki

Brezžični USB ključ

WDR02U

Torba za prenašanje

(neobvezno), 5J.J3T09.001

Daljinski upravljalnik z baterijo

RCI023

Napajalni kabel (po regiji)

x1 (1,8M)

VGA (D-sub 15pin) kabel

(Standardno), 1 (1,5 m)

3D očala

(izbirno), DGD5

Vodnik za hiter začetek

(x1) 21L

Garancijska kartica (po regijah)

ja

Univerzalni stropni nosilec

(izbirno), CMG3

Prikaz na zaslonu

Zaganjalnik

Pametno poslovanje

Pametni sistem

Vgrajen OS

Da, Android 6.0

Bluetooth

Da, Bluetooth 4.0

Standard Wi-Fi

802.11 a/b/g/n/ac (2,4G/5G)

Brezžična projekcija

Google Cast

Mere in teža

Dimenzije (ŠxVxG) (mm)

296 x 120 x 232

Neto teža (kg)

2,5 kg (5 lbs)

Neto teža (lb)

5

Projekcijski sistem

Projekcijski sistem

DLP

Garancija: 24 mesecev za projektor

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.benq.com/en-ap/business/projector/ew600/specifications.html#tab-anchor

 

Dodatne informacije

Proizvajalec

Benq