Opis

Poslovni projektor visoke svetlosti 1080p | MH750


 • 4500ANSI Lumen Visoka svetlost

 • 10000: 1 Visoko razmerje kontrasta

 • 1.3 Zvočnik z velikim zoomom in 10 W

  Živahna jasnost v svetlih srednje velikih konferenčnih sobah

  4.500 lumnov visoke svetlosti omogočajo udobne predstavitve s prižganimi lučmi, da spodbujajo razprave, sodelovanje in zapisovanje v večjih sejnih sobah s svetlimi lučmi, ki sprejmejo do 20 udeležencev. Visoka svetilnost omogoča tudi najbolj sedečim udeležencem, da jasno vidijo diapozitive in izboljšajo kakovost slike z živahnimi barvami za slike in videoposnetke ter ostrim besedilom in drobnimi detajli.

  Visok kontrast za jasno besedilo

  Projektorji BenQ z vodilnim v industriji kontrastom in faktorjem zapolnitve slikovnih pik proizvajajo najbolj resnično črno barvo in neprimerljivo berljivost z natančno določenimi znaki, grafi in grafikoni. Visok faktor zapolnitve poveča jasnost črno-belih ali barvnih slik in zmanjša obremenitev oči voditeljev in občinstva, da ostanejo osredotočeni na vsebino.

  Ostri Full HD 1080p za razširjen ogled

  Ločljivost Full HD 1080p ponuja večjo produktivnost za profesionalne predstavitve. Visoka ločljivost dveh milijonov slikovnih pik zagotavlja izjemno berljivo čitljivost, izboljšane podrobnosti slike in dodatne predstavitvene nepremičnine za razširjeno vsebino.

  Brezžična predstavitev Full HD

  Projektorji BenQ, ki odpravljajo kable za povečanje mobilnosti in svobode predstavitev v velikih sejnih sobah, se integrirajo z brezžičnimi rešitvami za takojšen zagon vsake predstavitve iz prenosnih računalnikov in mobilnih naprav več predstaviteljev, s čimer prihranijo dragocen čas sestankov in povečajo učinkovito produktivnost.

  * Izbirna ključa QCast in QCast Mirror omogočata brezžično predstavitev.
  * Izbirni brezžični ključ podpira statično zrcaljenje slik.

  Samodejni navpični trapez za idealne slike

  V nasprotju s trapeznim učinkom, ko je treba projektor postaviti izven središča, na primer preprosto postavitev na vrh mize, samodejna funkcija navpičnega trapeza samodejno prilagodi sliko za profesionalno kvadratno sliko. Samodejno popravljanje keystone olajša projiciranje idealno poravnanih slik na različnih lokacijah.

  2D ključni kamen za katero koli poravnavo

  2D Keystone prilagodi projicirano sliko navpično in vodoravno, da popravi trapezoidno popačenje, ko je projektor nagnjen ali odmaknjen od središča, 2D Keystone kompenzira kateri koli kot ali položaj projekcije. Projektor lahko brez težav namestite kamor koli na mizo v obliki črke u, da povečate svobodo predstavitve in optimalne izkušnje gledanja.

  Kot, primeren za optimizacijo katere koli površine

  Prilagodljiv in priročen način poravnave popolnih slik Corner Fit prilagodi vsak od štirih vogalov slike neodvisno. Pri projiciranju na neenakomerne prostore ali omejenosti znotraj določenega okvirja Corner Fit pri vsaki namestitvi popravi dimenzije slike za profesionalne rezultate.

  Vgrajena moč 10 zvočnikov

  Zmogljivi 10 W integrirani zvočniki spodbujajo učinkovito poslovno komunikacijo in zagotavljajo jasno zvočno zmogljivost, da odpravijo potrebe in stroške zunanjih zvočnikov.

  Celovita združljivost nadzora LAN

  BenQ-ovi poslovni projektorji so široko združljivi z vodilnimi nadzornimi sistemi projektorjev, vključno s Crestron, AMX in PJ-Link za nadzor omrežja prek LAN-a, kar olajša integracijo v lokalna omrežja. Podpira tudi RS-232 za zanesljive namestitve na dolge razdalje do 15 metrov za situacije brez LAN-a.

  Varčevanje z energijo, okolju prijazna optimizacija

  Sistem BenQ Eco Cycle odpravlja odpadke električne energije, zmanjšuje čas čakanja na vklop pred in po sestankih ter zmanjšuje vzdrževanje za nižje skupne stroške lastništva.

  Sistem ekološkega cikla

  A. Način SmartEco ® : Način SmartEco ® analizira vhodno vsebino, da določi svetlost, potrebno za optimalno barvno in kontrastno zmogljivost, pri čemer ohrani do 70% moči žarnice, hkrati pa zagotavlja brezhibno kakovost slike.

  B. Ekološki prazen način: Ko projektor ne zazna nobene vsebine, se ekološki prazni način samodejno aktivira po 3 minutah neaktivnosti, da odpravi motnje in prihrani energijo.

  C. Samodejni izklop: BenQ-ovi poslovni projektorji se po 20 minutah neaktivnosti izklopijo, da odpravijo izgubo energije in skrbi učiteljev, da bi morali opremo pustiti vklopljeno.

  Hitri nasveti: Eco Blank Mode in SmartEco Mode lahko aktivirate neposredno z daljinskim upravljalnikom.

  0,5 W v stanju pripravljenosti

  Ko so poslovni projektorji BenQ neaktivni, porabo energije ohranijo na minimum z 0,5 W moči v stanju pripravljenosti, kar poveča prihranek energije, ko je

  Slika
  Tehnologija: DLP
  Format Slike: 16:9
  Tip Resolucije: Full HD
  Prednastavljena Resolucija: 1.920 x 1.080
  Kontrast: 10.000:1
  Svetilnost: 4.500 ANSI lumnov
  Življenska Doba Žarnice: 2.500 ur
  Zoom: da
  Zvok
  Zvočnik: da
  Izhodna Moč: 10 W
  Povezljivost
  HDMI: da
  D-Sub (VGA): da
  S Video: da
  Kompozitni (CVBS): da
  USB: da
  LAN (RJ-45): da
  RS-232C: da
  Audio Vhod: da
  Audio Izhod: da
  Funkcije
  Meni OSD: da
  Avto izklop: da
  Splošni Podatki
  Poraba: 270 W
  Hrup Ventilatorja: 39 dB
  Dimenzije: 314.2 x 116 x 216.3 mm
  Teža: 3.3 kg
  Garancija projektor: 36 mesecev
  Garancija žarnica: 12 mesecev ali 2.000 ur
  Barva: bela
  Ostalo
  Daljinski Upravljalec: da

  Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.benq.com/en-us/projector/meeting-room/mh750.html