Opis

Poslovni projektor BenQ MH760 5000 lumen Full HD
Brezhibna integracija podjetja in izjemna prilagodljivost pri uvajanju

Za dodatno povečanje učinkovitosti vašega podjetniškega okolja je MH760 zasnovan tako, da zagotavlja ostro, visoko svetlost, izjemno prilagodljivost pri uvajanju in brezhibno integracijo podjetja. S svojim edinstvenim centraliziranim nadzornim sistemom in funkcijo brezžične predstavitve je MH760 resnično intuitiven in brez težav v sejnih sobah.

 

Odlična kakovost slike

Svetle barve tudi v svetlem okolju

Svetlost MH760 5.000 lumnov omogoča predavateljem udobno izvedbo visokokakovostnih predstavitev v udobno osvetljenih srednje velikih konferenčnih sobah. Ta možnost omogoča brezkompromisne razprave, sodelovanja, interakcije, zapiske in zelo produktivna srečanja. Izjemna svetlost monterjem zagotavlja profesionalno kakovost slike, ki omogoča enostavno izpolnjevanje strogih standardov podjetja.

Projektor BenQ MH760 FullHD

Ločljivost Full HD za ostre podrobnosti slike in večjo gostoto vsebine

Z izvorno ločljivostjo Full HD (1920 x 1080) in razmerjem stranic 16:9, BenQ-jevi projektorji za podjetja ponujajo fine podrobnosti, izjemno berljivost in visoko zmogljivo prikazno zmogljivost za profesionalne voditelje.

 

Projektor BenQ MH760 FullHD

Prilagodljivo razmerje stranic in 1,3-kratna povečava za učinkovite nadgradnje

1,3-kratni zoom omogoča namestitev MH760 med 4,6 in 6,0 metra in projektiranje do 180 palcev, s čimer se izognete dragim obnovam ali izpadom zaradi namestitve.

Projektor BenQ MH760 FullHD

Navpični dvig leč za natančno namestitev

Z dvigom leče se kompenzirajo manjše napake pri izračunu in postavitvi, ki se lahko pojavijo med namestitvijo. Z lahko dostopnim vzvodom poleg objektiva lahko lečo premikate navpično znotraj zaslona in prilagodite sliko brez popačenja, ki se popolnoma prilega.

Projektor BenQ MH760 FullHD

Izboljšana kalibracija slike za idealno poravnavo projekcije

Dvodimenzionalni razpon korekcije trapeznega kamna MH760 je nastavljiv na ± 30 stopinj za kompenzacijo trapeznega kamna v obe smeri, ko je projektor nameščen zamaknjeno od središčne črte. Inštalaterji lahko uporabijo funkcijo poravnave vogalov, da se vsak kotiček slike popolnoma prilega platnu.

Projektor BenQ MH760 FullHD

Osrednji dizajn leč za natančno namestitev

BenQ-ov simetrično nameščen objektiv omogoča enostavno namestitev brez izračunov ali prilagoditev.

Združljivost protokolov za spremljanje in upravljanje omrežja

Projektor BenQ MH760 FullHD

Celovit nadzor LAN

MH760 je široko združljiv s sistemi za nadzor projektorjev, ki uporabljajo vodilni LAN, kot so Crestron, AMX in PJ-Link, tako da je mogoče projektorje enostavno integrirati v omrežno infrastrukturo podjetja. MH760 podpira zanesljive, dolge kable do 15 metrov preko RS-232 na mestih, kjer povezava LAN ni na voljo.

Projektor BenQ MH760 FullHD

Centraliziran nadzor s programsko opremo BenQ MDA

Programska oprema BenQ Multiple Display Administrator (MDA) zagotavlja visoko zmogljivo, centralizirano upravljanje več projektorjev, vključno s samodejnimi postopki odpiranja in zapiranja projektorjev javnih površin, funkcijo daljinskega vklopa/izklopa in razporejanjem opravil za ustanove in podjetja.

Projektor BenQ MH760 FullHD

Vsestranske brezžične predstavitvene rešitve

BenQ ponuja celotno paleto brezžičnih predstavitvenih rešitev Full HD *, ki ustrezajo širokemu naboru aplikacij v sejnih sobah, od vrhunskega brezžičnega predstavitvenega sistema InstaShow™ do ključa QCast WiFi, ki je enostaven za uporabo: * izbirna dodatna oprema za MH760.

 

En gumb in brezžična zmogljivost Full HD je pripravljena

BenQ InstaShow ™ WDC10 je rešitev brez programske opreme, ki omogoča do 16 predavateljem predstavitve iz katere koli naprave. Naprava plug and play ne zahteva namestitve programske opreme gonilnika in je zato združljiva s katerim koli operacijskim sistemom in platformo. Brezžične predstavitve se lahko izvajajo gladko in z večjo učinkovitostjo. * Zahteve za združljivost: vrata USB/HDMI na izvornem prenosnem računalniku in vhod HDMI na prikazovalni napravi.

 

Brezžična multimedijska predstavitev na pametnih napravah

Da bi zadovoljil naraščajoče povpraševanje po “lastnih napravah” v podjetniških krogih, BenQ ponuja ključ QCast Wi-Fi, tako da lahko udeleženci sestankov brezžično uživajo v večpredstavnostnih predstavitvah Full HD, vključno z videoposnetki, dokumenti in video povezavami v živo iz skoraj katere koli mobilne naprave. . Predstavitev za več oseb omogoča, da se do štiri zvočnike hkrati povežejo s projektorjem in vzpostavijo timsko delo, navdihujoče in zelo učinkovite razprave na skupnem zaslonu prek brezžične rešitve BenQ.

Projektor BenQ MH760 FullHD

Dolgotrajna učinkovitost in poenostavljeno vzdrževanje v podjetju

Vrhunska vrata svetilke za poenostavljeno vzdrževanje žarnic

Hitro snemljiva vrata svetilke zagotavljajo udoben dostop do učinkovite zamenjave svetilke za vodstvene delavce IT, ne da bi projektor odstranili s stropa.

Projektor BenQ MH760 FullHD

Dolgotrajen DLP ščiti vaše barve pred bledenjem in varčuje z energijo

Vzdržljiva digitalna mikro zrcala projektorja MH760, ki ga poganja DLP, in izoliran projekcijski motor ščitijo projicirano sliko pred bledenjem barv, ki jih povzroča prah, in poslabšanjem slike. Te funkcije ohranjajo kakovost slike tudi po več tisoč urah delovanja.

Projektor BenQ MH760 FullHD

Projektorji BenQ DLP®
Popolna in dolgotrajna kakovost slike s tehnologijo projekcije DLP

Tehnologija digitalne obdelave svetlobe (DLP), ki je leta 2015 prejela oskarja za zasluge (figurica Oscar®), je vodilna svetovna tehnologija projektorjev. 90 % digitalnih kinematografov in 100 % kinematografov IMAX uporablja to tehnologijo. DLP prevladuje tudi na svetovnem trgu projektorjev, saj je več kot 50 % projektorjev opremljenih s to tehnologijo. Trenutno je BenQ številka ena blagovna znamka DLP projektorjev na tem trgu z vrhunskimi in neprimerljivimi zmogljivostmi.

 

Natančen prikaz

BenQ DLP projektorji prikazujejo najbolj žive in resnične barve. S kombinacijo BenQ-ovih inovativnih inovacij, kot je 6-segmentno barvno kolo s tehnologijo DLP BrilliantColor™, naši projektorji natančno projicirajo barve, ki jih je težko prikazati na zaslonu.

Projektor BenQ MH760 FullHD

Dolgotrajno

Z neverjetno dolgotrajnim ogledalom mikro velikosti na čipu DMD in skoraj popolnoma izoliranim ohišjem na motorju DLP so projektorji BenQ DLP prestali preizkus časa brez poslabšanja kakovosti slike. Z izogibanjem kopičenju umazanije in poškodb, ki jih povzročajo visoke temperature, projektorji BenQ vsako leto prikazujejo projicirano vsebino s preprosto zamenjavo žarnice.

Projektor BenQ MH760 FullHD

Ostro kot britev

Vodilni projektorji DLP BenQ na svetu imajo izjemen kontrast, saj zagotavljajo ostre, drobnozrnate slike in besedilo, ki ga je enostavno brati s tehnologijo BenQ SmartEco™.

Projektor BenQ MH760 FullHD

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.benq.com/en-us/business/projector/mh760.html

Dodatne informacije

Proizvajalec

Benq