Opis

Slika***
Tehnologija:DLP
Velikost Zaslona:/
Projekcijska Razdalja:/
Format Slike:16:9
Tip Resolucije:Ultra HD (4K)
Prednastavljena Resolucija:3.840 x 2.160
Maksimalna Resolucija:/
Kontrast:10.000:1
Svetilnost:2.000 ANSI lumnov
Vir svetilnosti:/
Življenska Doba Žarnice:4.000 ur
Frekvenčno območje:/
Leča:/
Projekcijsko Razmerje:1.5 – 1.65 : 1
Short Throw:/
Zoom:da
Fokus:da
3D:da
***
Zvok***
Zvočnik:da
Izhodna Moč:5 W
/
Uporabnost/
Interaktivnost:/
Vgrajen predvajalnik:/
Velikost pomnilnika:/
***
Povezljivost***
HDMI:da
DVI:/
D-Sub (VGA):/
S Video:/
Komponentni (RCA):/
Kompozitni (CVBS):/
USB:da
LAN (RJ-45):/
RS-232C:da
Wi-Fi:/
Bluetooth:/
Čitalec kartic:/
Audio Vhod:da
Audio Izhod:da
***
Funkcije***
Meni OSD:da
PIP:/
Avto izklop:da
Laser Pointer:/
***
Splošni Podatki***
Poraba:350 W
Hrup Ventilatorja:33 dB
Dimenzije:353 x 135 x 272 mm
Teža:4.2 kg
Garancija projektor:36 mesecev
Garancija žarnica:3 mesece
Barva:bela
***
Ostalo***
Daljinski Upravljalec:da
Torba:/
Kensington Lock:da
Posebnosti:/
Ostalo:/

 

BENQ W1720

Pravi 4K HDR za Grand Cinema Experience
Zberite svoje prijatelje in družino pred osupljivimi 4K HDR filmi. BenQ W1720 4K HDR CineHome projektor s tehnologijo CinematicColor ™ prinaša natančne barve, popestri vaš užitek s pristno filmsko izkušnjo, ki popolnoma ohranja režiserjevo vizijo v nepopustljivih filmskih doživetjih, podobnih filmom, razširi navdušenje nad velikanskimi zaslonskimi vizuali v vaši dnevni sobi.

Oglejte si čudesa s CinematicColor
Z izboljšanjem optimalnih barv za natančno kakovost slike tehnologija CinematicColor ™ prinaša barvno natančnost HDTV-ja Rek.709, tehnologijo barvnih koles RGBRGB in visoko matično razmerje kontrasta ANSI, s čimer zagotovite neverjetno delovanje slike z jasnimi vizualnimi slikami in ostrimi podrobnostmi za vaš užitek 4K HDR projektorja za domači kino.

Samo prave barve prenašajo globoke občutke
Prave barve vzbujajo občutke žalosti, veselja, romantike in vznemirjenja z ohranjanjem izvirne podobe. BenQ-jevi projektorji za domači kino utelešajo naše prepričanje, da “prenesite resnično barvo in prepustite najgloblje občutke gledalcu.” Naši inženirji THX in ISF z dvojnim certifikatom vodijo ekipo strokovnjakov tehnologije CinematicColor ™, ki nudi standardno barvno pokritost Rec.709 za popolno barvno konsistentnost.

Hiperrealistična kakovost videa z HDR
Visoka dinamična zmogljivost dosega W1720, ki jo ponuja HDR10 s ekskluzivno projektorjem HDR, ki je optimiziran za projektorje, ponuja večjo svetlost, kontrastno območje in optimizacijo slike v enem koraku, kar prinese vse podrobnosti v 4K video vsebini za vrhunsko uživanje v kinu.

Resničnost 8,3 milijonov slikovnih pik 4K UHD
Če ustvari ločljivost 4K UHD 3840 x 2160 z 8,3 milijona različnih slikovnih pik za vsak kader, W1720 uporablja tehnologijo DLP z eno samo DMD nove generacije 0,47 “za zmanjšanje elegantnega in kompaktnega profila projektorja za sodobne načine življenja. S štirikratno ločljivostjo Full HD 1080p, 4K UHD zmanjšuje zameglitev pikslov za čudovito jasnost in natančno opredeljene podrobnosti.


CinemaMaster Video + za veličastne prizore
CinemaMaster ™ Video + pretvori katero koli sobo v svetovni domači kino s tehnologijami za izboljšanje videoposnetka, ki zagotovo ugajajo tudi najbolj kritičnim filmskim navdušencem.

Nadgrajena z drastično širšim frekvenčnim razponom od močnega 5 vatnega zvoka, nameščenega v resonančni zvočni komori za globoke nizke in nizke hitrosti, tehnologija BenQ CinemaMaster Audio + 2 za izboljšanje zvoka združuje ekskluzivne algoritme EQ za čisto jasnost in eksotične materiale, kot so magnezij in rubidijeve zlitine do proizvajajo čiste vokale, občutljive podrobnosti in čutno kakovost zvoka, kot jih uporabljajo hollywoodski studii, brez motenj in hrupa.

Preprost in priročen življenjski slog
Lahek dizajn W1720 in eleganten, kompakten profil poudarja lepo estetiko, pa tudi intuitivno funkcionalnost in okolju prijazen dizajn. Elegantna dodatna oprema za dnevno sobo W1720 naredi vaš dom preprost in udoben za potop v filme s prijatelji in družino.

Varčevanje z energijo in dolgo življenjsko dobo svetilke
Iznajdljiva rešitev, ki vam poveča zadovoljstvo ob gledanju, hkrati pa prihrani denar, tehnologija BenQ SmartEco ™ samodejno prilagodi svetlost svetilke na podlagi vsebine, da projicira bogatejše črnine in poveča kontrast za podrobnosti slike. Način LampSave še podaljša življenjsko dobo svetilke projektorja do 15.000 ur, kar zmanjšuje zamenjavo žarnice in vzdrževanje za splošne nižje stroške lastništva.

Auto Keystone za enostavno nastavitev
Če preprečite trapezni učinek, ko mora biti projektor postavljen zunaj središča, na primer enostavna namestitev na mizo, funkcija navpičnega krovnega kamna prilagodi sliko profesionalno slikane slike. Popravek Keystone omogoča preprosto projiciranje idealno poravnanih slik z različnih lokacij.

1.1X povečavo za večjo prilagodljivost slike
1,1X zoom poveča prostor, ki je na voljo z razmikom metanja za zabavo na velikem zaslonu, brez težav zapletene namestitve.

 

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.benq.eu/en-si/projector/cinehome-home-cinema/w1720.html