Opis

4K HDR Premium Projektor za domači kino Poganja Android TV | W2700i


  • Resnična ločljivost 4K UHD 8,3 milijona pik in HDR-PRO ™

  • BenQ CinematicColorTM za 95% DCI-P3 in 100% natančnost barv Rec.709

  • Posebna ponudba v paketu z Bluetooth zvočnikom treVolo S. ZDAJ PRIHRANITE 189 €! Glej spodaj

Futuristična kinematografska izkušnja z bogatimi filmi in vsebino na zahtevo

Dnevi uživanja v vrhunskem domačem kinu so se šele začeli. Pametni projektor W2700i, prvi pravi projektor 4K za domači kino na svetu z Googlovim certifikatom Android TV, vas poveže s trgovino Google Play z vašimi najljubšimi filmi, TV oddajami, igrami in športnimi dogodki. Dnevi žic in skrbi za povezavo so mimo.

Ne glede na to, ali gre za filme, oddaje, šport ali TV v živo, ima pametni projektor BenQ, ki ga poganja Android, najobsežnejšo knjižnico zabav. Do Googla Play dostopajte prek uporabniku prijaznega vmesnika za zabavo brez težav.

En Google Račun za nemoteno pretočno uživanje

Projektor Android, ki ga je potrdil Google W2700i, ohranja vašo najljubšo vsebino spredaj in na sredini ter je enostaven za dostop. Poiščite svoj naslednji pijan ali znova in enostavno obiščite staro najljubšo.

5000+ najnovejših aplikacij Google Play

Uživajte v 5000+ najnovejših aplikacijah za Android, filmih, TV-oddajah, športih v živo, novicah, igrah, glasbi in še več. Kadar koli in kjer koli v vseh vaših napravah je tukaj nekaj, kar bo vsem všeč.

Amazon Prime Video Originals

Dostop do aplikacije z enim gumbom do ekskluzivnih izvirnikov Amazon Prime in ogromne zbirke 4K filmov in oddaj.

Opomba: Netflix podpira določene pooblaščene naprave in ni na voljo na BenQ-ovih projektorjih pametnih domov. Upoštevajte te priporočene načine gledanja.

Kako gledati Netflix

pametni projektor netflix 4k

CinematicColor ™ za barve, kot so si zamislili režiserji

Tehnologija CinematicColor ™ uporablja optimalne barve za prikaz natančnih in izboljšanih slik. Izredno širok barvni prostor CinematicColor DCI-P3 (ki zajema veliko večji vidni spekter kot Rec. 709), visoko kontrastno razmerje ANSI in kalibracija s certifikatom ISFccc zagotavljajo neverjetne slikovne zmogljivosti in zagotavljajo podrobne, ostre in jasne vizualne elemente, ki spremljajo vaš profesionalni kino.

Kaj je tehnologija BenQ CinematicColor ™?

Superširok DCI-P3 CinematicColor ™

Tehnologija BenQ CinematicColor ™ za izboljšanje optimalnih barv pametnega projektorja za natančno kakovost slike doseže do 95% izjemno širokega barvnega prostora DCI-P3 in pokriva veliko večji vidni spekter kot Rec. 709. Z DCI-P3 W2700i popolnoma reproducira pristno kinematografsko kakovost s široko in natančno barvno natančnostjo v skladu s tem, kako so si režiserji prvotno zamislili.

Izboljšan realizem preslikave barv

Izboljšano barvno preslikavo tehnologije BenQ DCI-P3 CinematicColor ™ sprosti dih jemajoče slike z resničnimi barvami, samodejno nastavljenimi tako, da odražajo naravne odtenke med gledanjem filmov Blu-ray DCI-P3 4K.

Tovarniško kalibrirana natančnost barv

Takoj uživajte v barvno natančnem delovanju. W2700i zagotavlja 100% Rec.709 pokritost z Delta E <3 *. Vsak projektor je tovarniško preizkušen in prilagojen za barvno temperaturo D65, gama, nivo črnine, nivo beline, nevtralno sivo, sledenje barv RGBCMY, odtenek, nasičenost, svetlost in izhod na podlagi ITU-R Rec.709. Vsi podatki se nato zberejo v posameznem tovarniškem poročilu o umerjanju.

* Delta E količinsko opredeli razliko med referenčno barvo in dejansko barvo projektorja na podlagi koordinat L * a * b *, da predstavlja “razliko v občutku”. Zmogljivost Delta E <3 pomeni tako rekoč brez zaznavne barvne razlike za človeško oko. (Delta E <3 je v načinu D. Cinema omogočena.)

ISFccc® Potrjena vizualna kalibracija

Z vključitvijo visoko cenjene vizualne kalibracije ISFccc® s certifikatom Imaging Science Foundation lahko sliko in barvne lastnosti prilagodite poljubnemu prostoru, skupaj z vnaprej nastavljenimi načini uravnoteženja svetlobe za dan in noč.

Hiperrealistična kakovost videa HDR-PRO TM

Ekskluzivna tehnologija BenQ HDR-PRO, ki je optimizirana za projiciranje, izboljša vsebino 4K HDR z večjim kontrastnim razponom z izboljšanim preslikavanjem tonov za izjemne podrobnosti 4K Blu-ray in pretočne vsebine.

Štirikrat večja ločljivost Full HD 1080p, 4K UHD zmanjša zamegljenost slikovnih pik za neverjetno jasnost in jasne podrobnosti

Dopolni HDR10 in HLG

BenQ-jeva tehnologija HDR-PROTM je nadgrajena s podporo HDR10 & HLG (Hybrid Log-Gamma). Upoštevajte spektakularne vizualne slike, ne glede na to, ali pišete film Blu-ray ali predvajate športno tekmo, ki grize nohte.

* HLG je standard visokega dinamičnega razpona (HDR), ki sta ga razvila BBC in NHK. Podpirajo jo video storitve, kot so BBC iPlayer, DirecTV, Freeview Play in YouTube.

Zasnovan za natančnejši ogled

Za popolno personalizirano kinematografsko vzdušje projektor W2700i ponuja optimizirane filmske načine, prilagojene za domači kino in filmsko gibanje, kot so režiserji nameravali.

Izkušnje z velikimi zasloni za dnevne sobe
Pristna reprodukcija kinematografa za temne sobe

D.Cinema način

BenQ HDR projektor v nasprotju z drugimi HDR projektorji izgubi podrobnosti in prikaže nepravilne sivine

Široko paleta barv in nežne podrobnosti v filmih, ki uporabljajo 100% barvne lestvice Rec.709, prikazujejo najboljše vsebine SDR v udobnem okolju AV.

Način HDR

(Omogočena široka barvna lestvica)

BenQ HDR projektor v nasprotju z drugimi HDR projektorji izgubi podrobnosti in prikaže nepravilne sivine

Oglejte si 4K HDR Blu-ray filme in pretakajte vsebino HLG z najvišjim dinamičnim kontrastom in resnično reprodukcijo barv s tehnologijo HDR-PRO in barvno lestvico DCI-P3 (do 95% barvne pokritosti DCI-P3).

Prinesite gledališče v svojo dnevno sobo

Cinema Mode
BenQ HDR projektor v nasprotju z drugimi HDR projektorji izgubi podrobnosti in prikaže nepravilne sivine

Povečana svetlost za reprodukcijo Rec. 709 natančnost barv za uživanje v filmih SDR v višji svetlosti okolja.

Način HDR
BenQ HDR projektor v nasprotju z drugimi HDR projektorji izgubi podrobnosti in prikaže nepravilne sivine

Razširjena svetlost za naravne detajle v 4K HDR Blu-ray in pretakanje vsebin HLG v Rec. 709 s tehnologijo HDR-PRO v svetlih prostorih.

Kinematografska hitrost 24P

W2700i podpira predvajanje 24 sličic na sekundo (fps) za pristno izkušnjo gledanja. Vsebina HD se v načinu HDR prikaže brez tresenja, tako da se lahko vaši filmi 4K prikažejo s pravilnim tokom, brez spustov, ki izkrivljajo predvajanje izvornega videoposnetka.

Vsak 4K slikovni pik šteje
Resnična popolnost 4K 8,3 milijona slikovnih pik

Osupljiva ločljivost 4K UHD (Ultra-HD) 3840×2160 je štirikrat večja od števila slikovnih pik 1080p FHD (polna HD). Z 8,3 milijona ločenih slikovnih pik za vsak okvir W2700i zmanjša zamegljenost in prikaže jasen, jasen video. Poleg tega projektor z novo generacijo 0,47-palčnega enojnega DMD DLP-tehnologije (čipa) prikazuje eleganten, sodoben dizajn, ki dopolnjuje vaš prostor za ogled.

DLP 4K UHD projektor

Precizna steklena leča z optimiziranimi 4K elementi z 10 elementi

Optični sistem 4K uporablja vrhunsko steklo za vrhunski zaslon. Natančna 10-elementna leča z 8 skupinami omogoča večji prodor svetlobe za dolgotrajno intenzivnost 4K z barvnimi zmogljivostmi, jasnostjo in ostrino na celotnem zaslonu.