Opis

Besoa Delgado 120 x 25 radiator, Siva

Prijetna toplina za vaš dom v modernem dizajnu: radiator Besoa Delgado120 x 25 ogreje kopalnico na prijetno temperatura, hkrati pa je tu prijeten na pogled.Cevni radiator Besoa Delgado 120 x 25 se brezhibno integrira v obstoječi sistem ogrevanja s toplo vodo ali sistem daljinskega ogrevanja in deluje tudi z električnimi grelnimi palicami ali elektronskimi termostatskimi sistemi. Zagotavlja zanesljivo in enakomerno toploto v prostorih od 4 do 10 m². Pripojitev je zelo preprosta: zasnova 2 v 1 omogoča pripojitev v sredini ter na stranskih ceveh. To omogoča, da je radiator Delgado optimalno prilagodljiv na številne možnosti vgradnje. Paketu so priloženi potrebni stenski nosilci. Stabilni sistem kovinskih cevi optimalno distribuira toploto do 70 ° C. S svojimi 6 navpičnimi grelnimi cevmi ima tudi primerno povečano površino delovanja, in s tem proizvede toplotno moč do 508 W.Zahvaljujoč posebnemu vitkemu oblikovanju s širino le 25 cm, ter globino 6,5 cm se popolnoma prilega v vsak še tako omejen prostor. Zahvaljujoč razmiku med 6cevmi je mogoče radiator očistiti zelo enostavno. Prijetna toplina takoj po prhanju ali kopeli z radiatorjem Besoa Delgado 120 x 25 je resnično stilsko doživetje.

 

Vrhunske lastnosti
Kompatibilen: radiator za toplo vodo za priključitev na toplovod in sistem daljinskega ogrevanja  , 2 v 1 pripojitev: srednji in stranski priključki so možni z 1/2 “povezavami    , Toplota v kopalnici: praktična namestitev cevi za obešanje in ogrevanje brisač    , Kompakten vir toplote: radiator z dimenzijami 120 x 25 cm za prostore s površino od 4 do 10 m², Tanka zasnova: 6 grelnih cevi za toplotno moč do 508 W, Stenska namestitev: vključno z nosilci in montažnim materialom za preprosto stensko namestitev, Skrbno skrito: skriti konci cevi s čepi

 

Podrobnosti o artiklu

 

Vsebina pošiljke
1 x radiator     , 1 x material za pritrditev na steno      , Navodila za uporabo v nemškem jeziku (dodatni jeziki: angleščina, francoščina, španščina, italijanščina)

 

Dimenzije

 

Proizvajalec
Besoa

 

Garancija
36 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

Besoa

Prvotna barva

Tip omrežnega vtiča

Širina

Višina

Dolžina

Teža

Širina paketa

Višina paketa

Dolžina paketa

Teža paketa