Opis

Barve : črna, modra in siva

Zgodba

Ne glede na to, ali želite osvoboditi svoj um ali se svobodno premikati po hribih, je popolnoma novo električno kolo Bird Bike zasnovano tako, da se premika z natančnostjo, zmogljivostjo in močjo. Zgradila ga je ista ekipa oblikovalcev vozil in inženirjev, ki so svetu predstavili skupne električne skuterje.

Električno kolo Bird’s je zasnovano tako, da ujame vznemirjenje med vožnjo in vrhunsko zmogljivost z najboljšimi varnostnimi funkcijami v razredu, vključno s popolnoma integriranim zaslonom na armaturni plošči na krmilu in zmogljivim 250-vatnim motorjem za gladko, a zmogljivo vožnjo. Električno kolo Bird Bike je kot nalašč za vsakodnevno vožnjo, lagodno vožnjo in vse vmes.

Birdovo najsodobnejše e-kolo združuje najboljše lastnosti mestnih koles, gorskih koles in koles na električni pogon, da ustvari vrhunsko vožnjo.

Razpon

60 km – 100 km (eko)

346Wh odstranljiva baterija

Naša varnostno preizkušena baterija je enostavna za odstranitev zaradi polnjenja ali polnjenja, medtem ko je na e-kolesu, naša varnostno preizkušena baterija je izdelana za trajnost in je certificirana, da izpolnjuje najvišje standarde za električna kolesa

250w, zmogljiv motor

Zasnovan za največjo moč in gladko vožnjo, naš 250w Rear Hub Bafang motor deluje učinkovito tudi pri največji hitrosti

Visoko zmogljiv verižni pogon

Gladka, močna in zasnovana za visoko zmogljivost, 7-stopenjski verižni pogon Shimano® je zasnovan tako, da ustreza zahtevam vseh vrst cest.

Vgrajen zaslon na armaturni plošči

Popolnoma integriran LCD Dash, ki se nahaja tik med krmilom, priročno prikazuje hitrost, razdaljo, način pomoči pri pedalu, življenjsko dobo baterije in še več

Značilnosti

 

Specifikacije
Višina kolesarja173 – 190 cm
Teža kolesarja120 kg max
Kolesa28″ 71,2 cm
Razpon pomoči pri pedalu60 – 100 km
Domet plina32 km
Dimenzije183,5 cm x 68 cm x 103,5 cm
Utež22 kg / 48,5 lb

Priporočena višina: 173 – 190 cm
A Doseg59 cm
B Višina odmika83,9 cm
C Najmanjša višina sedeža91,9 cm
D Višina sedla58,4 cm

Garancija: 12 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://shop.eu.bird.co/products/e-bikes-a-frame-stealth-black