Opis

BLOW JS-19 – inovativna zagonska baterija
JUMP STARTER JS-19 zagonska baterija s kapaciteto 16800mAh je inovativna naprava, s pomočjo katere lahko v izrednih razmerah zaženete avtomobil, motorno kolo, skuter, štirikolesnik, čoln, ko je vaš akumulator šibek ali izpraznjen. Poleg tega lahko akumulatorski zaganjalnik uporabljate tudi kot powerbank polnilno baterijo, s katero boste lahko napolnili vašo pametno ali elektronsko napravo.

Univerzalna baterija – zagon vseh različic bencinskih in dizelskih motorjev.
Polnilna baterija (16800 mAh) – polnjenje vseh vrst elektronskih naprav (telefoni, računalniki, fotoaparati, tablice…)
Zaščita pred nepravilno povezavo – priročna varnostna rešitev za primere nepravilnega priklopa.
Varnostni dodatki – vgrajena svetilka z različnimi načini svetenja in varnostno kladivo.

Napredne lastnosti in funkcije
• V trenutku zaženite svoje vozilo

Zaganjalnik, zahvaljujoč uporabi sodobne tehnologije, omogoča zagon skoraj vsakega vozila: osebnega avtomobila, kombija, skuterja, štirikolesnika, čolna ali motornega kolesa. Litij-ionska baterija omogoča delovanje v širokem temperaturnem območju od -45°C do +85°C.

• Napolnite katero koli napravo

Naprava dobro deluje tudi kot powerbank polnilna baterija za polnjenje drugih elektronskih naprav, 4 USB vhodi pa zagotavljajo še več možnosti povezovanja. V kompletu je priloženih kar 8 različnih adapterjev, po zaslugi katerih lahko hitro in učinkovito napolnite prav vsako napravo.

Vse v eni bateriji!
• Preprosto upravljanje

Za zagon vozila preprosto priključite pozitivno in negativno žico kabla na pozitivni in negativni pol akumulatorja. Nato priključite drugi konec premostitvenega kabla na vhod naprave. Obrnite ključ v kontaktu avtomobila. Po zagonu avtomobila odstranite pole iz akumulatorja.

• Popoln komplet

V kompletu z zaganjalnikom boste našli vse potrebne kable in dodatke. Premostitveni kabli, avtomobilski in omrežni polnilci ter napajalni kabli za telefone, prenosnike, tablice, kamere in drugo elektronsko opremo. Na voljo je tudi univerzalni komplet zamenljivih DC vtičev.

Varnost na prvem mestu
Vse komponente zagonske baterije so izdelane iz najkakovostnejših in trpežnih materialov, kar zagotavlja dolgo delovanje naprave.

JS-19 ima vgrajene tudi številne zaščite, ki zagotavljajo varno uporabo in enostavno uporabo za uporabnike. Varnostne zaščite, ki so vgrajene v jump starter so: zaščita pred pregrevanjem, zaščita pred kratkim stikom, zaščita pred nepravilnim povezovanjem, zaščita pred prenapolnjenostjo in zaščita pred prekomerno izpraznitvijo.

Bodite vedno brez skrbi za svojo varnost in varnost vašega vozila, hkrati pa si z baterijo zagotovite, da nikoli ne boste ostali na cesti s praznim akumulatorjem ali baterijo na vaši pametni napravi.

Vsebina pakiranja
zagonska baterija BLOW JS-19
premostitveni kabli
polnilec za baterijo
avto polnilec za baterijo
komplet DC vtičev
napajalni kabli (za priklop vseh elektronskih naprav)
kovček za shranjevanje
navodila za uporabo

Tehnične specifikacije
Tip izdelka: zagonska baterija / jump starter
Tok zagona: 300 A
Max. tok zagona: 600 A
Kapaciteta baterije: 16800 mAh
Kompatibilnost zagonske baterije: vse vrste akumulatorjev v bencinskih in dizelskih motorjih
Kompatibilnost polnilne baterije: vse pametne naprave (telefoni, prenosni računalniki, tablični računalniki, fotoaparati…)
LCD zaslon: DA
Indikator napolnjenosti baterije: DA
LED osvetlitev: DA (več različnih načinov svetenja)
Varnostne zaščite: pred pregrevanjem, pred kratkim stikom, pred nepravilnim povezovanjem, pred prenapolnjenostjo, pred prekomerno izpraznitvijo
Varnostni dodatki: kladivo, nož
Napetost: 16V 2A, 19V 3,5A
Napetost USB vhodov: 5V 2A
Napetost DC vhoda: 12V 1A
Delovna temperatura: od -45°C do +85°C
Barva: črna, rumena
Teža (samo baterija): 418 g
Teža (z embalažo): 1092 g
Garancija: 12 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

BLOW