Opis

Serie | 8 Vgradna pečica s funkcijo pare, 60 cm nerjaveče jeklo HSG636BS1

 

ICON_ENERGYLABEL_HSG636BS1

60 cm visoka kombinirana parna pečica: popolna peka, pečenje z vlažno paro in nežno parno kuhanje.

HSG636BS1

 

Tako nežno kuha v sopari, da bodo še vitamini ostali na večerji.

Pri nežnem kuhanju v sopari zelenjava ostane čvrsta, perutnina in ribe pa mehke in sočne. Jedi, pripravljene v vroči sopari, ne ohranijo le vitaminov in mineralov, ampak tudi poln naravni okus. Tako lahko omejite uporabo dodatnih začimb in uporabite veliko manj soli. V sopari lahko kuhate tudi brez dodajanja olja ali maščob.

Spremenite pečico v pomočnika pri čiščenju.

HSG636BS1

EcoClean Direct, energetsko varčna funkcija za pomoč pri čiščenju, poskrbi za enostavno čiščenje pečice. Poseben sloj iz mikroskopsko majhnih keramičnih kroglic na zadnji steni razprši kapljice maščobe, ki nastanejo med peko in pečenjem – tekom celotne življenjske dobe aparata. Tako vam prihrani čas in energijo.

Upravljalni gumb s TFT zaslonom na dotik

HSG636BS1

Vedno boste imeli popoln pregled in popoln nadzor nad vsemi funkcijami vaše pečice. Intuitiven upravljalni obroč in visokoresolucijski TFT besedilni zaslon na dotik s tipkami za neposredno izbiro TouchControl poskrbijo za otročje lahko upravljanje pečice. Jasni in nazorni simboli ter sporočila vas med navigacijo po programskih možnostih vodijo skozi vsak korak posebej.

Izjemni rezultati

Jedi so zunaj hrustljave, notri pa sočne.

HSG636BS1

Če kruhu v pravem trenutku dodamo točno določeno količino pare, so rezultati peke še boljši. Para prepreči izsušitev, zagotovi odlično hrustljavo skorjo in ohrani mehko sredico v kruhu. Tudi druge jedi, pripravljene s pečenjem, pogrevanjem ali kuhanjem na pari, bodo ohranile več okusa. Zadostuje, da nalijete vodo v rezervoar, ki je pri pečicah Serije 8 neopazno nameščen za dvižno upravljalno ploščo.  Funkcija dodajanja pare deluje avtomatsko.

Udobje

 

Prva zbirka receptov v obliki pečice.

Pogosto v receptih preprosto ne najdete natančnih informacij o temperaturi ali času kuhanja. Funkcija Assist, ki skrbi za avtomatsko upravljanje nastavitev v pečici, vam takoj pomaga do teh informacij. Na upravljalni plošči enostavno izberite želeno jed in vaša pečica bo avtomatsko nastavila idealen način segrevanja, temperaturo in čas priprave. Vsaka jed bo prava uspešnica že z enim samim pritiskom na tipko.

Nežno in mehko.

HSG636BS1

Vrata pečic so zdaj bolj priročna kot kdaj koli prej: poseben blažilni mehanizem prepreči, da bi se vrata ob zapiranju zaloputnila. Ko želite vrata zapreti in jih nežno potisnete, se tik pred koncem ustavijo ter zaprejo nežno in tiho, s čimer poskrbijo za dolgo življenjsko dobo pečice in samih vrat.

 

Garancija: 24 mesecev