Opis

ZVOK, KI GA LAHKO OBČUTITE

Vam je všeč novi Bose Soundbar 700, vendar si želite še več? Dodajte mu brezžični Bose Bass Module 700 in občutili boste razliko med slišati bas ali začutiti grmenje. Razvit je bil ekskluzivno za Bose Soundbar 700 in je najboljši brezžični bas modul, ki smo ga kadarkoli razvili za sistem domačega kina. Pravzaprav ima glede na svojo velikost najboljše zmogljivosti. Z vašim soundbarom se poveže brezžično in vsebinam doda še več globine in poudarkov, od eksplozivnih filmskih učinkov do glasbe, ki bo pretresla vašo hišo.

ČUDOVIT NAVZNOTER IN NAVZVEN

S prvovrstno stekleno površino na vrhu elegantnega ohišju vam Bose Bass Module 700 nudi prefinjen izgled, na kakršnega boste težko naleteli pri običajnih bas zvočnikih ali drugi opremi za domače razvedrilo. Seveda, to ni običajna oprema. Naš Bose Bass Module 700 vas navdušil z dinamičnim razponom nizkih tonov, ka mu omogoča zmogljiv pogonski zvočnik in velikodušno odmerjena odprtina s QuietPort tehnologijo, ki skorajda odpravi popačenje. Skratka,  ne odlašajte, začnite predvajati svoje pesmi in začutite ritem, ki se širi po vaši hiši.

IZPOPOLNJENA CELOTA

Pripravljeni na več? Ponesite vašo izkušnjo v višjo prestavo in omogočite vašemu sistemu popoln prostorski zvok. Dodajte Vašemu Bose Soundbaru 700 in Bose Bass Modulu 700  še Bose Surround zvočnike in vsak trenutek popolnoma potopite v vaši glasbo, film ali TV program. Zvočniki imajo brezžični doseg med 9 in 10 metri. Želite še več? Z višino manj kot 10 centimetrov se elegantno zlijejo z vašim prostorom.

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.bose.com/en_us/products/speakers/speaker_accessories/bose-bass-module-700.html#v=bose_bass_module_700_black

Dodatne informacije

Proizvajalec

BOSE