Opis

Narejen za vsak dan –
in za vsakogar.

Novi Bose Smart Soundbar 300 ponuja poln prostorski zvok, jasne dialoge in bogate nizke tone za ogled vaših najljubših filmov, glasbe in igric. Akustična arhitektura je zasnovana tako, da je zvočnik eleganten in vitek. Z vgrajenimi glasovnimi pomočniki* in ekskluzivno Bose Voice4Video™ tehnologijo, je tisto, kar običajno zahteva več korakov pri nastavitvah, sedaj možno z enim glasovnim ukazom. Je hitro, preprosto in dovolj enostavno, da lahko vsakdo uživa v tem.

Hej Google in Alexa, vgrajeni znamki*
Glasovni servisi (Amazon Alexa, Google Assistant) se lahko razlikujejo in morda niso na voljo v vseh jezikih in državah (v Sloveniji še nista na voljo).

OGLEJTE SI ZNAČILNOSTI

  1. Akustične zmogljivosti – Štiri širokopasovne pogonske enote sodelujejo tako, da ločijo in usmerijo zvok na levo in desno in ustvarijo prostorski zvok, medtem ko centralna visokotonska enota poskrbi za kristalno jasen in razumljiv dialog.
  2. Vgrajeni glasovni pomočniki* – S pomočjo Amazon Alexe in Google Assistantom lahko upravljate vašo domačo zabavo, organizirate svoj dan in poiščete informacije – vse prostoročno.
  3. Uglasitev v realnem času – Prilagojena programska oprema samodejno analizira, kaj se predvaja – film, glasba, TV program ali igrice – in natančno prilagodi zvok, za kar nabolj optimalno zvočno izkušnjo.
  4. Tehnologija Voice4Video™ – Ekskluzivna Bose Tehnologija razširi zmogljivosti glasovne pomočnice Alexe* tako, da združi več korakov v enega. Z enim ukazom se v trenutku poglobite v vašo najljubšo TV oddajo.
 1. SimpleSync™ povezovanje – Povežite vaš soundbar z izbranimi Bose slušalkami za poslušanje z izbrano glasnostjo ali z izbranimi Bose Bluetoth zvočniki za večkanalni zvok.
 2. Natančen zajem zvoka – Mikrofonski sistem s filtriranjem hrupa zajema zvok iz vseh smeri in čaka na vaš ukaz – tudi pri visoki glasnosti soundbara.
 3. Tehnologija QuietPort™ – Natančno umeščene mikro-pregrade virtualno odstranijo popačenja in omogočajo, jasne in mehke nizke tone.
 4. Vitka oblika – Z višino samo 5 cm je Bose Smart Soundbar 300 oblikovan tako, da ga z lahkoto namestite pred vaš TV sprejemnik ne da bi pri tem zastrli zaslon. Stenski nosilec je dobavljiv kot pribor.

Poslušnje zasebno ali v družbi.

Tehnologija Bose SimpleSync™ vam omogoča povezovanje vašega Bose Smart Soundbar 300 zvočnika z nekaterimi kompatibilnimi Bose izdelki. Želite gledati TV program a pri tem nikogar motiti? Povežite soundbar z izbranimi Bose slušalkami za zasebnost pri poslušanju. Želite hkrati poslušati isto glasbo v različnih prostorih? Povežite vaš soundbar z izbranimi Bose Bluetooth zvočniki in ozvočite več prostorov  v stanovanju.

Glasba. Taka kot jo želite.

Ko pridete do točke, ko se odločate, kaj bi poslušali imate neomejene možnosti. S tehnologijami Wi-Fi, Bluetooth, Apple Airplay 2 in Spotify Connect lahko brezžično prenašate kar želite kakorkoli želite. Prebrskajte vaše priljubljene glasbene servise ali pa pretakajte glasbo z vašega pametnega telefona ali tablice. Kar lahko pretočite na vašo pametno napravo, lahko predvajate preko Smart Soundbara 300. Storitve glasbenih servisov se lahko razlikujejo glede na državo.

Enostavna nastavitev. Enostavna uporaba.

Bose Smart Soundbar 300 uporablja Enostavno povezavo z vašim TV sprejemnikom s pomočjo optičnega kabla (priložen) ali HDMI kabla (ni priložen). Enostavno povežite soundbar s TV sprejemnikom, vključite napajanje in vklopite zvočnik. Nato si naložite Bose Music aplikacijo za dokončanje nastavitev, povezavo z Wi-FI omrežjem in izberite glasovnega pomočnika*.

Prevzemite nadzor nad glasbeno izkušnjo.

Z aplikacijo Bose Music lahko zelo enostavno nastavite vse parametre vašega soundbara, izberete glasovnega pomočnika* in z enega mesta prebrskate vso vašo glasbo, sinhrono preklapljate med postajami, seznami predvajanja in glasbenimi servisi, ne da bi zapustili aplikacijo. Poleg tega je to še en način za upravljanje Smart Soundbara 300 in povezovanje v skupine s kompatibilnimi Bose izdelki. Nastavitev prednastavljenih postaj je z aplikacijo zelo enostavna, vaša najljubša glasba pa je oddaljena samo en dotik. Prav tako lahko različni uporabniki nastavijo različne parametre po svojem okusu.

Želite prestaviti v višjo prestavo? Predstavljamo vam BOSE soundbar 300 KIT sub surround (SOUNDBAR 300 + BASS MODULE 500 + SURROUND SPEAKERS)

Vašo slišno izkušnjo lahko kar najbolje izkoristite.Ne boste verjeli, česa je Bose 500 zvočna letev sposobna, a če ste pripravljeni, imamo na voljo še veliko več. Dodajte Bas Modul 500 za zvok, ki bo pretresel prostor – bučen bas v kompaktni kocki velikosti zgolj 25 cm. Združite ju lahko z Bose Surround zvočniki za vrhunsko zvočno izkušnjo in počutite se, kot da ste v središču pozornosti.

Bas Modul 500

Majhen nizkotonec vam z neprimerljivim basom za svojo velikost zagotovi izpopolnjen zvok
Brezžična povezljivost za enostavnejšo postavitev.
Enostavna namestitev

VEČ PROSTORNOSTI

Bose Surround zvočnika (par)
Prepričljiv, poglobljen zvok, kakor v kinu
Brezžična povezljivost za enostavnejšo postavitev.
Elegantno se zlije z Vašim prostorom, saj v višino meri manj kot 11 cm.

VEČ VSEGA

BOSE soundbar 300 KIT sub surround (SOUNDBAR 300 + BASS MODULE 500 + SURROUND SPEAKERS)
Vrhunska domača zabavna izkušnja
Brezžična povezljivost z zvočno letvijo.
Čudovit in strnjen sistem za enostavno postavitev

SPOZNAJTE NOVO BOSE DRUŽINO

Bose Home Speaker 300 je del nove družine pametnih zvočnikov in soundbarov. Z vgrajeno Alexo imate milijone pesmi dobesedno na koncu jezika. Lahko pa vse skupaj upravljate tudi z Bose Music aplikacijo. Oživite zabavo – glasba, filmi, tv – v kateremkoli prostoru.

DELITE Z NAMI SVOJO IZKUŠNJO

SHARE WITH US

 

ZVOK, KI GA LAHKO OBČUTITE

Vam je všeč novi Bose Soundbar 500, vendar si želite še več? Dodajte mu brezžični Bose Bass Module500 in občutili boste razliko med slišati bas ali začutiti grmenje. Razvit je bil ekskluzivno za Bose Soundbar 500 in je najboljši brezžični bas modul, ki smo ga kadarkoli razvili za sistem domačega kina. Pravzaprav ima glede na svojo velikost najboljše zmogljivosti. Z vašim soundbarom se poveže brezžično in vsebinam doda še več globine in poudarkov, od eksplozivnih filmskih učinkov do glasbe, ki bo pretresla vašo hišo.

ČUDOVIT NAVZNOTER IN NAVZVEN

S prvovrstno stekleno površino na vrhu elegantnega ohišju vam Bose Bass Module 500 nudi prefinjen izgled, na kakršnega boste težko naleteli pri običajnih bas zvočnikih ali drugi opremi za domače razvedrilo. Seveda, to ni običajna oprema. Naš Bose Bass Module 500 vas navdušil z dinamičnim razponom nizkih tonov, ka mu omogoča zmogljiv pogonski zvočnik in velikodušno odmerjena odprtina s QuietPort tehnologijo, ki skorajda odpravi popačenje. Skratka,  ne odlašajte, začnite predvajati svoje pesmi in začutite ritem, ki se širi po vaši hiši.

IZPOPOLNJENA CELOTA

Pripravljeni na več? Ponesite vašo izkušnjo v višjo prestavo in omogočite vašemu sistemu popoln prostorski zvok. Dodajte Vašemu Bose Soundbaru 500 in Bose Bass Modulu 500  še Bose Surround zvočnike in vsak trenutek popolnoma potopite v vaši glasbo, film ali TV program. Zvočniki imajo brezžični doseg med 9 in 10 metri. Želite še več? Z višino manj kot 10 centimetrov se elegantno zlijejo z vašim prostorom.

Dodatne informacije

Proizvajalec

BOSE