Opis

Značilnosti

ZAPELJIVA OBLIKA Z MOGOČNIM ZVOKOM

VGRAJENA AMAZON ALEXA

WIFI IN BLUETOOTH POVEZLJIVOST

IZREDNA PREPOZNAVA GLASU

UPRAVLJANJE Z GLASOM, DALJINSKIM UPRAVLJALNIKOM ALI APLIKACIJO

ADAPTIQ ZVOČNA NASTAVITEV

HDMI™ ARC POVEZLJIVOST

BOSE MUSIC APLIKACIJA PO MERI

IZBIRNI BAS MODUL IN SURROUND ZVOČNIKI

IZJEMNO VISOKA ZMOGLJIVOST V IZJEMNO ZAPELJIVI OBLIKI

Ta elegantna zvočna letev je namenjena poslušanju in ne gledanju. Za ta namen smo razvili po meri narejene zvočnike, ki BOSE 500 zvočni letvi omogočajo izredno tanko obliko, brez žrtvovanja zvočne odličnosti po kateri lahko prepoznamo Bose. Ker meri zgolj 5 centimetrov v višino, ji njen profil omogoča, da jo diskretno namestite pod Vaš TV zaslon. Dokler je ne zaslišite, ne boste vedeli, da jo imate. S pomočjo Alexe, ki je v  zvočno leter vgrajena, Vam ne bo treba premakniti niti prsta.

Kakor Bose 500 zvočna letev, so majhne stvari tiste, ki naredijo spremembo. Do sedaj je to naša najtanjša zvočna letev, a njene mogoče zvočne lastnosti napolnijo prostor z zvokom, ki ga morate slišati. Pridite in nas obiščite, da se boste lahko prepričali sami.

OGLEJTE SI ZNAČILNOSTI

(1) Zveni dobro, kjerkoli – ADAPTiQ prostorska nastavitev optimizira akustično zmogljivost in zvok prilagodi edinstvenim lastnostim Vašega prostora – to Vam omogoči kar najboljšo glasbeno izkušnjo.

(2) Elegantna osvetlitev – Niste prepričani ali Vas Alexa posluša? Domiselna osvetlitev Vam pove, kdaj Vas Alexa posluša, kdaj razmišlja ali govori.

(3) Jasna prepoznava glasu – Po meri zasnovani mikrofoni tako na sprednji kakor na zadnji strani zvočne letve omogočajo jasno prepoznavo glasu. Kljub glasni glasbi ste lahko brez skrbi, saj Vas bo Alexa brez težav slišala.

(4) Patentirani zvočniki – Po meri narejeni zvočniki zagotavljajo izredno jasnost kljub izjemno tanki zasnovi.

(5) QuietPort tehnologija – Zvočna letev je prepredena z majhnimi vdolbinami na odbojni mreži, ki je zasnovana, da zmanjša moteči šum, hkrati pa nemoteno prepušča več zvoka. Rezultat? Tako rekoč bas brez popačenja v tankem profilu.

GLASBA. KAKORKOLI JO ŽELITE

Ko pridete do vprašanja, kaj želite slišati, imate veliko možnosti. Vašo priljubljeno glasbo lahko predvajate s pomočjo glasbenih storitev kot sta Spotify ali Amazon Music preko Vašega domačega omrežja zgolj s pritiskom na gumb. Za kakršnokoli predvajanje s pametnih naprav pa lahko pa uporabite Bluetooth povezavo. Apple AirPlay2 pa prihaja v začetku leta 2019.

Prevzemite nadzor nad Vašo slišno izkušnjo

S pomočjo Bose Music aplikacije lahko na enemu mestu preprosto brskate skozi Vašo glasbo in neopazno prehajate med radijskimi postajami, seznami predvajanja in storitvami. Poleg tega je dodaten preprost način nadzora Bose 500 zvočne letve. S pomočjo aplikacije je nameščanje prednastavitev enostavno – na ta način je Vaša priljubljena glasba oddaljena zgolj en dotik. Omogoča tudi več uporabnikov, ki si lahko prilagodijo vsebino in izkušnjo. Aplikacija omogoča enostavno namestitev, saj Vas vodi pri vsakemu koraku.

Želite prestaviti v višjo prestavo? Predstavljamo vam BOSE soundbar 500 KIT sub surround (SOUNDBAR 500 + BASS MODULE 500 + SURROUND SPEAKERS)

Vašo slišno izkušnjo lahko kar najbolje izkoristite.Ne boste verjeli, česa je Bose 500 zvočna letev sposobna, a če ste pripravljeni, imamo na voljo še veliko več. Dodajte Bas Modul 500 za zvok, ki bo pretresel prostor – bučen bas v kompaktni kocki velikosti zgolj 25 cm. Združite ju lahko z Bose Surround zvočniki za vrhunsko zvočno izkušnjo in počutite se, kot da ste v središču pozornosti.

Bas Modul 500

Majhen nizkotonec vam z neprimerljivim basom za svojo velikost zagotovi izpopolnjen zvok
Brezžična povezljivost za enostavnejšo postavitev.
Enostavna namestitev

VEČ PROSTORNOSTI

Bose Surround zvočnika (par)
Prepričljiv, poglobljen zvok, kakor v kinu
Brezžična povezljivost za enostavnejšo postavitev.
Elegantno se zlije z Vašim prostorom, saj v višino meri manj kot 11 cm.

VEČ VSEGA

BOSE soundbar 500 KIT sub surround (SOUNDBAR 500 + BASS MODULE 500 + SURROUND SPEAKERS)
Vrhunska domača zabavna izkušnja
Brezžična povezljivost z zvočno letvijo.
Čudovit in strnjen sistem za enostavno postavitev

SPOZNAJTE NOVO BOSE DRUŽINO

Bose Home Speaker 500 je del nove družine pametnih zvočnikov in soundbarov. Z vgrajeno Alexo imate milijone pesmi dobesedno na koncu jezika. Lahko pa vse skupaj upravljate tudi z Bose Music aplikacijo. Oživite zabavo – glasba, filmi, tv – v kateremkoli prostoru.

DELITE Z NAMI SVOJO IZKUŠNJO

SHARE WITH US

 

Specifikacije soundbarja 500

Dimenzije/Teža

SoundTouch 500 soundbar

 • Višina: 4,4 cm
 • Širina: 80,0 cm
 • Globina: 10,16 cm
 • Teža: 3,18 kg

Dodatne lastnosti

 • Podpira naslednje audio formate : Dolby Digital
 • Kompatibilnost z video vsebinami: HDMI

Vhodi/izhodi

 • HDMI izhod z Audio Return Channel (ARC)
 • Izboljšan Audio Return Channel (eARC)
 • Optični TOSLink
 • Vhod za napajanje
 • USB vhod

Kaj je v škatli

 • Soundbar 500
 • Univerzalni daljinec
 • 2 AAA bateriji
 • ADAPTiQ slušalke
 • Napajalni kabel
 • HDMI kabel
 • Optični kabel

ZVOK, KI GA LAHKO OBČUTITE

Vam je všeč novi Bose Soundbar 500, vendar si želite še več? Dodajte mu brezžični Bose Bass Module500 in občutili boste razliko med slišati bas ali začutiti grmenje. Razvit je bil ekskluzivno za Bose Soundbar 500 in je najboljši brezžični bas modul, ki smo ga kadarkoli razvili za sistem domačega kina. Pravzaprav ima glede na svojo velikost najboljše zmogljivosti. Z vašim soundbarom se poveže brezžično in vsebinam doda še več globine in poudarkov, od eksplozivnih filmskih učinkov do glasbe, ki bo pretresla vašo hišo.

ČUDOVIT NAVZNOTER IN NAVZVEN

S prvovrstno stekleno površino na vrhu elegantnega ohišju vam Bose Bass Module 500 nudi prefinjen izgled, na kakršnega boste težko naleteli pri običajnih bas zvočnikih ali drugi opremi za domače razvedrilo. Seveda, to ni običajna oprema. Naš Bose Bass Module 500 vas navdušil z dinamičnim razponom nizkih tonov, ka mu omogoča zmogljiv pogonski zvočnik in velikodušno odmerjena odprtina s QuietPort tehnologijo, ki skorajda odpravi popačenje. Skratka,  ne odlašajte, začnite predvajati svoje pesmi in začutite ritem, ki se širi po vaši hiši.

IZPOPOLNJENA CELOTA

Pripravljeni na več? Ponesite vašo izkušnjo v višjo prestavo in omogočite vašemu sistemu popoln prostorski zvok. Dodajte Vašemu Bose Soundbaru 500 in Bose Bass Modulu 500  še Bose Surround zvočnike in vsak trenutek popolnoma potopite v vaši glasbo, film ali TV program. Zvočniki imajo brezžični doseg med 9 in 10 metri. Želite še več? Z višino manj kot 10 centimetrov se elegantno zlijejo z vašim prostorom.