Opis

IZJEMNO VISOKA ZMOGLJIVOST V IZJEMNO ZAPELJIVI OBLIKI

Ta elegantna zvočna letev je namenjena poslušanju in ne gledanju. Za ta namen smo razvili po meri narejene zvočnike, ki BOSE 500 zvočni letvi omogočajo izredno tanko obliko, brez žrtvovanja zvočne odličnosti po kateri lahko prepoznamo Bose. Ker meri zgolj 5 centimetrov v višino, ji njen profil omogoča, da jo diskretno namestite pod Vaš TV zaslon. Dokler je ne zaslišite, ne boste vedeli, da jo imate. S pomočjo Alexe, ki je v  zvočno leter vgrajena, Vam ne bo treba premakniti niti prsta.

Kakor Bose 500 zvočna letev, so majhne stvari tiste, ki naredijo spremembo. Do sedaj je to naša najtanjša zvočna letev, a njene mogoče zvočne lastnosti napolnijo prostor z zvokom, ki ga morate slišati. Pridite in nas obiščite, da se boste lahko prepričali sami.

OGLEJTE SI ZNAČILNOSTI

(1) Zveni dobro, kjerkoli – ADAPTiQ prostorska nastavitev optimizira akustično zmogljivost in zvok prilagodi edinstvenim lastnostim Vašega prostora – to Vam omogoči kar najboljšo glasbeno izkušnjo.

(2) Elegantna osvetlitev – Niste prepričani ali Vas Alexa posluša? Domiselna osvetlitev Vam pove, kdaj Vas Alexa posluša, kdaj razmišlja ali govori.

(3) Jasna prepoznava glasu – Po meri zasnovani mikrofoni tako na sprednji kakor na zadnji strani zvočne letve omogočajo jasno prepoznavo glasu. Kljub glasni glasbi ste lahko brez skrbi, saj Vas bo Alexa brez težav slišala.

(4) Patentirani zvočniki – Po meri narejeni zvočniki zagotavljajo izredno jasnost kljub izjemno tanki zasnovi.

(5) QuietPort tehnologija – Zvočna letev je prepredena z majhnimi vdolbinami na odbojni mreži, ki je zasnovana, da zmanjša moteči šum, hkrati pa nemoteno prepušča več zvoka. Rezultat? Tako rekoč bas brez popačenja v tankem profilu.

GLASBA. KAKORKOLI JO ŽELITE

Ko pridete do vprašanja, kaj želite slišati, imate veliko možnosti. Vašo priljubljeno glasbo lahko predvajate s pomočjo glasbenih storitev kot sta Spotify ali Amazon Music preko Vašega domačega omrežja zgolj s pritiskom na gumb. Za kakršnokoli predvajanje s pametnih naprav pa lahko pa uporabite Bluetooth povezavo. Apple AirPlay2 pa prihaja v začetku leta 2019.

Prevzemite nadzor nad Vašo slišno izkušnjo

S pomočjo Bose Music aplikacije lahko na enemu mestu preprosto brskate skozi Vašo glasbo in neopazno prehajate med radijskimi postajami, seznami predvajanja in storitvami. Poleg tega je dodaten preprost način nadzora Bose 500 zvočne letve. S pomočjo aplikacije je nameščanje prednastavitev enostavno – na ta način je Vaša priljubljena glasba oddaljena zgolj en dotik. Omogoča tudi več uporabnikov, ki si lahko prilagodijo vsebino in izkušnjo. Aplikacija omogoča enostavno namestitev, saj Vas vodi pri vsakemu koraku.

Želite prestaviti v višjo prestavo? Izberite več.

Vašo slišno izkušnjo lahko kar najbolje izkoristite.Ne boste verjeli, česa je Bose 500 zvočna letev sposobna, a če ste pripravljeni, imamo na voljo še veliko več. Dodajte Bas Modul 500 za zvok, ki bo pretresel prostor – bučen bas v kompaktni kocki velikosti zgolj 25 cm. Združite ju lahko z Bose Surround zvočniki za vrhunsko zvočno izkušnjo in počutite se, kot da ste v središču pozornosti.

Dodajte Bas Modul 500

Majhen nizkotonec vam z neprimerljivim basom za svojo velikost zagotovi izpopolnjen zvok
Brezžična povezljivost za enostavnejšo postavitev.
Enostavna namestitev

VEČ PROSTORNOSTI

Dodajte Bose Surround zvočnike
Prepričljiv, poglobljen zvok, kakor v kinu
Brezžična povezljivost za enostavnejšo postavitev.
Elegantno se zlije z Vašim prostorom, saj v višino meri manj kot 11 cm.

VEČ VSEGA

Dodajte bas modul in surround zvočnike
Vrhunska domača zabavna izkušnja
Brezžična povezljivost z zvočno letvijo.
Čudovit in strnjen sistem za enostavno postavitev

SPOZNAJTE NOVO BOSE DRUŽINO

Bose Home Speaker 500 je del nove družine pametnih zvočnikov in soundbarov. Z vgrajeno Alexo imate milijone pesmi dobesedno na koncu jezika. Lahko pa vse skupaj upravljate tudi z Bose Music aplikacijo. Oživite zabavo – glasba, filmi, tv – v kateremkoli prostoru.

DELITE Z NAMI SVOJO IZKUŠNJO

SHARE WITH US

 

Specifikacije

Dimenzije/Teža

SoundTouch 300 soundbar

  • Višina: 4,4 cm
  • Širina: 80,0 cm
  • Globina: 10,16 cm
  • Teža: 3,18 kg

Dodatne lastnosti

  • Podpira naslednje audio formate : Dolby Digital
  • Kompatibilnost z video vsebinami: HDMI

    Garancija: 24 mesecev