Opis

Značilnosti

Dobavljiv v črni in srebrni barvi!

ZAPELJIVA OBLIKA Z MOGOČNIM ZVOKOM

VGRAJENA AMAZON ALEXA

WIFI IN BLUETOOTH POVEZLJIVOST

IZREDNA PREPOZNAVA GLASU

UNIVERZALNI DALJINSKIM UPRAVLJALNIK PRILOŽEN

ADAPTIQ ZVOČNA NASTAVITEV

HDMI™ ARC POVEZLJIVOST

BOSE MUSIC APLIKACIJA PO MERI

IZBIRNI BAS MODUL IN SURROUND ZVOČNIKI

ZASNOVAN, DA POSTANE NAJBOLJŠI SOUNDBAR NA SVETU

NE SAMO SLIŠATI.

ZAČUTITI VSAK TRENUTEK.

Vi ne želite samo slišati vaših filmov, glasbe ali TV sprograma. Želite začutiti silovite korake tiranozavra na zaslonu, rjovenje publike ko šibkejši zmaga v boju ali pa refren vaše priljubljene pesmi z bučnim refrenom, ki vam poviša srčni utrip. Ravno zato smo želeli razviti najboljši soundbar na svetu, Bose Soundbar 700. Vsebuje neprekosljivo kombinacijo prefinjenega oblikovanja in izjemnega zvoka. Prekipeva od vgrajenih tehnologij, ki v njem prebudijo polno moč v vsakem trenutku vašega zabave. Vgrajena Alexa pa omogoča, da je vsa vaša glasba dostopna na besedo.

A ni vse samo v zvoku – pomembna je izkušnja. Zato nas obiščite in se  prepričajte sami.

OGLEJTE SI ZNAČILNOSTI

(1) Zveni dobro, kjerkoli – ADAPTiQ prostorska nastavitev optimizira akustično zmogljivost in zvok prilagodi edinstvenim lastnostim Vašega prostora – to Vam omogoči kar najboljšo glasbeno izkušnjo.

(2) Elegantna osvetlitev – Niste prepričani ali Vas Alexa posluša? Domiselna osvetlitev Vam pove, kdaj Vas Alexa posluša, kdaj razmišlja ali govori.

(3) Jasna prepoznava glasu – Po meri zasnovani mikrofoni tako na sprednji kakor na zadnji strani zvočne letve omogočajo jasno prepoznavo glasu. Kljub glasni glasbi ste lahko brez skrbi, saj Vas bo Alexa brez težav slišala.

(4) Patentirani zvočniki – Po meri narejeni zvočniki zagotavljajo izredno jasnost kljub izjemno tanki zasnovi.

(5) QuietPort tehnologija – Zvočna letev je prepredena z majhnimi vdolbinami na odbojni mreži, ki je zasnovana, da zmanjša moteči šum, hkrati pa nemoteno prepušča več zvoka. Rezultat? Tako rekoč bas brez popačenja v tankem profilu.

Izgleda tako dobro kot zveni

Zvočnik se ponaša z zgornjo površino iz kaljenega stekla, obdan s kovinsko mrežico, čistimi linijami in izjemno končno obdelavo. Bose Soundbar 700 je čudovit tako navzven kot navznoter. Postavite ga na TV stojalo ali elegantno namestite na zid – v vsakem primeru je balzam za oči in sluh.

En daljinski upravljalnik je vse, kar potrebujete

Ste se naveličali ugotavljati, kateri daljinski upravljalnik izbrati za upravljanje vaše naprave? Popolnoma vas razumemo. Zato smo razvili daljinski upravljalnik, katerega boste dejansko želeli uporabljati. Bose Soundbar 700 univerzalni daljinski upravljalnik je priložen vašemu soundbaru in omogoča upravljanje vaše zabave le z dotikom tipke. Vključuje 6 prednastavitev in osvetli le tipke, katere v tistem trenutku potrebujete – to pa vam olajša iskanje priljubljenih prednastavitev.

GLASBA. KAKORKOLI JO ŽELITE

Ko pridete do vprašanja, kaj želite slišati, imate veliko možnosti. Vašo priljubljeno glasbo lahko predvajate s pomočjo glasbenih storitev kot sta Spotify ali Amazon Music preko Vašega domačega omrežja zgolj s pritiskom na gumb. Za kakršnokoli predvajanje s pametnih naprav pa lahko pa uporabite Bluetooth povezavo. Apple AirPlay2 pa prihaja v začetku leta 2019.

Prevzemite nadzor nad vašo slišno izkušnjo

S pomočjo Bose Music aplikacije lahko na enemu mestu preprosto brskate po vaši glasbeni zbirki, se neopazno sprehajate med radijskimi postajami, seznami predvajanja in glasbenimi servisi. Poleg tega je na voljo dodaten, preprost način upravljanja Bose Soundbar 700 zvočnika. S pomočjo aplikacije je urejanje prednastavitev enostavno – na ta način je vaša priljubljena glasba vedno dostopna le s pritiskom na tipko. Omogoča tudi, da si več različnih uporabnikov lahko prilagodi vsebino in nastavitve. Aplikacija omogoča enostavno nastavitev sistema, saj vas vodi korak po korak.

Želite prestaviti v višjo prestavo? Izberite več.

Ko boste prvič slišali Bose Soundbar 700, boste razumeli našo obsedenost, zakaj smo toliko let porabili za ustvarjanje edinstvene zvočne izkušnje. A če želite še več, vam je na voljo veliko več, kadarkoli želite. Enostavno dodajte brezžičen Bose Bass Module 700. To pomeni razliko med slišati bas ali občutiti grmenje. Ni dovolj? Za prvovrsten prostorski zvok dodajte še  Bose Surround zvočnike.

.

VEČ BASA (priporočamo)

Dodajte Bose Bass Module 700

Globok bas brez popačenj
Brezžična povezljivost s soundbarom
Vrhunska zgornja steklena površina

Dodaj

VEČ PROSTORNOSTI (priporočamo)

Dodajte Omni Jewel Bose Surround zvočnike.
Prepričljiv, poglobljen zvok, kakor v kinu
Brezžična povezljivost za enostavnejšo postavitev.
Elegantno se zlije z Vašim prostorom, saj v višino meri manj kot 11 cm.

Dodaj

VEČ VSEGA

Dodajte bas modul in surround zvočnike
Vrhunska domača zabavna izkušnja
Brezžična povezljivost z zvočno letvijo.
Čudovit in strnjen sistem za enostavno postavitev

SPOZNAJTE NOVO BOSE DRUŽINO

Bose Home Speaker 500 je del nove družine pametnih zvočnikov in soundbarov. Z vgrajeno Alexo imate milijone pesmi dobesedno na koncu jezika. Lahko pa vse skupaj upravljate tudi z Bose Music aplikacijo. Oživite zabavo – glasba, filmi, tv – v kateremkoli prostoru.

DELITE Z NAMI SVOJO IZKUŠNJO

SHARE WITH US

#BoseSmart

Vam je všeč Bose pametni Soundbar 700? Želimo, da pokomentirate svojo izkušnjo. Objavite fotografijo na Lorex Instagram z oznako #BoseSmart označite @Bose

Nosilci stojala

Univerzalni stenski nosilec za Bose soundbar 500 in 700

Stropni nosileci za Bose Omni Jewel satelitske zvočnike

Talna stojela za Bose Omni Jewel satelitske zvočnike

Specifikacije

Dimenzije/Teža

Soundbar 700

  • Višina: 5,72 cm
  • Širina: 97,8 cm
  • Globina: 10,8 cm
  • Teža: 4,76 kg

Dodatne lastnosti

  • Podpira naslednje audio formate : Dolby Digital
  • Kompatibilnost z video vsebinami: HDMIGarancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.bose.com/en_us/products/speakers/home_theater/bose-soundbar-700.html

Dodatne informacije

Proizvajalec

BOSE