Opis

Brunolie Emma, ​​pasja postelja, košara za psa, pralna, protizdrsna, zračna, dvostranska vzmetnica, blazina, velikost L (100 × 30 × 90 cm)

Sproščujoče zavetišče za vašega kosmatinca: Pasja postelja Brunolie Emma omogoča štirinožnim prijateljem udoben spanec in je izjemno udobna za vašega ljubljenčka, zahvaljujoč plišastem naslonjalu, blazini in vzmetnici.Z našo pasjo posteljo Brunolie Emma boste svojemu najzvestejšemu prijatelju priskrbeli mehko in udobno posteljo. Udobna postelja za psa z mehko blazino, obojestransko vzmetnico in izredno visokim mehkim naslonom je novo vrhunsko mesto za počitek vašega psa, hkrati pa mu daje neverjeten občutek varnosti. Udobna pena izolira posteljo od tal in zadržuje hlad domačega ljubljenčka, plišasta površina pa je kot nalašč za prijetno lenarjenje. Nizek vhod ponuja enostaven dostop tudi za majhne pse, okoliški visoki rob pasje košare skupaj z mehko blazino pa ponuja veliko možnosti za sprostitev vašega psa ali mačke.Naša pasja postelja Emma iz trdnega, kakovostnega materiala ponuja vašim ljubljenčkom prostor za daljši počitek. Odstranljive prevleke za podlogo, blazino in naslonjala lahko v pralnem stroju brez težav operete pri temperaturi 30 stopinj. Protidrsna tkanina na spodnji strani preprečuje neželene zdrse, zato nič ne stoji na poti razkošnemu razvajanjanju v mehkem udobju.

 

Vrhunske lastnosti

  • Udobno: pasja postelja s širokim robom in mehko blazino za različne možnosti spanja psov in mačk
  • Prijetno: mehki plišasti material na vrhu, vzmetnica iz pene na notranji strani in protizdrsna blazinica na dnu za popolno udobje pri ležanju
  • Zelo udobno: hrapav rob okoli celotne košare kot naslon za glavo in odstranljiva dvostranska vzmetnica
  • Enostavno vzdrževanje in higiena: prevleke lahko operete pri 30 °C, z zadrgo za odstranitev vzmetnice in naslonjal
  • Primerna velikost: pasja postelja je na voljo v velikostih S, M in L

 

Podrobnosti o artiklu

 

Vsebina pošiljke

  • 1 × pasja postelja
  • 1 × vzmetnica
  • 1 × mehka blazina

 

Dimenzije

 

Proizvajalec
Brunolie

 

Garancija
36 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

Brunolie