Opis

 • Specifikacije objektiva Canon 16-35 / F4 IS USM EF-L:

  Profesionalni ultra širokokotni zoom objektiv s 4-stopenjsko stabilizacijo slike

  Posnemite osupljive posnetke pokrajine in zgradb s tem kompaktnim, lahkim, visoko zmogljivim zoom objektivom f/4 s fiksno zaslonko in izjemno širokokotno stabilizacijo slike. Idealno tudi za profesionalce in navdušene amaterje.

   

  • Zajemite več v vsaki sliki z ultra širokokotnim zoom objektivom
  • Z natančno optiko zagotavlja izjemno zmogljivost v seriji L
  • Uživajte v predvidljivi osvetlitvi s konstantno zaslonko f/4.
  • Stabilno fotografiranje tudi pri šibki svetlobi s 4-stopenjskim optičnim stabilizatorjem slike
  • S hitrim in tihim samodejnim ostrenjem nikoli ne zamudite niti enega posnetka

  Izjemno širokokotni 16-35 mm zoom objektiv

  Ta visoko zmogljiv, ultra širokokotni zoom objektiv s fiksno zaslonko zagotavlja vrhunsko optično zmogljivost in hkrati prilagodljivost, zaradi česar je idealen za krajinsko fotografijo in fotografijo zgradb, poročanje o slikah, cestno fotografijo in splošna uporaba – jasna, zagotavlja ostre, velike slike z zelo malo popačenja.

  Kaj je v škatli: pokrovček objektiva od spredaj nazaj + kakovost objektiva
  serije

  L Serija L je vrhunec Canonove družine profesionalnih objektivov, ki predstavlja vrhunec natančne optike EF. Leče serije L združujejo izjemno zmogljivost z impresivno rokovanjem ter odpornostjo na prah in vlago.

  Konstantna zaslonka f / 4

  Idealna za širok razpon svetlobnih pogojev, največja zaslonka f / 4 ostane konstantna na vseh goriščnih razdaljah, zato se hitrost zaklopa in občutljivost ISO pri uporabi povečave ne spremenita.

  Ostre slike s 4-smernim stabilizatorjem slike

  EF 16-35 mm f / 4L IS USM ustvarja stabilne slike v vseh situacijah, zlasti ponoči za ročno fotografiranje ali prilagajanje makrov. Objektiv vključuje Canonovo 4-stopenjsko tehnologijo stabilizatorja slike, samodejno zazna običajno fotografiranje ali lebdeče gibanje in preklopi v način stabilizacije slike, ki jim najbolj ustreza.

  Ultrazvočno ostrenje

  Obročasti ultrazvočni motor poganja samodejno ostrenje neverjetno hitro in skoraj brezšumno. Odličen vpenjalni moment zagotavlja natančno nastavitev točke ostrenja brez prekoračitve. Zahvaljujoč možnosti trajnega ročnega ostrenja lahko natančno nastavite ostrenje, ne da bi zapustili način AF.

  Celo zamegljenost ozadja

  Zahvaljujoč 9-lamelni zasnovi okrogle zaslonke imajo območja izostritve mehkejši in bolj enakomeren občutek – motivi v ospredju izstopajo na čudovitem zamegljenem ozadju.

  Odlična kakovost slike

  EF 16-35mm f/4L IS USM ima tri asferične elemente za ostrino in jasnost od roba do roba v celotnem območju ostrenja. Dva elementa leč UD (zlasti z nizko disperzijo) praktično odpravita kromatsko aberacijo. Premazi Super Spectra zagotavljajo natančno barvno ravnovesje in popoln kontrast. Zmanjšajo tudi pojav bleščanja in duhov – pogosta težava, ko se svetloba odbija od senzorja kamere. Za optimalno kakovost slike prevleka s fluorom preprečuje oprijemanje prahu ali vodnih kapljic na sprednje in zadnje elemente leče.

  Najmanjša goriščna razdalja 0,28 m Nevrtljivi

  0,28 m Z goriščno razdaljo samo 0,28 m v celotnem razponu povečave se lahko približate motivom, hkrati pa uživate v širokem vidnem polju.

  Nevrtljivi sprednji element

  Nevrtljivi sprednji element omogoča enostavno pritrditev 77 mm filtrov.

   

  Vsebina škatle: sprednji in zadnji pokrov objektiva + tenda

  Garancija: 36 mesecev

  Povezava na uradno stran proizvajalca: