Opis

DSLR Canon EOS 90D :

Canon EOS 90D

CANON EOS 90D

Večnamenski fotoaparat DSLR, ki vam omogoča še hitrejše zajemanje visokokakovostnih slik z ločljivostjo 32,5 milijona slikovnih pik.

Hitro delovanje DSLR
, ki vas približa …

Za popolno ravnovesje med hitrostjo, kakovostjo slike in prenosljivostjo – idealna izbira za fotografiranje narave in zajem živahnih športov.

 

 

Idealno za športne in naravoslovne fotografije

Duša EOS 90D je senzorski objektiv APS-C z ločljivostjo 32,5 milijona slikovnih pik, ki je 1,6-krat močnejši od njegovega telefoto polnega formata. To je odlična izbira, če morate dobro delati v središču dogajanja.

 

Canon EOS 90D

 

Svoboda rezanja in rekompozicije

Slike EOS 90D z ločljivostjo 32,5 milijona slikovnih pik je mogoče obrezati, zasukati in spremeniti velikost: kakovost slike bo primerna za velike natise. Poiščite dober prizor na mestu in prilagodite kompozicijo za popoln rezultat.

Več podrobnosti

 

Canon EOS 90D

 

Ujemite edinstvene trenutke!

Pokažite skrite trenutke s prostim očesom, posnemite slike z ločljivostjo 32,5 milijona slikovnih pik s hitrostjo do 10 sličic na sekundo. Z visoko občutljivostjo ISO (do 25.600 ISO) in dih jemajočo hitrostjo zaklopa 1:8000 s lahko ujamete trenutek.

Več podrobnosti

 

Canon EOS 90D

 

Vidite svet jasno

EOS 90D ima optično iskalo visoke svetlosti s približno 100-odstotno pokritostjo , ki vam omogoča, da vidite vse, kar se dogaja, in tudi olajša spremljanje hitro premikajočih se subjektov, kot so leteče ptice. Pameten, prilagodljiv zaslon prikazuje najpomembnejše informacije o fotografiranju, tako da ste lahko vedno na sliki, tudi pod visokim pritiskom. Z zaslonom na dotik s spremenljivim kotom

EOS 90D lahko priročno fotografirate iz različnih zornih kotov. Fokusirajte in fotografirajte s pritiskom na gumb, tako da lahko delate na intuitiven način.

 

Canon EOS 90D

 

Blisno hitro, igla ostra

Zahvaljujoč naprednemu sistemu samodejnega ostrenja je mogoče slediti tudi najhitrejšim fotografskim motivom in ostati ostri. Izjemno občutljivost in prepoznavanje motiva tudi pri šibki svetlobi zagotavlja 45 križnih točk AF in senzor osvetlitve RGB + IR z 220.000 slikovnimi pikami .

Več podrobnosti

 

Canon EOS 90D

 

Fotoaparat fotografa

EOS 90D je najnovejši dodatek Canonovi odlični seriji DSLR, pri čemer je vsak nov model popolnejša in izboljšana različica prejšnjega. Robustna , a prilagodljiva zasnova nakazuje instinktivno uporabo že od samega začetka – kontrole so popolnoma priročne in fotoaparat je popolnoma uravnotežen, z izbiro Canonovih telefonov tako za telefoto na dolge razdalje kot za kratke, širokokotne objektive.

Več podrobnosti

 

Canon EOS 90D

 

Povezuje se z vašim digitalnim življenjem

Vgrajena Bluetooth in Wi-Fi dodata novo dimenzijo vaši ustvarjalnosti. EOS 90D deluje s pametnimi napravami, ki uporabljajo Canon Camera Connect , tako da lahko preprosto delite slike kot sporočilo in na družbenih omrežjih. Kamero je mogoče upravljati na daljavo za alternativne poglede.

 

Canon EOS 90D

 

* Za uporabo Bluetooth v Camera Connect potrebujete pametno napravo z različico Bluetooth 4.0 (ali novejšo). Potrebujete tudi pametno napravo z operacijskim sistemom iOS 11.4 (ali novejši) ali Android 5.0 (ali novejšim) – glejte specifikacije

 

Sprostite filmskega režiserja v sebi

Canon EOS 90D je odlična naprava za snemanje filmov, ki lahko snema pri 4p v ločljivosti 4p in do 120p v načinu Full HD. Z izjemnim sistemom ostrenja Dual Pixel CMOS AF bo vse ostro in filmsko. Z vhodom za mikrofon in slušalke lahko posnamete zvok, ki ustreza vaši visokokakovostni sliki.

 

Canon EOS 90D

Optika
Učinkovito število slikovnih pik
34,4 milijona slikovnih pik
Stabilizator slike
Optični stabilizator
Dejansko število slikovnih pik
32,5 milijona slikovnih pik
Tip senzorja
CMOS
Iskalnik
pentaprizem
Velikost senzorja
22,3 x 14,8 mm
Neprekinjeno streljanje
Do približno 10 sličic na sekundo (hitrost je mogoče ohraniti do 58 JPEG in 25 slik RAW s kartico UHS-II) Pogled v živo maks. pribl. 11 sličic na sekundo z One-Shot AF, 7 sličic na sekundo s Servo AF
Snemanje
1920 x 1080, 3840 x 2160 (4k) / 30p, 3840 x 2160 (4k) / 25p
Nestisnjen format
RAW, AVHCD / MP4
Zaslon
Povečava
odvisno od leče
povečava (35 mm)
odvisno od leče
Ročno ostrenje
kombi
Samodejno ostrenje
AiAF, sledenje AF, AF za zaznavanje obrazov, 45 križnih AF točk
Makro
odvisno od leče
Razpon predelkov
odvisno od leče
Razpon hitrosti zaklopa
1/8000 do 30 sekund, žarnica (celoten obseg zaklopa je odvisen od načina fotografiranja) sekund
Merjenje svetlobe
točka, središče – tehtano, ocenjevalno, povprečno, delno
Predizbira zaslonke
kombi
Predizbira hitrosti zaklopa
kombi
splošno
LCD
“3.0” zaslon na dotik “
Nadzor fotografij
Reža za pomnilniško kartico
SD, SDHC, SDXC
Združljivost leč
Canon
Kategorija
naprava z zamenljivimi lečami
Kompenzacija osvetlitve
+/- 5 EV v korakih po 1/2 ali 1/3 EV
Oddaljena sprostitev
neobvezno
Samosprožilec
2 sekundi, 10 sekund
Pokrivni material
polikarbonat, aluminij
Velikost baterije
edinstven
Utež
Približno 701 g
Komentar
USB Micro-B, Wi-Fi, Bluetooth®, HDMI mini, 1,5-kratna do 10-kratna povečava, odpornost na vodo in prah, inteligentni senzor za orientacijo, 29 funkcij po meri, opozorilo o preveliki osvetlitvi, zunanji mikrofon (3,5 mm) stereo mini priključek), priključek za slušalke (stereo mini jack), PictBridge
Tip baterije po meri
Li-ion (LP-E6N)
Velikost
140,7 x 104,8 x 76,8 mm
Bliskavica
ISO vrednosti
51.200, samodejno / 100-25600 v korakih po 1/3 EV
Ravnovesje beline
samodejno, 7 prednastavitev, ročna nastavitev barvne temperature, 1 po meri
Fina nastavitev beline
kombi
Ključne funkcije
Vgrajena bliskavica
kombi
Zunanji bliskavico
Canon saru
Možnosti flash
drugi zaklop, serija osvetlitve bliskavice, zaklepanje osvetlitve bliskavice, vklopljena bliskavica, izklopljena bliskavica
Spomin
Velikost filtra
odvisno od leče
USB
kombi

Garancija : 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.canon.si/cameras/eos-90d/

 

Dodatne informacije

Proizvajalec

Canon