Opis

Specifikacije kompleta fotoaparata Canon EOS 90D DSLR (z nano objektivom 18–135 mm IS USM):

Canon EOS 90D

CANON EOS 90D

Večnamenski fotoaparat DSLR, ki vam omogoča še hitrejše zajemanje visokokakovostnih slik z ločljivostjo 32,5 milijona slikovnih pik.

 

Hitro delovanje DSLR
, ki vas približa …

Za popolno ravnovesje med hitrostjo, kakovostjo slike in prenosljivostjo – idealna izbira za fotografiranje narave in zajem živahnih športov.

 

 

Idealno za športne in naravoslovne fotografije

Duša EOS 90D je senzorski objektiv APS-C z ločljivostjo 32,5 milijona slikovnih pik, ki je 1,6-krat močnejši od njegovega telefoto polnega formata. To je odlična izbira, če morate dobro delati v središču dogajanja.

 

Canon EOS 90D

 

Svoboda rezanja in rekompozicije

Slike EOS 90D z ločljivostjo 32,5 milijona slikovnih pik je mogoče obrezati, zasukati in spremeniti velikost: kakovost slike bo primerna za velike natise. Poiščite dober prizor na mestu in prilagodite kompozicijo za popoln rezultat.

Več podrobnosti

 

Canon EOS 90D

 

Ujemite edinstvene trenutke!

Pokažite skrite trenutke s prostim očesom, posnemite slike z ločljivostjo 32,5 milijona slikovnih pik s hitrostjo do 10 sličic na sekundo. Z visoko občutljivostjo ISO (do 25.600 ISO) in dih jemajočo hitrostjo zaklopa 1:8000 s lahko ujamete trenutek.

Več podrobnosti

 

Canon EOS 90D

 

Vidite svet jasno

EOS 90D ima optično iskalo visoke svetlosti s približno 100-odstotno pokritostjo , ki vam omogoča, da vidite vse, kar se dogaja, in tudi olajša spremljanje hitro premikajočih se subjektov, kot so leteče ptice. Pameten, prilagodljiv zaslon prikazuje najpomembnejše informacije o fotografiranju, tako da ste lahko vedno na sliki, tudi pod visokim pritiskom. Z zaslonom na dotik s spremenljivim kotom

EOS 90D lahko priročno fotografirate iz različnih zornih kotov. Fokusirajte in fotografirajte s pritiskom na gumb, tako da lahko delate na intuitiven način.

 

Canon EOS 90D

 

Blisno hitro, igla ostra

Zahvaljujoč naprednemu sistemu samodejnega ostrenja je mogoče slediti tudi najhitrejšim fotografskim motivom in ostati ostri. Izjemno občutljivost in prepoznavanje motiva tudi pri šibki svetlobi zagotavlja 45 križnih točk AF in senzor osvetlitve RGB + IR z 220.000 slikovnimi pikami .

Več podrobnosti

 

Canon EOS 90D

 

Fotoaparat fotografa

EOS 90D je najnovejši dodatek Canonovi odlični seriji DSLR, pri čemer je vsak nov model popolnejša in izboljšana različica prejšnjega. Robustna , a prilagodljiva zasnova nakazuje instinktivno uporabo že od samega začetka – kontrole so popolnoma priročne in fotoaparat je popolnoma uravnotežen, z izbiro Canonovih telefonov tako za telefoto na dolge razdalje kot za kratke, širokokotne objektive.

Več podrobnosti

 

Canon EOS 90D

 

Povezuje se z vašim digitalnim življenjem

Vgrajena Bluetooth in Wi-Fi dodata novo dimenzijo vaši ustvarjalnosti. EOS 90D deluje s pametnimi napravami, ki uporabljajo Canon Camera Connect , tako da lahko preprosto delite slike kot sporočilo in na družbenih omrežjih. Kamero je mogoče upravljati na daljavo za alternativne poglede.

 

Canon EOS 90D

 

* Za uporabo Bluetooth v Camera Connect potrebujete pametno napravo z različico Bluetooth 4.0 (ali novejšo). Potrebujete tudi pametno napravo z operacijskim sistemom iOS 11.4 (ali novejši) ali Android 5.0 (ali novejšim) – glejte specifikacije

 

Sprostite filmskega režiserja v sebi

Canon EOS 90D je odlična naprava za snemanje filmov, ki lahko snema pri 4p v ločljivosti 4p in do 120p v načinu Full HD. Z izjemnim sistemom ostrenja Dual Pixel CMOS AF bo vse ostro in filmsko. Z vhodom za mikrofon in slušalke lahko posnamete zvok, ki ustreza vaši visokokakovostni sliki.

 

Canon EOS 90D

 

Glavni tehnični podatki

 

 

+ EF-S 18-135 mm širokokotni zoom objektiv z revolucionarno tehnologijo Nano USM

Vsestranski objektiv EF-S za fotografije in videoposnetke

Izvrstno vsestranskost lahko dobite z objektivom, ki zagotavlja kakovostno delovanje tako pri fotografiranju kot pri snemanju, zahvaljujoč novi tehnologiji Nano USM, tako da boste zagotovo stalni del vaše opreme. Hitrost in gladko ostrenje EF-S 18-135 mm f / 3,5-5,6 IS USM omogočata osupljive spontane posnetke, tihi motor pa zagotavlja, da v zvočni posnetki filmov ni sledu o šumu izostritve.

Neverjetna vsestranskost v celotnem razponu ostrenja

EF-S 18-135 mm f / 3,5-5,6 IS USM zaradi širokega razpona ostrenja udobno zajame širok razpon motivov. Posnamete lahko pokrajinske prizore z najkrajšo goriščno razdaljo. In z najdaljšo razdaljo se lahko približate dogajanju s telefoto funkcijami in hitrim samodejnim ostrenjem. 4-stopenjski optični stabilizator slike zajame ostre slike tudi pri največji povečavi, pri šibki svetlobi in pri snemanju videa.

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.canon.si/cameras/eos-90d/

Dodatne informacije

Proizvajalec

Canon