Opis

Specifikacije ohišja fotoaparata Canon EOS R MILC:

Canon EOS R

Revolucionarna brezzrcalna kamera s polnim okvirjem, ki postavlja nove standarde.

Canon EOS R

 

Oblika in zmogljivost presega pričakovanja

Senzor s polno sličico 30,3 milijona slikovnih pik z neverjetnimi podrobnostmi , visoko močjo ISO in AF Dual Pixel CMOS AF . Canon EOS R poleg novih RF objektivov ponuja tudi edinstveno izkušnjo snemanja, ki pripovedovanje zgodb dvigne na višjo raven.

Canon EOS R

Canon EOS R

 

Stebri v prihodnost s kamero, ki je
zasnovana za razširitev vašega vidnega polja

EOS R postavlja standard za manjše, lažje celozaslonske kamere prihodnosti. Prilagodljiv okvir iz magnezijeve zlitine skriva izjemno zmogljivost EOS.

 

Canon EOS R

 

Nova raven ustvarjalnosti

Z visokohitrostnim, širokokotnim nosilcem leč je EOS R zamenljiva leča Canon EOS R, ki zasede svoje mesto v novi dobi RF leč in je zasnovana za uporabo na polni razdalji s senzorjem celotnega formata. Kombinacija visokozmogljive optike in revolucionarnega nosilca objektiva povzroči resnično ustvarjalno kamero, ki premika meje fotografije in snemanja filmov.

Oglejte si in zajemite več s pomočjo natančnega senzorja

Eden od ponosov EOS R je full-frame, 30,3-milijona slikovnih pik Dual Pixel CMOS AF senzor , ki omogoča brezkompromisno ostrenje zaradi svojega najsodobnejšega sistema za zaznavanje faz, naprednega procesorja DIGIC 8 in digitalne kamere optimizator leč.

 

 

Canon EOS R

 

 

 

Canon EOS R

Uživajte v svetu EOS s številnimi posebnimi dodatki

Za fotografe in filmske ustvarjalce, ki že imajo objektive EF in EF-S , EOS R ponuja popolnoma združljivo rešitev prek adapterja, ne da bi pri tem žrtvovali zmogljivost ali kakovost. Canonova družina Speedlite ponuja prilagodljive in ustvarjalne možnosti osvetlitve, dodatki EOS pa imajo dovolj prostora za ustvarjalnost.

 

Canon EOS R

Popolna mešanica vodljivosti in odličnega dizajna

Canon EOS R ima enak oprijem kot EOS DSLR in je tudi zelo prilagodljiv. Inovativne rešitve, kot so večnamenska vrstica na dotik, elektronsko iskalo z visoko ločljivostjo in zaslon s spremenljivim kotom gledanja, vam pomagajo brez napora in intuitivne uporabe kamere.

 

Povežite se s spletom, naložite in delite fotografije, kjer koli že ste

EOS Rt je zasnovan za fotografe in filmske ustvarjalce, ki so nenehno v gibanju. Ko je funkcija Bluetooth z nizko porabo energije ves čas vklopljena, lahko napravo seznanite s pametnim telefonom, vgrajeni Wi-Fi pa omogoča takojšnjo skupno rabo v storitvah v oblaku. Snemanje na daljavo in tethering funkcija omogoča še večjo svobodo ustvarjalne fotografije.

Canon EOS R

Povejte svoje zgodbe v 4K video posnetku in napolnite zaslon z veliko podrobnostmi

Filmskim ustvarjalcem bo EOS R všeč vsaj toliko kot fotografom. Zahvaljujoč sodobnemu nadzoru je odličen tudi za snemanje .

 

Canon EOS R

4K

Za izjemno kakovost prenesite svoje 4K videoposnetke v 10-bitni obliki prek HDMI na zunanji snemalnik

 

AF z dvojno slikovno piko CMOS

Uporabite snemanje Dual Pixel CMOS AF, ki je suvereno gladko prestavljanje fokus omogoča, da

Canon Log

Posnemite filme 4K v Canon Log, ki omogoča 12-stopenjski nastavljiv dinamični razpon pri ISO 400

 

Ključne funkcije

Dodatne informacije

Proizvajalec

Canon