Opis

CANON RF 28-70MM F2L USM

Napredna povečava serije L se ponaša z zelo hitro zaslonko f/2 in zagotavlja izjemno kakovost slike. Kakovosti slike, ki jo ustvarite z objektivom s povečavo, dobi povsem nov pomen.

Postavljajte nove standarde v fotografiji

Objektiv RF 28–70 mm F2L USM ponuja kakovost slike, ki bi jo pričakovali od fiksnih objektivov, temu pa doda še največjo odprtost zaslonke f/2 za večji kreativni nadzor.

Neverjetna kakovost slike, ki jo morate preprosto doživeti

RF 28–70 mm F2L USM ima vse optične, mehanske in elektronske prednosti sistema EOS R. Zagotovite si izjemno kakovost slike in se pripravite na odlično ostrino tudi pri nizkih stopnjah popačenja.

Gladko, skoraj neslišno samodejno ostrenje

Izostrite hitro in skoraj neslišno z naprednim motorjem za samodejno ostrenje USM z obročem. Skupaj s tehnologijo neslišnega fotografiranja sistema EOS R bodo fotografi lahko opravili svoje delo povsem diskretno.

Preprosto odličen pri šibki svetlobi

Preskusite višje hitrosti zaklopa in zaslonko f/2, ki zamrzne subjekt in premikanje fotoaparata. RF 28–70 mm F2L USM je zaradi majhne globine polja idealen za poudarjanje subjektov, ostrih kot britev.

 

Intuitiven in enostaven nadzor

Objektiv RF 28–70 mm F2L USM ima prilagodljiv obroč za nadzor objektiva, s katerim se lahko fotograf instinktivno odzove na spreminjajoče se pogoje ter hitro prilagodi najrazličnejše nastavitve, vključno z zaslonko, hitrostjo zaklopa, nastavitvijo ISO in izravnavo osvetlitve.

Tehnični podatki

Zaslonka

f/2

0,39 m

najmanjše ostrenje

Zaslonka

z 9 lopaticami

Odpornost na vreme

serije L

USM

motor

Napreden

premaz leče

Obroč za nadzor

objektiva

Elementi

z zelo nizko razpršitvijo

Kaj dobite v škatli?

Kaj je v škatli RF 28–70 mm F2L USM

RF 28–70 mm F2L USM

Pokrov za objektiv E-95

Protiprašni pokrov za objektiv D1

Pokrov za objektiv EW-103E

Mehka torbica z vrvico za zapiranje LP1424