Opis

Video/
DVD predvajalnik:/
Blu-ray:/
Hard Disk:/
Hard Disk Kapaciteta:/
3D:/
***
Zvok***
Vrsta:soundbar
Izhodna Moč:300 W
Prednji Zvočnik:/
Prostorski Zvočnik:/
Center Zvočnik:/
Subwoofer:/
Zvočni Sistem:2.1.2 kanalni
Dolby Digital:da
Dolby Atmos:da
DTS:da
THX:/
Radijski sprejemnik:/
Ostalo:/
/
TV/
TV Sprejemnik:/
Analogni:/
DVB-T:/
DVB-T2:/
DVB-C:/
DVB-S:/
DVB-S2:/
Dvojni Sprejemnik:/
Video Upscale:/
/
Funkcije/
Smart TV:/
Internetni Radio:/
Amazon Alexa:/
Google Assistant:/
AirPlay:/
Deezer:/
Dlna:/
PVR:/
***
Konektorji***
HDMI:da
Scart:/
S Video:/
Komponentni (RCA):/
Kompozitni (CVBS):/
USB:da
LAN (RJ-45):/
Common Interface (CI):/
Čitalec kartic:/
Bluetooth:da
Wi-Fi:da
Audio Vhod:da
Audio Izhod:/
Digitalni Izhodda
Slušalke:/
***
Splošni podatki***
Energijski razred:/
Letna poraba:/
Poraba:/
Garancija:24 mesecev
Barva:črna
***
Dimenzije***
Osnovne enote:/
Prednji Zvočnik:990 x 70 x 100 mm
Prostorski Zvočnik:/
Center zvočnik:/
Subwoofer:/
***
Teža***
Osnovne enote:/
Prednji Zvočnik:5.24 kg
Prostorski Zvočnik:/
Center Zvočnik:/
Subwoofer:/
/
Dodatno/
Brezžični Prostorski Zvočnik:/
Na voljo od:2020

Dobavljiv je v črni in srebrni barvi

CANTON SMART SOUNDBAR 10

Nova multiroom Soundbar z Dolby Atmos
Izkusite svoje najljubše filme, športne dogodke, koncerte ali video igre na novi ravni pravega zvoka z zmogljivo večnamensko zvočno vrstico Smart Soundbar 10. S 4K združljivimi vrati HDMI, vgrajenim Chromecastom in vgrajenim Spotify Connectom Smart Soundbar 10 postavlja nove standarde v sodobnih 3D-funkcijah za zvok in prenos zvoka v domačem kinu. Če se uporablja sam kot rešitev vse v enem, v kombinaciji z brezžičnim nizkotonskim zvočnikom ali kot del večjega več sobnega kompleta v kombinaciji z drugimi modeli Canton Smart Series – Smart Soundbar 10 ustreza vsaki notranjosti in velikosti televizorja.

Zvok v vse smeri. 3D prostorski zvok kot v resnici.
Soundbar 10 je naprava vse v enem s prostorskim zvokom Dolby Atmos z vseh strani, ki dnevno sobo spremeni v kino. Zahvaljujoč Virtual Surround Decoderju Soundbar 10 napolni celotno sobo brez dodatnih zvočnikov ali kablov. Soundbar 10 je s številnimi možnostmi povezovanja in najnovejšimi standardi HDMI s HDCP 2.2 pripravljen za prihodnost. Štirje priključki HDMI oživijo vašo sliko 4K Ultra HD TV s popolnim prilegajočim zvokom. Soundbar 10 kot večkanalni zvočni formati podpira Dolby Atmos, DTS HD in video format HDR (High Dynamic Range). Preko zaslonskega zaslona na TV-zaslonu lahko Soundbar 10 udobno nastavite in ga popolnoma prilagodite svojim zvočnim nastavitvam.

Pretočna glasba. V vsaki sobi.
Soundbar 10 povežite z WiFi kot večnamenski zvočnik in brez prekinitve predvajajte glasbo iz pametnega telefona, tabličnega računalnika ali računalnika. Zahvaljujoč vgrajeni Chromecast vgrajeni za zvok lahko vašo najljubšo glasbo enostavno prenašajo visoko kakovostne več kot 200 partnerskih pretočnih storitev prek WiFi. Vgrajeni Spotify Connect omogoča tudi najhitrejše možnosti pretakanja, da začnete svojo najljubšo glasbo s pritiskom na gumb. Sčasoma razširite svoj pametni večnamenski sistem, ki je popolnoma prilagojen vsem zvočnim razmeram. Canton Smart Series ponuja vrhunski zvok za vse, v kateri koli sobi.

Soundbar 10 brezžično razširite na komplet za domači kino.
S Cantonovo serijo Smart iz Cantona lahko z WiFi  povežete še druge pametne zvočnike. Soundbar 10 je mogoče prilagodljivo kombinirati z drugimi brezžičnimi zvočniki in enostavno nadgraditi na brezžični 3.1.2, ki je nastavljen s sistemom Smart SUB 8 – za še močnejšo reprodukcijo nizkih tonov. Za pristno doživetje domačega kina z več zvočniki lahko kot brezžični prostorski zvočnik dodate dva Smart Soundbox 3. Rezultat je popoln sistem za domači kino brez ožičenja.

Oblikovanje in kakovostno uživanje.
S svojo zgornjo stranjo iz toplotno obdelanega stekla, kovinske rešetke, diskretno vgrajene v steklo in spredaj, praktično stensko vzmetenje in eleganten dizajn, Soundbar 10 ponuja najvišjo kakovost obdelave – znotraj in zunaj. S svojim preprostim modernim dizajnom se ujema v kateri koli stil opremljanja in vašo sobo spremeni v domači kino.

Enostavna namestitev z aplikacijo Google Home za iOS in Android
Z brezplačno aplikacijo Google Home za iOS in Android lahko Smart Soundbar 10 priročno nastavite in upravljate s pametnim telefonom. Soundbar 10 podpira tako 2,4 GHz kot 5 GHz WiFi povezave.

Vedno na tekočem z najnovejšo programsko opremo
Ko je integriran v domače omrežje, bo Smart Soundbar 10 vedno na tekočem s samodejnimi posodobitvami programske opreme.

Tipkovnica
Prilagodite Smart Soundbar 10 prekO vgrajene tipkovnice na steklenem vrhu Soundbar 10 – brez daljinskega upravljalnika.

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.canton.de/en/home-cinema/tv-soundsystem/smart-soundbar-10?number=03891