Opis

Capital Sports Flow M2 vodni veslaški trenažer, Bela

Veslanje do uspeha na treningu! Veslaški stroj Capital Sports Flow M2 je kompaktna različica naše preizkušene opreme za veslanje na vodi in združuje visokokakovosten dizajn in izdelavo z neverjetno naravno veslaško izkušnjo. Danes boste želeli trenirati svojo kondicijo in mišice!Vodni veslaški trenažer Capital Sports Flow M2 vam obljublja edinstveno doživetje domačih treningov. Srce zelo uravnotežene in skupnim prijazne vadbe je velik rezervoar za vodo, katerega ergonomsko oblikovano veslo zagotavlja izjemno naravno vadbo – skoraj kot pravo veslanje na jezeru. Tako kot pri veslaškem čolnu se odpor uravnava z vodo in lastno silo, ki jo proizvajate sami: z WaterFlow Technology – višji kot je nivo vode v rezervoarju za vodo, večji je odpor, kot da bi vesla potopili globlje. Podobno se odpornost poveča z natezno silo. Druge prednosti vodnega odpora so tihi zvok med treningom z naravnim zvokom veslanja in tudi zelo nizka stopnja obrabe: voda se ne obrabi! Za poenostavitev izbire upora je na rezervoarju označenih 6 stopenj, ki jih lahko napolnite z do 14 litri vode. Za spremljanje vašega treninga ima veslaški trenažer Capital Sports Flow M2 mini računalnik z LCD zaslonom, ki prikazuje ne le vašo uspešnost, prevoženo razdaljo ali porabljene kalorije, temveč tudi število zavesljajev na minuto in vaš srčni utrip.80 cm dolga aluminijasta drsna letev vodnega veslaškega trenažerja Capital Sports Flow M2 s plastično drsno stezo zagotavlja prijeten in tih trening, kar naredi to napravo primerno za osebe do višine 210cm in teže 150 kg. Nastavljivi zapahi za noge s trakovi zagotavljajo varno pritrditev. Veslaško opremo lahko po treningu zelo enostavno in udobno shranite: enostavno jo postavite navpično. Zahvaljujoč kolescem ga lahko premaknete po potrebi. Za večjo stabilnost je konstrukcija naprave Flow M2 izdelana iz jekla. Zato lahko prenese skoraj vsako obremenitev. Hkrati so naši oblikovalci poskrbeli, da se veslaška oprema prilega tako vašemu stanovanju kot tudi domači telovadnici.Oprema za trening kot nobena druga: vodni veslaški trenažer Capital Sports Flow M2 združuje tih, naraven in sklepom prijazen trening z visoko kakovostjo izdelave in elegantnim dizajnom!

 

Vrhunske lastnosti

  • Naraven odpor vode: regulacija s pomočjo WaterFlow Technology  glede na stopnjo polnjenja in uporabljeno silo v 6 stopnjah s kapaciteto največ 14 litrov.
  • Pregled nad vsem: LCD zaslon za spremljanje zmogljivosti, razdalje, kalorij, zaveslajajev na minuto in še veliko več
  • Prihranek prostora in mobilnost: kompaktno shranjevanje v pokončnem položaju in enostavno premikanje s kolesi
  • Zabaven trening: integrirano držalo za tablični računalnik za obogatitev večpredstavnostnega treninga prek tabličnega računalnika ali pametnega telefona
  • Element oblikovanja: elegantna naprava za veslanje z masivnim jeklenim okvirjem z maksimalno obremenitvijo do 150g
  • Kakovost izdelave: gladka vožnja, 80 cm aluminijasta drsna letev s plastičnim drsnikom

 

Podrobnosti o artiklu

 

Vsebina pošiljke

  • 1 × vodni veslaški trenažer
  • 1 × vodna črpalka + cev
  • navodila za uporabo v več jezikih

 

Dimenzije

 

Proizvajalec
Capital Sports

 

Garancija
36 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

Capital Sports