Opis

Monitor uspešnosti

Vsak model D vključuje naš najnaprednejši monitor zmogljivosti , PM5. Zmogljiv PM5 zagotavlja ponovljive in primerljive podatke za vsako vožnjo. PM5 ponuja samodejni način “Just Row” ali omogoča nastavitev različnih vadb. Zaslon vam ponuja širok spekter podatkov, vključno s tempom, vati, hitrostjo udarcev (spm) in kalorijami ter samodejno shrani te podatke v svoj notranji pomnilnik ali dodatni USB-pogon. PM5 napaja dve D-celični bateriji, kadar ga ne napaja vztrajnik.

Nosilka telefona je nameščena na vrhu PM5
Povežite se z ErgData s svojim PM5

Povežite se

Monitor PM5 ima tako brezžično povezavo Bluetooth kot ANT +, kar mu omogoča povezavo s številnimi pasovi za srčni utrip, napravami za fitnes in aplikacijami. Brezplačna aplikacija Concept2 ErgData vam pomaga slediti vadbam in se lahko sinhronizira s spletnim dnevnikom Concept2 . Aplikacije drugih ponudnikov lahko nudijo dodatne funkcije, s katerimi boste motivirani. Priložen nosilec za pametni telefon.

 

Vztrajnik in blažilnik

Naši veslači v zaprtih prostorih se odzivajo na vaš trud pri vsakem udarcu, tako da imate ves čas popoln nadzor nad svojim naporom in uporom. Spiralna loputa vam omogoča enostavno prilagajanje pretoka zraka na vztrajnik, tako da lahko spremenite občutek udarca po svojih željah. Zasnova vztrajnika zmanjšuje hrup in hkrati zagotavlja gladek občutek.

 

Nizek profil

Model D s svojo 14,6 (35,6 cm) višino sedeža ohranja nizek profil.

 

Skladiščenje in mobilnost

Model D ima mehanizem za zaklepanje okvirja s hitro sprostitvijo (orodje ni potrebno!) , Zato lahko stroj enostavno shranite na dva dela. Kolesna kolesa na sprednji nogi vam omogočajo, da popolnoma sestavljen stroj zavrtite v položaj.

Nastavljivi nasloni za noge in ergonomski ročaj

Za hitro in enostavno dimenzioniranje uporabljamo nastavljive opore za noge na notranjih veslačih. (Nasloni za noge so primerni za široko paleto velikosti čevljev.) Naš udoben, ergonomski ročaj ima 10-stopinjski ovinek, ki vam omogoča veslanje z naravnim položajem roke in roke.

Ponikljana veriga

Ponikljana veriga: izgleda dobro in trdo dela. Ponikljavanje omogoča daljša obdobja med naoljevanjem, tako da se model D med vašo vadbo kljub temu, da vzdrževanje ne bo močna stran, počuti svilnato gladko.

Enostavna montaža

Model D zahteva namestitev sprednjih nog s skupno osmimi vijaki. Vključujemo potrebno orodje in jasna, ilustrirana navodila. Traja le 20–30 minut. Oglejte si
video Model D skupščine .

Trajna gradnja, ki jo je enostavno vzdrževati

Naši stroji so znani po svoji vzdržljivosti in konstrukciji. Trdni in izdelani do konca, naši stroji zdržijo strogo uporabo v čolnarnah, vadbenih centrih, dnevnih sobah, hotelih, zdravstvenih klubih in vojaških bazah po vsem svetu. Poskrbimo, da je za naše stroje enostavno skrbeti, tako da se lahko osredotočite na uporabo svoje naložbe in ne na njeno vzdrževanje.

Vključeno z vašim nakupom

Pri nakupu modela D PM5 vključujemo naslednje izdelke:

  • Pripomoček za pametni telefon
  • Model D Uporabniški priročnik
  • Hitri vodnik za Performance Monitor
  • Orodja in ilustrirana navodila za montažo

Zanesljiva zmogljivost našega modela D RowErg je postala najbolje prodajana notranja veslačica na svetu. Tekmovalni veslači, ki so ga prepoznali kot standard za trening v zaprtih prostorih, zagotavljajo učinkovito kardiovaskularno vadbo, ki bo povečala vašo telesno pripravljenost in tonizirala postavo. Za delček stroškov druge opreme za domači fitnes ali letnega članstva v telovadnici lahko uživate v razgibavanju doma, kadar koli se odločite … in si privoščite odlično vadbo.

Cenimo praktično zasnovo: naš model D je učinkovito zasnovan in bo ostal v življenju. Model D, ki ga kupite, je isti stroj, ki ga športniki na olimpijski in elitni ravni uporabljajo za trening svojega športa – iz dneva v dan bodo zlorabljali težke treninge. Če iščete trden kos opreme za vadbo z veliko vrednostjo, je Model D popolna izbira.

Model D je na voljo v dveh barvah: svetlo siva (enaka kot Model E in Dynamic Indoor Rower) ali črna. Priložena je zibelka za pametni telefon.

Možnost skupinskega treninga ali simulacije na vodi

Concept2 Slide (za doplačilo) dodaja na vodni občutek, da vaš Model D in omogoča povezovanje z več Model CS, DS in / ali Es za skupinske vadbe.

Celotna dolžina96 in (244 cm)
Premer61 cm
Višina sedeža14 palcev (36 cm)
Dolžina enotirne tirnice54 cm (137 cm)
Uporabniki z notranjim šivom 96 palcev (96,5 cm) ali več bodo morda potrebovali izredno dolgo enotirno železnico. Za več informacij se obrnite na Concept2.
Veriga ali vrvicaPonikljana jeklena veriga
Ohišje verige / kablaDelno zaprto
MonitorPM5
Potrebna močPotrebuje dve D-celični bateriji. Med vadbo monitor črpa moč iz vrtečega vztrajnika, da podaljša življenjsko dobo baterije.
Največja uporabniška teža500 lb (227 kg), kot ga je preizkusil Concept2. *
* 300 lb (135 kg), kot je testirano v skladu z evropskim standardom za testiranje stacionarne fitnes opreme EN 20957-7.
GradnjaSprednje noge iz aluminija, zadnje noge iz jekla
Nadzorna rokaABS plastika. Vrti se za shranjevanje in nastavitev višine monitorja. Nastavite lahko tudi kot monitorja.
KončajPrašni plašč
Barvna shemaSvetlo siva ali črna
SkladiščenjeZa enostavno shranjevanje je mogoče ločiti na dva dela
Vesoljska priporočilaSestavljen: 244 cm x 61 cm (8 ft x 2 ft)
Z dovoljenjem za uporabo: 274 cm x 122 cm (9 ft x 4 ft)
Za shranjevanje: 63,5 x 83,8 cm x 137,2 25 x 33 in x 54 in cm)
Teža stroja26 lbs (57 lb)
Mere pošiljanjaEna škatla: 38 cm x 53 cm x 145 cm (
15 x 21 x 57
palcev)
teža pošiljke32 lbs (70 lb)

 

 

Garancija: 5 let

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.concept2.com/indoor-rowers/model-d

Dodatne informacije

Proizvajalec

Concept