Opis

SKIERG SIMULATOR


SKIERG SIMULATOR SMUČARSKEGA TEKA

SkiErg simulator omogoča vsakodnevno vadbo smučarskega teka ne glede na vremenske pogoje. S smučarskim tekom izboljšujemo moč in vzdržljivost. Med vadbo krepimo mišice rok, nog in trupa. Vadimo lahko v tehniki soročnega ali izmeničnega odriva.
Sistem vztrajnika in zračnega upora je enak kot pri veslaških simulatorjih Concept2, ki svojo kvaliteto dokazujejo uporabnikom že več kot tri desetletja. Kot veslaški je tudi SkiErg simulator izdelan za vadbo, ne za vzdrževanje. Njegovo brezhibno delovanje vam omogoča (vsakodnevno) brezskrbno vadbo, dovršen PM5 monitor pa njeno natančno spremljanje.
SkiErg je primeren za profesionalne in ljubiteljske smučarje tekače, kot tudi za posameznike, ki želijo z učinkovito vadbo  izboljšati svojo telesno pripravljenost.


PM5 Monitor

Enostavna montaža

Ergonomski ročaji

Spiralni dušilec


PM5 monitor loči SkiErg simulator od ostalih simulatorjev smučarskega teka; tehnično dovršen in enostaven za uporabo omogoča natančno programiranje in kontrolirano izvajanje vadbe. Z gotovostjo lahko spremljate svoj napredek in svoje sposobnosti primerjate z drugimi. Vsak simulator je serijsko opremljen s PM5 monitorjem.

CONCEPT2 SIMULATOR TEKA NA SMUČEH SKIERG/PM5

Visoko kvalitetni simulator teka na smučeh, priznane znamke Concept2.

Simulator teka na smučeh, je namenjen začetnikom in profesionalcem.

Concept2 SkiErg omogoča kombinirano vadbo moči in vzdržljivosti. Z vadbo na napravi krepite zgornji del telesa, trebušne mišice, hrbtne mišice in mišice nog.

Ima možnost soročnega ali izmeničnega potega.

Narejen je iz trajne in stabilne konstrukcije.

Nov PM5 MONITOR:
PM5 je najboljši monitor. Je moderen z veliko funkcijami, vendar enostaven za uporabo. Zagotavlja točne in primerljive podatke, tako da lahko bistveno povečate svojo kakovost vadbe.

Ko se vetrna turbina začne vrteti, se monitor takoj vklopi.

Monitor omogoča hitro in enostavno navigacijo skozi različne menije. Lahko si ogledate shranjene treninge. Prikazuje uspešnost treninga pri vsaki vadbi – metre, vate in kalorije. Osvetljen zaslon zagotavlja izboljšano berljivost. Wireless merjenje srčnega utripa.

 

Monitor: PM5
Vrv: visoke trdnosti
Električna energija za monitor PM:  Monitor PM uporablja 2 D-celične baterije. Monitor PM črpa svojo moč iz vetrne turbine med vadbo in tako podaljša življenjsko dobo baterij.
Konstrukcija: Prašno barvana za večjo obstojnost barve
Barva: črna

 

Dimenzije – pritrditev na steno:
Spodnja širina: 48,3 cm
Zgornja širina: 52 cm
Globina: 40,6 cm
Višina: 212 cm
Montiran na stojalo ski erg : 61 cm x 132 cm x 215,9 cm

* v kolikor želite kupiti tudi stojalo v okvir za količino napišite 1.
Stojalo se dokupi, cena 379,00 EUR

 

Teža naprave
SkiErg: 29,5 kg
SkiErg stojalo: 27 kg

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.concept2.com/skierg

Dodatne informacije

Darilo

Ob nakupu vam podarimo PLATINET IN-EAR Bluetooth (športne slušalke z mikrofonom in režo za microSD)