Opis

LASTNOSTI – AH-MM400

Referenčna kakovost

Slušalke nad ušesom

Odkrijte popolnoma nov svet glasbenega užitka z Denonovimi slušalkami referenčnega razreda AH-MM400, ki so profesionalno nastavljene za raven EQ in zagotavljajo naravno tonsko ravnovesje, ki je zvesto izvirni glasbeni izvedbi.

Naravni ameriški

Orehove ušesne školjke

AH-MM400 z ročno izrezljanimi ohišji za slušalke iz naravnega ameriškega oreha zagotavlja vrhunsko glasbeno izkušnjo z uravnoteženo kakovostjo tonov zahvaljujoč ohišju iz naravnega lesa brez resonanc. AH-MM400 z udobnim (circumauralnim) dizajnom zagotavlja visoko stopnjo pasivne akustične izolacije, ki vam omogoča poslušanje vaših najljubših skladb brez motečih motenj hrupa v ozadju.

Obešalniki iz litega aluminija

Ohišja slušalk se povežejo z lahkim nastavljivim naglavnim trakom prek tlačno litih obešal iz aluminijeve zlitine, ki imajo konstrukcijo brez resonanc, skupaj z visoko togostjo za največjo vzdržljivost. AH-MM400 ima tudi zložljive slušalke za shranjevanje v priloženi torbici za prenašanje.

40 mm kompozit karbona/papirja

Diafragme s prostim robom in neodimjevimi magneti

AH-MM400 ima lastniške 40-milimetrske gonilnike z naprednimi membranami iz mešanice ogljika/papirja in neodimskimi magneti skupaj z Denonovo ekskluzivno tehnologijo Free Edge, ki ne uporablja tradicionalnega membranskega prostorskega vzmetenja za zagotavljanje razširjenega frekvenčnega odziva vse do 40 kHz.

Sodobno evropsko oblikovanje

AH-MM400 je zasnovan tako, da izgleda tako dobro, kot zveni, in ima svež dizajn, navdihnjen z evropskim slogom, ki združuje klasičen stil s sodobnim pridihom.

Bakreni kabli brez kisika

Za največjo zvestobo zvoka je AH-MM400 opremljen z 2 snemljivima zvočnima kabloma, oba imata kabelsko tehnologijo brez kisika (OFC) visoke čistosti. En kabel ima vgrajen mikrofon skupaj z daljinskim upravljalnikom za glasnost, izbiro skladb in upravljanje s pametnim telefonom. Drugi daljši kabel je predviden za povezavo z drugimi napravami, oba kabla pa imata pozlačene konektorje.

Vključeni dodatki:

Dodatne informacije

Proizvajalec

Denon