Opis

9.2 kanalni 8K AV ojačevalec z 180W na kanal, polna podpora Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Tehnologija, DTS:X, DTS Virtual:X in IMAX Enhanced, kot tudi najnovejše HDMI specifikacije, kot so: 8K/60Hz, 4K/120Hz** pass-through, VRR, ALLM, Dynamic HDR, HDR10+ and eARC support.

Lastnosti – AVC-X3700H​

9.2 kanalni 8K AV Ojačevalec z 3D Audio, vgrajenim HEOS in z Glasovnim Upravljanjem

Pregled

Potopite se v zabavo z visoko močjo v domačem gledališču. Denon AVC-X3700H, z 180 W na kanalm ponuja resnično imerzivno 3D zvočno izkušnjo s pomočjo Dolby Atmosa, DTS: X in IMAX Enhanced. Diskretno vgrajen 9-kanalni ojačevalnik ima dva toplotna odtoka in močno napajanje za zagotavljanje priznanega močnega, dinamičnega in natančnega Denon zvoka. AVC-X3700H podpira najnovejše video video tehnologije HDMI, kot so 8K / 60Hz in 4K/120Hz** prehod, Dolby Vision, HDR10, HDR10 +, Dynamic HDR, HLG, kot tudi 8K povečanje in HDCP 2.3 podpora na vseh vhodih HDMI (7 v / 3 izhod).

Pretočite priljubljene glasbene storitve, kot so Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL in še več, brezžično prek Bluetooth, Apple AirPlay 2 in Wi-Fi z vgrajenim HEOS. Uživajte v svoji MP3 zbirki in celo v Hi-Res zvočnih oblikah (datoteke WAV, FLAC, ALAC in DSD 2.8 / 5.6 MHz) prek USB ali omrežja. Denon AVC-X3700H sodeluje z Amazon Alexa, Googlovim pomočnikom in Apple Siri za glasovni nadzor brez napora.

Z vizualnim vodenjem skozi vsak korak v postopku namestitve, nagrajeni Denon Assistant, vam pomaga pri nastavitvi sistema. Vsak domači kino je drugačen – zato Denon uporablja vrhunsko tehnologijo za umerjanje sob Audyssey MultEQ XT32 od Audyssey, ki samodejno meri in optimizira vaš AV ojačevalnik, da zagotovi resnično imerzivno 3D zvočno izkušnjo, prilagojeno vašim edinstvenim poslušalnim okoljem.

Lastnosti
  •  

 • VRHUNSKO DOŽIVLJANJE GLASBE IN KINA, DOMA – 8K READY

  AVC-X3700H ponuja vrhunsko doživetje domačega kina s prehodom 8K / 60Hz, 4K/120Hz** prehodom za igre, kot tudi podporo za najnovejše specifikacije HDMI. Novi AVR-X3700H vam omogoča, da zgradite najboljši 4K domači kino danes v vednosti, da je vaš AV sprejemnik 8K pripravljen. Uživajte v najkakovostnejših 3D avdio in video posnetkih tudi za najzahtevnejše zabavne potrebe.

 •  

POPOLNA 3D AUDIO PODPORA

Potopite se v 3D zvok z Dolby Atmos, Dolby Atmos višinsko tehnologijo za virtualizacijo, DTS: X in DTS Virtual: X in IMAX Enhanced ( razžirjen ). AVC-X3700H podpira do 11.2 kanalno procesiranja z ojačevalci na 9 kanalih. Lahko dodate še 2 kanalni močnostni ojačevalnik za zapolnitev zvoka in ustvarite 7.2.4 Atmos kino sistem za še bolj doživeto 3D zvočno izkušnjo.

 • DOLBY ATMOS
 • DTS:X
 • IMAX ENHANCED
 • DVIGNITE SE NAD SAMEGA SEBE

  Nastavite 5.2.4 ali 7.2.2 Dolby Atmos surround sistem z devetimi kanali ojačitve vgrajeno v AVC-X3700H. Z Dolby Atmos višinskimi zvočniki uživajte v polni Dolby domači kino izkušnji.

  z Dolby Atmos Height Virtualization Technology podporo zna AVC-X3700H tudi priskrbeti 7.2, 5.2 ali 2.2 zvočniško podtavitev tudi brez Višinskih zvočnikov.

GEARED UP FOR 8K ULTRA HD

Z novim AVC-X3700H uživajte v vsej svoji zabavi z najnovejšo tehnologijo, ki je na voljo, in gledajte svoje filme z neprimerljivo jasnostjo. Uživajte v svojih filmih v 8K z 8K / 60Hz prehodom in povečanjem, pa tudi z najnovejšo tehnologijo AV sprejemnikov, kot sta Dynamic HDR in Quick Media Switching (QMS), ki se v filmih uporablja za odpravo video zamude.

 • 8K HDMI SPECS WITH EARC
 • ADVANCED VIDEO SECTION
 • HDR / DOLBY VISION
 • NAPREDNA 8K HDMI VIDEO SEKCIJA Z EARC

  Uživajte v svojih najljubših filmih, oddajah in igrah z najboljšo kakovostjo slike. AVC-x3700H odlikuje napredni DEL HDMI (7 vhod / 3 izhod) z namenskim 8K vhodom, ki bo podpiral 8K / 60Hz in 4K/120Hz** video prehod. Vsi vhodi HDMI odlikujejo 4: 4: 4 čista barvna podvzorčenja, HDR10, HDR10 +, Dolby Vision, hibridna Log-Gamma (HLG), dinamični HDR in BT.2020 prehod za podporo izjemne barvne, jasnosti in kontrasta. Uživajte v povečanju z 8K / 30 Hz in v obdelavi HDCP 2.3, če želite nemoteno predvajati vsebino, zaščiteno pred kopiranjem. AVC-X3700H sprejema tudi eARC (izboljšan povratni kanal zvoka) za podporo 3D zvočnih formatov neposredno iz vaših pametnih televizijskih aplikacij na vaš AV sprejemnik.

NASLEDNJA GENERACIJA V IGRANJU

Z najnovejšo podporo za HDMI bo novi AVC-X3700H vaše igralništvo dvignil na naslednjo raven. Uživajte v igrah s 4K/120Hz** prehodom in povečanjem, pa tudi s spremenljivo hitrostjo osveževanja (VRR), hitrim prenosom okvirjev (QFT) in samodejnim načinom nizke zamude (ALLM), ki zmanjšuje ali odpravlja zaostajanje in trganje okvirja, kar ponuja gladkejše , igranje brez iger.
** Available via a future update. Read more here.

DELUJE Z NAJNOVEJŠEMI GLASOVNIMI POMOČNIKI

Uživajte v glasovnem nadzoru in popolni prilagodljivosti vodilnih govornih storitev. S pametnim zvočnikom ali telefonom govorite ukaze z Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri. Prosite, da predvajate svojo najljubšo glasbo, povečate glasnost, preidite na naslednjo skladbo, preklopite vnose in še več. Preklopite med glasovnimi storitvami ali izberite najljubšo, ki jo želite uporabiti – izbira je vaša. Funkcionalnost je odvisna od glasovnega agenta.

 • ALEXA
 • GOOGLE ASSISTANT
 • APPLE SIRI
 • DELUJE Z AMAZON ALEXA

  Prostoročno upravljajte AVR-X3700H z Amazon Alexa in svojim glasom. Prilagodite glasnost, preidite na naslednjo skladbo, preklopite vhode za različne predvajalnike medijev in še več – »Samo vprašaj«. Prenesite veščino HEOS Home Entertainment in omogočite glasovne ukaze Amazon Alexa za vaše naprave AVC-X3700H, HEOS in druge izbrane izdelke Denon. Zahteva aplikacijo Alexa in Amazon Echo, piko ali enakovredno.

  nauči se več

PODPORA ZA VISOKO-RESOLUCIJO ZVOKA

Uživajte v vrhunski zvočni skladnosti z vašimi najljubšimi zvočnimi posnetki vvisoki ločljivostji. AVC-X3700H odlikuje najnovejši 32-bitni pretvornik D / A AKM, ki omogoča dekodiranje zvoka visoke ločljivosti z več vrstami datotek brez izgub, vključno z ALAC, FLAC in WAV s hitrostjo do 192kHz / 24bit. Kompatibilen je tudi z DSD datotekami 2,8 / 5,6 MHz (DSD je format zvočnega kodiranja SACD). Predvajajte jih s pomnilnih naprav prek USB-ja na sprednji plošči ali prek omrežnih virov. AVC-X3700H podpira tudi druge vrste datotek, kot sta MP3 in WMA.

 • PHONO INPUT
 • DUAL SUB OUTPUTS
 • ROON TESTED
 • GRAMOFONSKI VHOD ZA PRIKLOP GRAMOFONA

  Z vgrajenim gramofonskim vhodom AVC-X3700H omogoča povezovanje gramofona in predvajanje vinilnih plošč. Uživajte v svoji vintage kolekciji z izjemno kakovostjo in zvokom.

NAPREDNO ZVOČNO PROCESIRANJE

Doživite izjemno kakovost zvoka tako iz glasbe kot iz filmov.

 • DSP
 • PRE-AMPLIFIER MODE
 • MULTI-SOURCE
 • ALL ZONE TV AUDIO
 • DSP MOČNO PROCESIRANJE

  The AVC-X3700H ima vgrajena dva močna DSP (Digital Sound Processor) čipa za dekodiranje najnovejših zvočnih kodekov, vključno za Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced (do 11 kanalov), Audyssey MultEQ XT32 and sub EQ HT zmožnost.

BLUETOOTH AVDIO PRETAKANJE GLASBE

Uživajte v svojem najljubšem zvoku, ne da bi prebudili ves dom s prenosom zvoka, ki prihaja iz AV sprejemnika, v vaše slušalke Bluetooth. AVC-X3700H vam celo omogoča predvajanje zvoka v Bluetooth slušalkah in na povezanih zvočnikih hkrati. Če imate družinskega člana ali prijatelja z okvaro sluha, priporočamo to nastavitev.

ENOSTAVNA NASTAVITEV

Priloženi hitri vodnik za uporabo AVC-X3700H ponuja preprosta, jasna navodila za začetek. Ko televizor povežete z napravo AVC-X3700H prek HDMI-ja, se na zaslonu televizorja prikaže ekskluzivni asistent za nastavitev Denon-a, ki vas vodi po namestitvi, korak za korakom. Na zadnji strani AV sprejemnika je vrstica barvnih kod zvočnikov nameščena vodoravno, kar omogoča preprosto in organizirano povezovanje žic zvočnikov. AVC-X3700H bo samodejno preimenoval vhode HDMI, ko jih povežete ali jih lahko ročno preimenujete.

 • QUICK SELECTS
 • SMART TV
 • CONNECTIVITY
 • APP CONTROL
 • AUDYSSEY MULTEQ XT32
 • AUDYSSEY PRESETS
 • 12V TRIGGER
 • QUICK SELECT (HITRA IZBIRA) ZA UPORABO PREDNASTAVLJENIH AVDIO NASTAVITEV

  Sprednja plošča Denon AVC-X3700H ima štiri gumbe za hitri izbor, ki shranjujejo želene nastavitve zvoka za vsak vir. Preklapljajte med televizijskim zvokom, Blu-Ray jem, predvajalniki medijev in drugimi, AVC-X3700H pa prilagodi nastavitve eQ vašim željam za ta medijski vir. Uporabite gumbe na sprednji plošči ali se za hitrejši nadzor odločite za isti Quick Selections na daljinskem upravljalniku AVR.

VGRAJENI HEOS ZA BREZŽIČNO PRETAKANJE GLASBE

Uživajte v svoji najljubši glasbi v kateri koli sobi vašega doma brezžično s pomočjo HEOS vgrajene tehnologije. Predvajajte isto skladbo v vsaki sobi ali izberite drugo skladbo za vsako povezano sobo – izbira je vaša. Sodeluje tudi z Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri, ki zagotavlja vrhunski govorni nadzor in neverjeten zvok za vašo zabavo. Priključite zvočnike Denon Home za zvok-po-celi-hiši.

HEOS podpira brezplačne TuneIn, kot tudi in vrhunske Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, TIDAL in še več.

(Vse storitve niso na voljo v naši regiji.)

Custom Install Pripravljen

Denon AVR-X3700H ima zunanje krmiljenje in nadzor nadzora IP za enostavno prilagoditev in združljivost s tretjimi integracijskimi rešitvami. Ponuja možnost nadzora IP za glavne nadzorne naprave drugih proizvajalcev, pa tudi certifikat Control4 SDPP (Simple Device Detection Protocol) za brezhibno integracijo z opremo Control4 za domačo avtomatizacijo Control4.

Neverjeten zvok zasnovan na 110-letnih inovacijah

Denon je prvi japonski proizvajalec avdio elektronike z globoko zapuščino prvotnih proizvajalcev avdio-elektronskih izdelkov na Japonskem. Ustanovljen leta 1910, omogočamo trenutke, ki so pomembni z neusmiljenim prizadevanjem za kakovost, inovacije in zvočne zmogljivosti. Inovacijo za boljšo izkušnjo..

 

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.denon.com/sl-si/shop/avreceiver/avcx3700h