Opis

7.2kanalnil 8K Ultra HD AV receiver z 145W na kanal, podpira 3D audio z Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X in DTS Virtual:X, kot tudi najnovejše HDMI specifikacije kot recimo 8K/60Hz in 4K/120Hz** pass-through. Vključuje Wi-Fi, Bluetooth, HEOS brezžično multi-room glasbeno pretakanje in glasovno upravljanje.

Pregled

Nadgradite domači kino z Denon AVR-S960H. S 145W na kanal, Denon AV-sprejemnik, prilagojen zmogljivosti, zagotavlja neverjetno 3D zvočne izkušnje. Denon AVR-S960H podpira najnovejše 3D-zvoke, kot so Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS: X in DTS Virtual: X. AVR-S960H podpira tudi najnovejše video tehnologije, kot 8K / 60Hz v 4K/120Hz** predhod, Dolby Vision, HDR10, HDR10 +, Dynamic HDR, HLG, kot tudi 8K nadgradnjo v HDCP 2,3 podpira na vseh vhodih HDMI (6 vhod / 2 izhod).

Z vizualnim vodenjem skozi vsak korak v postopku nastavitve, nagrajeni Denon Setup Assistant vam pomaga, da se nastavitve lotite takoj. Vsak domači kino je drugačen – zato Denon uporablja vrhunsko tehnologijo za umerjanje sobe Audyssey, ki samodejno meri in optimizira vaš AV sprejemnik, da zagotovi resnično imerzivno 3D zvočno izkušnjo, prilagojeno vašemu edinstvenemu okolju poslušanja.

Sprednja plošča USB ponuja naravno predvajanje zvoka mp3 v hi-res avdio formatu (WAV, FLAC, ALAC v DSD 2.8 / 5.6MHz datotek). Najbolj priljubljene glasbene storitve, kot so Spotify, Amazon Music HD, TIDAL in bolj brezžično prek Bluetootha, Apple AirPlay 2 in Wi-Fi z vgrajenim HEOS.

Lastnosti
 • Visokozmogljiv diskretni 7-kanalni ojačevalnik: Zagotavlja največjo zmogljivost in 145 W na kanal, kar zagotavlja klasično in dinamično Denon zvočno izkušnjo.
 • Popolna podpora 8K / 60Hz in 4K/120Hz**: z najnovejšo podporo HDMI uživajte v videoposnetkih 8K kakovosti iz 8K naprav. En vhod 8K in dva izhoda omogočata prehod 8K / 60Hz in 4K/120Hz**. 8K povečavo je na voljo na vseh 6 vhodih HDMI.
 • Najnovejša podpora HDMI: S 6 naprednimi vhodi HDMI in 2 izhodoma HDMI s polno podporo HDCP 2.3 se povežite na 6 predstavnostnih naprav in izhod na 2 zaslona.
 • Uživajte v svojih najljubših 3D zvočnih formatih: Uživajte v potopnem, 3D zvoku z Dolby Atmos, Dolby Atmos Virtualization Height, DTS: X in DTS Virtual: X.
 • Izboljšana podpora za zvočni kanal (eARC): prek glavnega izhoda HDMI povežite televizor s podporo eARC HDMI, da omogočite nekomprimirane in objektne zvočne formate, kot sta Dolby Atmos in DTS: X, neposredno iz pametne televizije v vaš AV sprejemnik .
 • Najnovejša v video združljivosti: najnovejša podpora za HDR format, ki vključuje HDR10, HDR10 + (novo v letu 2020), HLG, Dolby Vision, pa tudi Dynamic HDR (novo v letu 2020), da bi zagotovili največjo kakovost slike za svetlost, jasnost in kontrast .
 • Naslednja generacija filmov: s prehodom in povečanjem z 8K / 60Hz, dinamičnim HDR in hitrim preklopom medijev (QMS) uživajte v kristalno čisti in gladki sliki v najvišji kakovosti.
 • Najnovejše v igralnih izkušnjah: s 4K/120Hz** prehodom, spremenljivo hitrostjo osveževanja (VRR), samodejnim načinom nizke zamude (ALLM) in hitrim transportom (QFT) uživajte v igralniških izkušnjah s čudovitim slikanjem in zmanjšanim zamikom in latenca.
 • Deluje z vašimi najljubšimi glasovnimi storitvami: s svojim glasom lahko prosto upravljate AVR-S960H in brezžične glasbene storitve s prostoročno napravo Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri.
 • Brezžično pretakanje iz najbolj priljubljenih glasbenih storitev: Uživajte v vseh svojih najljubših glasbenih storitvah, kot so Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer in še več. AVR-S960H vam omogoča tudi uživanje v svoji glasbi prek AirPlay 2, kar vam omogoča, da prenašate svoje najljubše skladbe iz Apple Music.
 • Certifikat “Roon Tested”: Izkoristite več knjižnice digitalne glasbe z iskalnimi, dostopnimi informacijami o svojih najljubših izvajalcih in pesmih. Poiščite besedila, datume koncertov, fotografije, bios, kritike in še več. Potrebna je naročnina.
 • Gramofonski vhod: AVR-S960H s priloženim fono vhodom omogoča povezavo gramofona in predvajanje vaših najljubših vinilnih plošč. Uživajte v svoji zbirki z izjemno kakovostjo in zvokom.
 • Dvojni izhod nizkotonskega zvočnika: izravnava nizke frekvence za boljšo disperzijo nizkih tonov.
 • HEOS Vgrajena brezžična tehnologija za prenašanje glasbe v več sobah: prisluhnite iz katere koli sobe za povezano zvočno doživetje za celoten dom. AVR-S960H sodeluje tudi z novo predstavljenimi zvočniki Denon Home, da boste lahko uživali v zvoku v celotnem domu.
 • Zvok v visoki ločljivosti za navdušence nad Hi-Fi-jem: Uživajte v najljubšem predvajanju visokokakovostnih datotek visoke kakovosti s podporo za FLAC, ALAC in WAV ter DSD 2,8 / 5,6 MHz.
 • All Zone TV audio: Predvajajte zvok s televizorja na drugo območje za vaše najljubše oddaje, ne da bi v glavni coni izgubili popolnoma diskreten prostorski zvok.
 • Vgrajena povezava Bluetooth in Wi-Fi z dvojno podporo 2,4GHz / 5GHz: trdna brezžična omrežna povezljivost tudi v preobremenjenih okoljih.
 • Bluetooth avdio oddajnik: Uživajte v najljubšem zvoku prek slušalk Bluetooth pozno ponoči ali z družinskim članom, ki ima okvaro sluha. Ta funkcija podpira predvajanje samo prek Bluetooth in istočasno predvajanje s povezanimi zvočniki.
 • Nagrajeni asistent za nastavitev Denon in grafični uporabniški vmesnik: enostavna in intuitivna izkušnja z nastavitvijo zunaj polja.
 • Program za umerjanje Audyssey MultEQ: nudi popolno izenačitev za vaše edinstveno poslušalno okolje.
 • Pametna TV povezljivost: s pomočjo daljinskega upravljalnika televizorja upravljajte Denon AVR-S960H s televizorjem.
 • Pripravljena je namestitev po meri: Denon AVR-S960H ima zunanje krmiljenje in nadzor IP možnosti za enostavno prilagoditev in združljivost s tretjimi integracijskimi rešitvami.
 • Neverjeten zvok, ki temelji na 110-letni inovaciji: Denon je japonsko glasbeno podjetje. Ustanovljeno leta 1910, omogočamo trenutke, ki so pomembni z neusmiljenim prizadevanjem za kakovost, inovacije in zvočne zmogljivosti.
  •  

 • ULTIMATIVNO KINO DOŽIVETJE – 8K PRIPRAVLJEN

  AVR-S960H omogoča vrhunsko filmsko izkušnjo s prehodom 8K / 60Hz, kot tudi “upscale” iz 4K/120Hz** prehodom in podporo za najnovejše specifikacije HDMI. S podporo za najkakovostnejše 3D-zvočne formate uživajte v zabavi podrobneje kot kdaj koli prej. Novi AVR-S960H vam omogoča izdelavo najboljšega 4K domačega kina danes in vam daje udobje, ko veste, da je vaš AV sprejemnik pripravljen na 8K.

 •  

3D AUDIO PODPORA

Potopite se v 3D zvok z Dolby Atmos, Dolby Atmos višinsko tehnologijo za virtualizacijo, DTS: X in DTS Virtual: X.

 • DOLBY ATMOS®
 • DTS:X®
 • DVIGNITE SE NAD SAMEGA SEBE

  Za vrhunsko izkušnjo domačega kina nastavite 5.1.2 prostorski sistem Dolby Atmos z uporabo dvižnih zvočnikov Dolby Atmos ali namenskih nadzemnih zvočnikov.

  Podpora za tehnologijo za virtualizacijo višine Dolby Atmos omogoča tudi AVR-S960H brezžični zvok brez višinskih kanalov, s čimer ustvari navidezne višinske učinke v 7.1, 5.1 ali 2.1 zvočniški postavitvi.

PRIPRAVLJEN NA 8K ULTRA HD

Z novim AVR-S960H uživajte v vsej svoji zabavi z najnovejšo tehnologijo, ki je na voljo, in gledajte svoje filme z neprimerljivo jasnostjo. Uživajte v svojih filmih v 8K z 8K / 60Hz prehodom in povečanjem, pa tudi z najnovejšo tehnologijo AV sprejemnikov, kot sta Dynamic HDR in Quick Media Switching (QMS), ki se v filmih uporablja za odpravo video zamude.

 • 8K HDMI SPECS WITH EARC
 • ADVANCED VIDEO SECTION
 • HDR / DOLBY VISION
 • 8K HDMI VIDEO DEL Z EARC

  Uživajte v svojih najljubših filmih, oddajah in igrah z najboljšo kakovostjo slike. AVR-S960H odlikuje napredni DEL HDMI (6 vhod / 2 izhod) z namenskim 8K vhodom, ki bo podpiral 8K / 60Hz in 4K/120Hz** video prehod. Vsi vhodi HDMI odlikujejo 4: 4: 4 čista barvna podvzorčenja, HDR10, HDR10 +, Dolby Vision, hibridna Log-Gamma (HLG), dinamični HDR in BT.2020 prehod za podporo izjemne barvne, jasnosti in kontrasta. Uživajte v povečanju z 8K / 30 Hz in v obdelavi HDCP 2.3, če želite nemoteno predvajati vsebino, zaščiteno pred kopiranjem. AVR-S960H sprejema tudi eARC (izboljšan povratni kanal zvoka) za podporo 3D zvočnih formatov neposredno iz vaših pametnih televizijskih aplikacij na vaš AV sprejemnik.

NASLEDNJA GENERACIJA V IGRANJU

Z najnovejšo podporo za HDMI bo novi AVR-S960H vaše igralništvo dvignil na naslednjo raven. Uživajte v igrah s 4K/120Hz** prehodom in povečanjem, pa tudi s spremenljivo hitrostjo osveževanja (VRR), hitrim prenosom okvirjev (QFT) in samodejnim načinom nizke zamude (ALLM), ki zmanjšuje ali odpravlja zaostajanje in trganje okvirja, kar ponuja gladkejše , igranje brez iger.
** Available via a future update. Read more here.

DELUJE Z NAJNOVEJŠIMI GLASOVNIMI UPRAVLJALNIKI

Uživajte v enostavnem glasovnem nadzoru in popolni prilagodljivosti vodilnih glasovnih storitev. S pametnim zvočnikom ali telefonom izgovorite ukaze z Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri. Prosite za predvajanje vaše najljubše glasbe, povečajte glasnost, preskočite na naslednjo skladbo, preklopite med vhodi in še več. Preklapljajte med glasovnimi storitvami ali izberite priljubljenega za uporabo – izbira je vaša. Funkcionalnost se razlikuje glede na glasovnega agenta

 • ALEXA
 • GOOGLE ASSISTANT
 • APPLE SIRI
 • DELUJE Z AMAZON ALEXA

  Prostoročno upravljajte AVR-S960H z Amazon Alexa in svojim glasom. Prilagodite glasnost, preidite na naslednjo skladbo, preklopite vhode za različne predvajalnike medijev in še več – »Samo vprašaj«. Prenesite veščino HEOS Home Entertainment in omogočite glasovne ukaze Amazon Alexa za vaše naprave AVR-S960H, HEOS in druge izbrane izdelke Denon. Zahteva aplikacijo Alexa in Amazon Echo, piko ali enakovredno.

  nauči se več

PODPORA ZA VISOKO-RESOLUCIJO ZVOKA

Uživajte v vrhunski zvočni skladnosti z vašimi najljubšimi zvočnimi posnetki vvisoki ločljivostji. AVR-S960H odlikuje najnovejši AKM 32-bitni D/A pretvornik, ki omogoča dekodiranje zvoka visoke ločljivosti z več vrstami datotek brez izgub, vključno z ALAC, FLAC in WAV s hitrostjo do 192kHz / 24bit. Kompatibilen je tudi z DSD datotekami 2,8 / 5,6 MHz (DSD je format zvočnega kodiranja SACD). Predvajajte jih s pomnilnih naprav prek USB-ja na sprednji plošči ali prek omrežnih virov. AVR-S960H podpira tudi druge vrste datotek, kot sta MP3 in WMA.

 • PHONO INPUT
 • DUAL SUB OUTPUTS
 • ROON TESTED
 • GRAMOFONSKI VHOD ZA PRIKLOP GRAMOFONA

  Z vgrajenim gramofonskim vhodom AVR-S960H omogoča povezovanje gramofona in predvajanje vinilnih plošč. Uživajte v svoji vintage kolekciji z izjemno kakovostjo in zvokom.

NAPREDNO ZVOČNO PROCESIRANJE

Doživite izjemno kakovost zvoka tako iz glasbe kot iz filmov.

 • MULTI-SOURCE
 • ALL ZONE TV AUDIO
 • MULTI-SOURCE, MULTI-ROOM

  Z Denon AVR-S960H je mogoče v eni sobi uživati v večkanalnem prostorskem zvoku in v drugi sobi poslušatiglasbo na ločenem viru ali glasbenem pretakanju. Oglejte si film v eni sobi, medtem ko drugi sobi, drugi družinski član brez prekinitve posluša glasbo. Za napajanje zvočnika uporabite notranje ojačevalnike.

BLUETOOTH AVDIO PRETAKANJE GLASBE

Uživajte v svojem najljubšem zvoku, ne da bi prebudili ves dom s prenosom zvoka, ki prihaja iz AV sprejemnika, v vaše slušalke Bluetooth. AVR-S960H vam celo omogoča predvajanje zvoka v Bluetooth slušalkah in na povezanih zvočnikih hkrati. Če imate družinskega člana ali prijatelja z okvaro sluha, priporočamo to nastavitev.

ENOSTAVNA NASTAVITEV

Priloženi hitri vodnik za uporabo AVR-S960H ponuja preprosta, jasna navodila za začetek. Ko televizor povežete z napravo AVR-S960H prek HDMI-ja, se na zaslonu televizorja prikaže ekskluzivni asistent za nastavitev Denon-a, ki vas vodi po namestitvi, korak za korakom. Na zadnji strani AV sprejemnika je vrstica barvnih kod zvočnikov nameščena vodoravno, kar omogoča preprosto in organizirano povezovanje žic zvočnikov. AVR-S960H bo samodejno preimenoval vhode HDMI, ko jih povežete ali jih lahko ročno preimenujete.

 • QUICK SELECTS
 • SMART TV
 • CONNECTIVITY
 • APP CONTROL
 • AUDYSSEY
 • AUDYSSEY PRESETS
 • QUICK SELECT (HITRA IZBIRA) ZA UPORABO PREDNASTAVLJENIH AVDIO NASTAVITEV

  Sprednja plošča Denon AVR-S960H ima štiri gumbe za hitri izbor, ki shranjujejo želene nastavitve zvoka za vsak vir. Preklapljajte med televizijskim zvokom, Blu-Rayjem, predvajalniki medijev in drugimi, AVR-S960H pa prilagodi nastavitve eQ vašim željam za ta medijski vir. Uporabite gumbe na sprednji plošči ali se za hitrejši nadzor odločite za isti Quick Selections na daljinskem upravljalniku AVR.

VGRAJENI HEOS ZA BREZŽIČNO PRETAKANJE GLASBE

Uživajte v svoji najljubši glasbi v kateri koli sobi vašega doma brezžično s pomočjo HEOS vgrajene tehnologije. Predvajajte isto skladbo v vsaki sobi ali izberite drugo skladbo za vsako povezano sobo – izbira je vaša. Sodeluje tudi z Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri, ki zagotavlja vrhunski govorni nadzor in neverjeten zvok za vašo zabavo. Priključite zvočnike Denon Home za zvok-po-celi-hiši.

HEOS podpira brezplačne TuneIn, kot tudi in vrhunske Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, TIDAL in še več.

(Vse storitve niso na voljo v naši regiji.)

Neverjeten zvok zasnovan na 110-letnih inovacijah

Denon je prvi japonski proizvajalec avdio elektronike z globoko zapuščino prvotnih proizvajalcev avdio-elektronskih izdelkov na Japonskem. Ustanovljen leta 1910, omogočamo trenutke, ki so pomembni z neusmiljenim prizadevanjem za kakovost, inovacije in zvočne zmogljivosti. Inovacijo za boljšo izkušnjo..

SPECIFIKACIJE

Model:
AVR-S960H
Večkanalni Surround

DTS HD Master / DTS:X
o / o
o / o
o / o
DTS:X Pro
-
-
-
DTS Neo:X / DTS Neural:X
- / o
- / o
- / o
DTS Virtual:X
o
o
o
Dolby TrueHD / Dolby Atmos
o / o
o / o
o / o
Dolby ProLogic Il / Dolby Surround
- / o
- / o
- / o
Dolby Height Virtualization
o
o
o
Front Wide Speakers: Dolby / DTS
-
-
-
Auro 3D
-
-
-
IMAX Enhanced
-
-
-
IMAX Enhanced
-
-
-
Večkanalni Stereo
o
o
o
Max Number of Processing (Preamp) Channels
7.1
7.1
7.1
Zvočne Izboljšave

Mono Block Konstrukcija Močnostnega Ojačevalnika
-
-
-
Diskretni Močnostni Ojačevalnik
7
7
7
110th Anniversary Audio Tuning
-
-
-
Iron diecast feet
-
-
-
Copper plated transformer base
-
-
-
Premium speaker terminals
-
-
-
All black interior
-
-
-
D.D.S.C. HD Digital
-
-
-
Čisti Direkt
o
o
-
Visokokakovostne Avdio Komponente
o
o
-
Pozlačeni RCA terminali
-
-
-
Clock Jitter Reducer
-
-
-
Alpha Procesiranje
-
-
-
Audyssey
MultEQ
MultEQ
MultEQ
Audyssey Dinamičen EQ / Dinamična Glasnost
o / o
o / o
o / o
Audyssey LFC
-
-
-
Audyssey APP support
o
o
o
Speaker Setup Presets
2
-
-
Izboljšava Kompresiranega Avdia
o
o
o
Omrežje

HEOS Multiroom and Streaming
o
o
o
Izgubljivi formati: MP3 / WMA / AAC
o / o / o
o / o / o
o / o / o
Neizgubljivi formati: FLAC / ALAC / WAV
o / o / o
o / o / o
o / o / o
DSD Avdio Pretakanje
up to DSD5.6
up to DSD5.6
up to DSD5.6
FLAC HD 192/24
o
o
o
WAV 192/24
o
o
o
ALAC 192/24
o
o
o
Predvajanje brez Pavz
o (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
o (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
o (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
AirPlay 2
o
o
o
Roon Tested
o
-
-
Internet Radio
TuneIn
TuneIn
TuneIn
Spotify Connect* / Tidal* / Deezer* / others *
o / o / o / o
o / o / o / o
o / o / o / o
Amazon Prime Music* / Pandora*
o / o
o / o
o / o
Kompatibilen z Remote APP pri pametnih mobilnikih
Android / iOS
Android / iOS
Android / iOS
Kompatibilen z Remote APP za tablične računalnike
Android / iOS/Amazon Kindle
Android / iOS/Amazon Kindle
Android / iOS/Amazon Kindle
Ethernet Vhod
o
o
o
Wi-Fi
o
o
o
Bluetooth
o
o
o
Bluetooth Headphone transmission
o
o (upgrade)
o (upgrade)
HDMI

HDMI vhodi: zadaj / spredaj
6 / 0
7 / 1
5 / 1
HDCP2.3 support
o
-
-
HDMI izhodi: glavni / zona
2 / –
2 / –
1 / –
HDMI max Resolution (8k / 4k)
8k/60 – 4k/120
-
-
Video pretvorba Analogno -> HDMI
-
-
-
HDMI na HDMI nadgradnja
up to 8K 60/50
up to 4K 30/25/24
-
HDMI: 8K / 4K / CEC / eARC
o / o / o / o
-
-
HDMI: Dolby Vision / HDR 10+ / Dynamic HDR / HLG
o / o / o / o
-
-
HDMI: ALLM / QMS / QFT / VRR
o / o / o / o
-
-
HDMI pass-through v načinu pripravljenosti
o
o
o
DSD Avdio zmožnost
-
-
-
HDCP 2.2 support
-
o
o
Prikaz GUI na HDMI
-
o
o
HDMI: 3D / 4K / CEC / ARC
-
o / o / o / o
o / o / o / o
Enhanced ARC
-
o
o
Dolby Vision / HLG
-
o / o
o / o
4K signal pass-through / nadgradnja / GUI prikaz
-
o / o / o
o / - / -
Prilagoditev Slike / Zmanjšanje Hrupa
-
o / o
-
Večsobna / CI

HEOS Multiroom integrated
o
o
o
TV Sound grouping
o
o
o
Multi-Room Zones
2
2
2
Main room multichanel audio – Zone stereo downmix
o
o
o
Vir Avdia Zona: HDMI / opt, coax / Mreža, USB / analogno
o (2ch) / o (2ch) / o / o
o (2ch) / o (2ch) / o / o
o (2ch) / o (2ch) / o / o
Izhod Avdia Zona: zvočnik / predizhod
o / -
o / -
o / -
HDMI Izhod na Zona iz HDMI vira
-
-
-
Webbrowser Setup
o
-
-
IP nadzor / RS232 nadzor / WEB nadzor / App nadzor
o / - / o / o
o / - / o / o
o / - / o / o
Remote Vhod / Izhod
- / -
-
-
DC Trigger Izhod
-
-
-
Webbrowser User Interface
-
o
o
Smart Remote Management
-
o
o
Drugo

Voice Control – Works with Amazon Alexa
o
o
o
Voice Control – Google Assist Apple Siri
o / o
o / o
o / o
Voice Control – Microphone built-in
-
-
-
Samodejna nastavitev zvočnikov z mikrofonom
Audyssey MultEQ
Audyssey MultEQ
Audyssey MultEQ
Sprednji Zaslon
1 line
1 line
1 line
Grafični Uporabniški Vmesnik – GUI
Advanced
Advanced
Hybrid GUI
ISF Certifikacija
o
o
-
GUI Jeziki
9
9
9
Setup Assistant
o
o
o
Hitra Izbira plus / Hitra izbira
o / -
o / -
o / -
Nadgradnja programske opreme preko Mreže / USB
o / o
o / o
o / o
Spremenljiva kretnica
o
o
o
Optimizirano delovanje Bass
o
o
o
Bass Sync
-
-
-
ECO Način
o
o
o
Samodejni Izklop
o
o
o
Časovnik Izklopa
o
o
o
Vhodi/Izhodi

Kompozitni Vhod / Izhod
2 / 1
2 / 1
2 / 1
Komponentni Vhod / Izhod
2 / 1
2 / 1
-
HDMI Vhod / Izhod
6 / 2
7+1 / 2
5+1 / 1
Multi-Room Video Izhod: Video / HDMI
- / -
-
-
Analogno Vhod / Izhod
4 / –
4 / –
2 / –
Phono (MM) Vhod
o
o
o
Digitalni vhod: Optični / Koaksialni
2 / 0
2 / 0
2 / 0
Multi-Room Izhod: analogni / digitalni
- / -
-
-
Multichannel Preout
o (0.2)
o (0.2)
o (0.2)
Izhod za nizkotonec
2
2
2
7.1 večkanalni izhod
-
-
-
Zvočniški Terminal: Pozlačeni vijaki / običajni vijaki
- / o
- / o
- / o
Število zvočniških terminalov
7
7
7
Speaker A / B
-
-
-
Bi-amp gonilo
-
-
-
Multi-Room Zvočniški Terminal
assignable
assignable
assignable
Sprednji Vhodi: Avdio / Kompozitni / Digitalni (Opt ) / HDMI / USB
- / - / - / - / o
- / - / - / o / o
- / - / - / o / o
USB Avdio (spredaj) / Narejen za iPod / Narejen za iPhone
o / AirPlay / AirPlay
-
-
DAB / DAB+ tuner
-
-
-
FM Radijski sprejemnik z RDS
o
o
o
USB Avdio / Narejen za iPod / Narejen za iPhone
-
o / AirPlay 2 / AirPlay 2
o / AirPlay 2 / AirPlay 2
Specifikacije

število močnostnih ojačevalnikov
7
7
7
Izhodna Moč (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, 0.08% 2ch Drive)
95 W
90 W
75 W
Izhodna Moč (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, 0.05% 2ch Drive)
-
-
-
Izhodna Moč (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2ch Drive)
125 W
125 W
110 W
Izhodna moč (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive)
150 W
145 W
140 W
Splošno

Available Colours: Premium Silver / Black
o / -
-
-
Kovinska Sprednja Ploščica
-
-
-
Sistemski daljinski nadzor
RC-1239
RC-1228
RC-1227
Pred-Programiran / Programabilen / LCD Zaslon
- / - / -
-
-
Power Consumption in W
460
500
430
Poraba električne energije Brez Zvoka ( ECO vklop / izklop ) v W
35 W / 75 W
-
-
Poraba električne energije v stanju pripravljenosti v W
0.1
0.1
0.1
CEC Pripravljenost poraba v W
0.5
0.5
0.5
Network Control On Consumption in W
3.7
3.7
3.5
Maximum Dimensions
Antenna:Horizontal: (W x D x H) in mm
Antenna:Vertical: (W x D x H) in mm
No Antenna: (W x D x H) in mm
434 x 341 x 167
( 434 x 341 x 237 )
【 434 x 330 x 167 】
434 x 341 x 167
(434 x 341 x 237)
(434 x 329 x 167)
434× 339 × 151
(434 x 339 x 215)
(434 x 329 x 151)
Teža v kg
9.5
9.5
8.6
Carton Maximum Dimensions (W x D x H) in mm
520 x 429 x 243
519 x 428 x 242
523 x 435 x 232
Carton Weight (inc. product) in kg
11.5
11.5
10.6
Barve, ki so na voljo: Črna / Premium Srebrna
-
o / -
o / -

 

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca : https://www.denon.com/sl-si/shop/avreceiver/avrs960h