Opis

Uživajte v neverjetnem 8K videu in obdajajočem 3D zvoku iz AVR-S970H. Srednje velike prostore napolnite z bolj prefinjenim zvokom iz nastavitve 7.2 ali 5.2.2 z Dolby Atmos in DTS:X. Z vgrajenim HEOS® pa lahko brezžično pretakate spletno glasbo in jo delite z zvočniki, ki podpirajo HEOS, v drugih prostorih.

  • Močan zvokNapolnite srednje veliko sobo z močnim, bolj prefinjenim zvokom.
  • Izjemen 3D zvokPočutite se popolnoma potopljeni v glasbo ali filmski zvok.
  • Prirejen za 8KUživajte v neverjetni kakovosti videa z najnovejšo razpoložljivo tehnologijo 8K.

  • Pretakanje glasbe
    po vašem domu

    Z vgrajenim HEOS® lahko preprosto dostopate do pretočne glasbe in jo delite z zvočniki, ki podpirajo HEOS, v drugih prostorih.

Visokozmogljiv diskretni 7-kanalni ojačevalnik

Diskretni visokotokovni ojačevalniki na vseh kanalih za zagotavljanje do 90 W na kanal (pri 8 ohmih, 20–20 kHz, THD 0,08 %) – dovolj moči za pogon katerega koli zvočnika.

Poglobljena zvočna izkušnja

Potopite se v glasbo in filme z Dolby Atmos® in DTS:X® plus Dolby Surround in DTS Neural:X upmixer za optimizacijo starejše vsebine.

Napredni domači kino 8K

Video 8K je podprt na treh od šestih vhodov HDMI in enem od dveh izhodov. Uživajte v enostavni video združljivosti in odlični kakovosti slike s prehodom HLG, HDR, Dolby Vision, HDR10+ in Dynamic HDR.

HEOS® Vgrajena tehnologija

Brezžično pretakajte glasbo v združljive komponente, ki podpirajo HEOS, iz različnih pretočnih storitev. Dodajte zvočnike Denon Home v več sob in vse nadzirajte z aplikacijo HEOS.

Video sličica #2

Dodatne informacije

Proizvajalec

Denon