Opis

7.2 kanalni 8K AV sprejemnik s 150 W na kanal v celoti podpira Dolby Atmos, DTS: X, kot tudi najnovejše specifikacije HDMI, kot so 8K / 60Hz, 4K/120Hz** prehod, HDR10 +, Dynamic HDR, ALLM in še več.

LASTNOSTI – AVR-X2700H

7.2 kanalni 8K AV sprejemnik s 3D avdio, vgrajenim HEOS-om in glasovno kontrolo

Pregled

Nadgradite domači kino z Denon AVR-X2700H. S 150 W na kanalu zagotavlja resnično imerzivno 3D zvočno izkušnjo prek Dolby Atmosa ali DTS: X. Tudi če nimate namenskih stropnih zvočnikov, bo Dolby Atmos Height Virtualization Technology in DTS Virtual: X nadgradil vaše filmske noči kot še nikoli doslej. AVR-X2700H podpira najnovejše avdio/video tehnologije HDMI, kot so 8K / 60Hz in 4K/120Hz** prehod, Dolby Vision, HDR10, HDR10 +, Dynamic HDR, HLG, pa tudi 8K povečanje in HDCP 2.3 podpora na vseh vhodih HDMI (6 x vhod / 2 x izhod).

Pretočite priljubljene glasbene storitve, kot so Spotify, Internet Radio TuneIn, Amazon Music HD, TIDAL in še več brezžično prek Bluetooth, Apple AirPlay 2 in Wi-Fi z vgrajenim HEOS. Uživajte v svoji MP3 zbirki in celo v Hi-Res zvočnih oblikah (datoteke WAV, FLAC, ALAC in DSD 2.8 / 5.6 MHz) prek USB ali omrežja. Denon AVR-X2700H sodeluje z Amazon Alexa, Googlovim pomočnikom in Apple Siri za enostavno glasovno upravljanje.

Z vizualnim vodenjem skozi vsak korak v postopku nastavitve, nagrajeni Denon Setup Assistant vam pomaga, da se nastavitve lotite takoj. Vsak domači kino je drugačen – zato Denon uporablja vrhunsko tehnologijo za umerjanje sobe Audyssey, ki samodejno meri in optimizira vaš AV sprejemnik, da zagotovi resnično imerzivno 3D zvočno izkušnjo, prilagojeno vašemu edinstvenemu okolju poslušanja.

 • VRHUNSKO DOŽIVLJANJE GLASBE DOMA – 8K PRIPRAVLJEN

  AVR-X2700H ponuja vrhunsko doživetje domačega kina s prehodom 8K / 60Hz, 4K/120Hz** prehodom za igre, kot tudi podporo za najnovejše specifikacije HDMI. Novi AVR-X2700H vam omogoča, da zgradite najboljši 4K domači kino danes v vednosti, da je vaš AV sprejemnik 8K pripravljen. Uživajte v najkakovostnejših 3D avdio in video posnetkih tudi za najzahtevnejše zabavne potrebe.

 •  

3D AUDIO PODPORA

Potopite se v 3D zvok z Dolby Atmos, Dolby Atmos višinsko tehnologijo za virtualizacijo, DTS: X in DTS Virtual: X.

 • DOLBY ATMOS
 • DTS:X
 • DVIGNITE SE NAD SAMEGA SEBE

  Za vrhunsko izkušnjo domačega kina nastavite 5.1.2 prostorski sistem Dolby Atmos z uporabo dvižnih zvočnikov Dolby Atmos ali namenskih nadzemnih zvočnikov.

  Podpora za tehnologijo za virtualizacijo višine Dolby Atmos omogoča tudi AVR-X2700H brezžični zvok brez višinskih kanalov, s čimer ustvari navidezne višinske učinke v 7.1, 5.1 ali 2.1 zvočniški postavitvi.

PRIPRAVLJEN NA 8K ULTRA HD

Z novim AVR-X2700H uživajte v vsej svoji zabavi z najnovejšo tehnologijo, ki je na voljo, in gledajte svoje filme z neprimerljivo jasnostjo. Uživajte v svojih filmih v 8K z 8K / 60Hz prehodom in povečanjem, pa tudi z najnovejšo tehnologijo AV sprejemnikov, kot sta Dynamic HDR in Quick Media Switching (QMS), ki se v filmih uporablja za odpravo video zamude.

 • 8K HDMI SPECS WITH EARC
 • ADVANCED VIDEO SECTION
 • HDR / DOLBY VISION
 • 8K HDMI VIDEO DEL Z EARC

  Uživajte v svojih najljubših filmih, oddajah in igrah z najboljšo kakovostjo slike. AVR-X2700H odlikuje napredni DEL HDMI (6 vhod / 2 izhod) z namenskim 8K vhodom, ki bo podpiral 8K / 60Hz in 4K/120Hz** video prehod. Vsi vhodi HDMI odlikujejo 4: 4: 4 čista barvna podvzorčenja, HDR10, HDR10 +, Dolby Vision, hibridna Log-Gamma (HLG), dinamični HDR in BT.2020 prehod za podporo izjemne barvne, jasnosti in kontrasta. Uživajte v povečanju z 8K / 30 Hz in v obdelavi HDCP 2.3, če želite nemoteno predvajati vsebino, zaščiteno pred kopiranjem. AVR-X2700H sprejema tudi eARC (izboljšan povratni kanal zvoka) za podporo 3D zvočnih formatov neposredno iz vaših pametnih televizijskih aplikacij na vaš AV sprejemnik.

NASLEDNJA GENERACIJA V IGRANJU

Z najnovejšo podporo za HDMI bo novi AVR-X2700H vaše igralništvo dvignil na naslednjo raven. Uživajte v igrah s 4K/120Hz** prehodom in povečanjem, pa tudi s spremenljivo hitrostjo osveževanja (VRR), hitrim prenosom okvirjev (QFT) in samodejnim načinom nizke zamude (ALLM), ki zmanjšuje ali odpravlja zaostajanje in trganje okvirja, kar ponuja gladkejše , igranje brez iger.
** Available via a future update. Read more here.

DELUJE Z NAJNOVEJŠEMI GLASOVNIMI POMOČNIKI

Uživajte v glasovnem nadzoru in popolni prilagodljivosti vodilnih govornih storitev. S pametnim zvočnikom ali telefonom govorite ukaze z Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri. Prosite, da predvajate svojo najljubšo glasbo, povečate glasnost, preidite na naslednjo skladbo, preklopite vnose in še več. Preklopite med glasovnimi storitvami ali izberite najljubšo, ki jo želite uporabiti – izbira je vaša. Funkcionalnost je odvisna od glasovnega agenta.

 • ALEXA
 • GOOGLE ASSISTANT
 • APPLE SIRI
 • DELUJE Z AMAZON ALEXA

  Prostoročno upravljajte AVR-X2700H z Amazon Alexa in svojim glasom. Prilagodite glasnost, preidite na naslednjo skladbo, preklopite vhode za različne predvajalnike medijev in še več – »Samo vprašaj«. Prenesite veščino HEOS Home Entertainment in omogočite glasovne ukaze Amazon Alexa za vaše naprave AVR-X2700H, HEOS in druge izbrane izdelke Denon. Zahteva aplikacijo Alexa in Amazon Echo, piko ali enakovredno.

  nauči se veče

PODPORA ZA VISOKO-RESOLUCIJO ZVOKA

Uživajte v vrhunski zvočni skladnosti z vašimi najljubšimi zvočnimi posnetki vvisoki ločljivostji. AVR-X2700H odlikuje najnovejši 32-bitni pretvornik D / A AKM, ki omogoča dekodiranje zvoka visoke ločljivosti z več vrstami datotek brez izgub, vključno z ALAC, FLAC in WAV s hitrostjo do 192kHz / 24bit. Kompatibilen je tudi z DSD datotekami 2,8 / 5,6 MHz (DSD je format zvočnega kodiranja SACD). Predvajajte jih s pomnilnih naprav prek USB-ja na sprednji plošči ali prek omrežnih virov. AVR-X2700H podpira tudi druge vrste datotek, kot sta MP3 in WMA.

 • PHONO INPUT
 • DUAL SUBWOOFER OUTPUTS
 • ROON TESTED
 • GRAMOFONSKI VHOD ZA PRIKLOP GRAMOFONA

  Z vgrajenim gramofonskim vhodom AVR-X2700H omogoča povezovanje gramofona in predvajanje vinilnih plošč. Uživajte v svoji vintage kolekciji z izjemno kakovostjo in zvokom.

NAPREDNO ZVOČNO PROCESIRANJE

Doživite izjemno kakovost zvoka tako iz glasbe kot iz filmov.

 • DSP
 • MULTI-SOURCE
 • ALL ZONE TV AUDIO
 • MOGOČNO DSP AUDIO PROCESIRANJE

  Neverjetna moč za najboljše prostorske zmogljivosti v svojem razredu. AVR-X2700H vključuje napredni čip DSP (Digital Sound Processor) za ogromno predelavo podatkov. AVR-X2700H s štirimi jedri, 300 MHz DSP, ki zmore obdelati več kot milijardo izračunov na sekundo, podpira najnovejše potrebe dekodiranja in obdelave prostorskega zvoka.

BLUETOOTH AVDIO PRETAKANJE GLASBE

Uživajte v svojem najljubšem zvoku, ne da bi prebudili ves dom s prenosom zvoka, ki prihaja iz AV sprejemnika, v vaše slušalke Bluetooth. AVR-X2700H vam celo omogoča predvajanje zvoka v Bluetooth slušalkah in na povezanih zvočnikih hkrati. Če imate družinskega člana ali prijatelja z okvaro sluha, priporočamo to nastavitev.

ENOSTAVNA NASTAVITEV

Priloženi hitri vodnik za uporabo AVR-X2700H ponuja preprosta, jasna navodila za začetek. Ko televizor povežete z napravo AVR-X2700H prek HDMI-ja, se na zaslonu televizorja prikaže ekskluzivni asistent za nastavitev Denon-a, ki vas vodi po namestitvi, korak za korakom. Na zadnji strani AV sprejemnika je vrstica barvnih kod zvočnikov nameščena vodoravno, kar omogoča preprosto in organizirano povezovanje žic zvočnikov. AVR-X2700H bo samodejno preimenoval vhode HDMI, ko jih povežete ali jih lahko ročno preimenujete.

 • QUICK SELECT
 • SMART TV
 • CONNECTIVITY
 • APP CONTROL
 • AUDYSSEY
 • AUDYSSEY PRESETS
 • QUICK SELECT (HITRA IZBIRA) ZA UPORABO PREDNASTAVLJENIH AVDIO NASTAVITEV

  Sprednja plošča Denon AVR-X2700H ima štiri gumbe za hitri izbor, ki shranjujejo želene nastavitve zvoka za vsak vir. Preklapljajte med televizijskim zvokom, Blu-Rayjem, predvajalniki medijev in drugimi, AVR-X2700H pa prilagodi nastavitve eQ vašim željam za ta medijski vir. Uporabite gumbe na sprednji plošči ali se za hitrejši nadzor odločite za isti Quick Selections na daljinskem upravljalniku AVR.

VGRAJENI HEOS ZA BREZŽIČNO PRETAKANJE GLASBE

Uživajte v svoji najljubši glasbi v kateri koli sobi vašega doma brezžično s pomočjo HEOS vgrajene tehnologije. Predvajajte isto skladbo v vsaki sobi ali izberite drugo skladbo za vsako povezano sobo – izbira je vaša. Sodeluje tudi z Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri, ki zagotavlja vrhunski govorni nadzor in neverjeten zvok za vašo zabavo. Priključite zvočnike Denon Home za zvok-po-celi-hiši.

HEOS podpira brezplačne TuneIn, kot tudi in vrhunske Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, TIDAL in še več.

(Vse storitve niso na voljo v naši regiji.)

Custom Install Pripravljen

Denon AVR-X2700H ima zunanje krmiljenje in nadzor nadzora IP za enostavno prilagoditev in združljivost s tretjimi integracijskimi rešitvami. Ponuja možnost nadzora IP za glavne nadzorne naprave drugih proizvajalcev, pa tudi certifikat Control4 SDPP (Simple Device Detection Protocol) za brezhibno integracijo z opremo Control4 za domačo avtomatizacijo Control4.

Neverjeten zvok zasnovan na 110-letnih inovacijah

Denon je prvi japonski proizvajalec avdio elektronike z globoko zapuščino prvotnih proizvajalcev avdio-elektronskih izdelkov na Japonskem. Ustanovljen leta 1910, omogočamo trenutke, ki so pomembni z neusmiljenim prizadevanjem za kakovost, inovacije in zvočne zmogljivosti. Inovacijo za boljšo izkušnjo..

SPECIFIKACIJE

Model:
AVR-X2700H
Večkanalni Surround

DTS HD Master / DTS:X
o / o
o / o
o / o
DTS:X Pro
-
-
-
DTS Neo:X / DTS Neural:X
- / o
- / o
- / o
DTS Virtual:X
o
o
o
Dolby TrueHD / Dolby Atmos
o / o
o / o
o / o
Dolby ProLogic Il / Dolby Surround
- / o
- / o
- / o
Dolby Height Virtualization
o
o
o
Front Wide Speakers: Dolby / DTS
-
-
-
Auro 3D
-
-
-
IMAX Enhanced
-
-
o
IMAX Enhanced
-
-
-
Večkanalni Stereo
o
o
o
Max Number of Processing (Preamp) Channels
7.1
7.1
11.2
Zvočne Izboljšave

Mono Block Konstrukcija Močnostnega Ojačevalnika
-
-
-
Diskretni Močnostni Ojačevalnik
7
7
9
110th Anniversary Audio Tuning
-
-
-
Iron diecast feet
-
-
-
Copper plated transformer base
-
-
-
Premium speaker terminals
-
-
-
All black interior
-
-
-
D.D.S.C. HD Digital
-
-
-
Čisti Direkt
o
o
o
Visokokakovostne Avdio Komponente
o
o
o
Pozlačeni RCA terminali
-
-
-
Clock Jitter Reducer
-
-
-
Alpha Procesiranje
-
-
-
Audyssey
MultEQ XT
MultEQ XT
MultEQ XT32
Audyssey Dinamičen EQ / Dinamična Glasnost
o / o
o / o
o / o
Audyssey LFC
-
-
o
Audyssey APP support
o
o
o
Speaker Setup Presets
2
2
2
Izboljšava Kompresiranega Avdia
o
o
o
Omrežje

HEOS Multiroom and Streaming
o
o
o
Izgubljivi formati: MP3 / WMA / AAC
o / o / o
o / o / o
o / o / o
Neizgubljivi formati: FLAC / ALAC / WAV
o / o / o
o / o / o
o / o / o
DSD Avdio Pretakanje
up to DSD5.6
up to DSD5.6
up to DSD5.6
FLAC HD 192/24
o
o
o
WAV 192/24
o
o
o
ALAC 192/24
o
o
o
Predvajanje brez Pavz
o (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
o (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
o (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
AirPlay 2
o
o
o
Roon Tested
o
o
o
Internet Radio
TuneIn
TuneIn
TuneIn
Spotify Connect* / Tidal* / Deezer* / others *
o / o / o / o
o / o / o / o
o / o / o / o
Amazon Prime Music* / Pandora*
o / o
o / o
o / o
Kompatibilen z Remote APP pri pametnih mobilnikih
Android / iOS
Android / iOS
Android / iOS
Kompatibilen z Remote APP za tablične računalnike
Android / iOS/Amazon Kindle
Android / iOS/Amazon Kindle
Android / iOS/Amazon Kindle
Ethernet Vhod
o
o
o
Wi-Fi
o
o
o
Bluetooth
o
o
o
Bluetooth Headphone transmission
o
o
o
HDMI

HDMI vhodi: zadaj / spredaj
6 / 0
6 / 0
7 / 0
HDCP2.3 support
o
o
o
HDMI izhodi: glavni / zona
2 / –
2 / –
2 / 1
HDMI max Resolution (8k / 4k)
8k/60 – 4k/120
8k/60 – 4k/120
8k/60 – 4k/120
Video pretvorba Analogno -> HDMI
-
-
-
HDMI na HDMI nadgradnja
up to 8K 60/50
up to 8K 60/50
up to 8K 60/50
HDMI: 8K / 4K / CEC / eARC
o / o / o / o
o / o / o / o
o / o / o / o
HDMI: Dolby Vision / HDR 10+ / Dynamic HDR / HLG
o / o / o / o
o / o / o / o
o / o / o / o
HDMI: ALLM / QMS / QFT / VRR
o / o / o / o
o / o / o / o
o / o / o / o
HDMI pass-through v načinu pripravljenosti
o
o
o
DSD Avdio zmožnost
-
-
o
Večsobna / CI

HEOS Multiroom integrated
o
o
o
TV Sound grouping
o
o
o
Multi-Room Zones
2
2
2
Main room multichanel audio – Zone stereo downmix
o
o
o
Vir Avdia Zona: HDMI / opt, coax / Mreža, USB / analogno
o (2ch) / o (2ch) / o / o
o (2ch) / o (2ch) / o / o
o (2ch) / o (2ch) / o / o
Izhod Avdia Zona: zvočnik / predizhod
o / o
o / o
o / o
HDMI Izhod na Zona iz HDMI vira
-
-
o
Webbrowser Setup
o
o
o
IP nadzor / RS232 nadzor / WEB nadzor / App nadzor
o / - / o / o
o / - / o / o
o / o / o / o
Remote Vhod / Izhod
- / -
-
o / o
DC Trigger Izhod
-
-
1
Drugo

Voice Control – Works with Amazon Alexa
o
o
o
Voice Control – Google Assist Apple Siri
o / o
o / o
o / o
Voice Control – Microphone built-in
-
-
-
Samodejna nastavitev zvočnikov z mikrofonom
Audyssey MultEQ XT
Audyssey MultEQ XT
Audyssey MultEQ XT32
Sprednji Zaslon
1 line
1 line
1 line
Grafični Uporabniški Vmesnik – GUI
Advanced
Advanced
Advanced
ISF Certifikacija
o
o
o
GUI Jeziki
9
9
9
Setup Assistant
o
o
o
Hitra Izbira plus / Hitra izbira
o / -
o / -
o / -
Nadgradnja programske opreme preko Mreže / USB
o / o
o / o
o / o
Spremenljiva kretnica
o
o
o
Optimizirano delovanje Bass
o
o
o
Bass Sync
-
-
-
ECO Način
o
o
o
Samodejni Izklop
o
o
o
Časovnik Izklopa
o
o
o
Vhodi/Izhodi

Kompozitni Vhod / Izhod
2 / 1
2 / 1
3 / 1
Komponentni Vhod / Izhod
2 / 1
2 / 1
2 / 1
HDMI Vhod / Izhod
6 / 2
6 / 2
7 / 3
Multi-Room Video Izhod: Video / HDMI
- / -
- / -
- / o
Analogno Vhod / Izhod
4 / –
4 / –
6 / –
Phono (MM) Vhod
o
o
o
Digitalni vhod: Optični / Koaksialni
2 / 0
2 / 0
2 / 2
Multi-Room Izhod: analogni / digitalni
1 / –
1 / –
1 / –
Multichannel Preout
o (0.2)
o (0.2)
o (11.2)
Izhod za nizkotonec
2
2
2 (independent)
7.1 večkanalni izhod
-
-
-
Zvočniški Terminal: Pozlačeni vijaki / običajni vijaki
- / o
- / o
- / o
Število zvočniških terminalov
7
7
11
Speaker A / B
assignable
assignable
assignable
Bi-amp gonilo
assignable
assignable
assignable
Multi-Room Zvočniški Terminal
assignable
assignable
assignable
Sprednji Vhodi: Avdio / Kompozitni / Digitalni (Opt ) / HDMI / USB
- / - / - / - / o
- / - / - / - / o
- / - / - / o / o
USB Avdio / Narejen za iPod / Narejen za iPhone
o / AirPlay / AirPlay
o / AirPlay / AirPlay
o / AirPlay / AirPlay
DAB / DAB+ tuner
-
o
-
FM Radijski sprejemnik z RDS
o
o
-
Specifikacije

število močnostnih ojačevalnikov
7
7
9
Izhodna Moč (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, 0.08% 2ch Drive)
95 W
95 W
105 W
Izhodna Moč (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, 0.05% 2ch Drive)
-
-
-
Izhodna Moč (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2ch Drive)
125 W
125 W
135 W
Izhodna moč (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive)
150 W
150 W
180 W
Splošno

Barve, ki so na voljo: Črna / Premium Srebrna
o / -
o / -
o / -
Kovinska Sprednja Ploščica
-
-
-
Sistemski daljinski nadzor
RC-1239
RC-1239
RC-1239
Pred-Programiran / Programabilen / LCD Zaslon
- / - / -
- / - / -
- / - / -
Power Consumption in W
500
500
660
Poraba električne energije Brez Zvoka ( ECO vklop / izklop ) v W
35 W / 75 W
35 W / 75 W
45 W / 80 W
Poraba električne energije v stanju pripravljenosti v W
0.1
0.1
0.1
CEC Pripravljenost poraba v W
0.5
0.5
0.5
Network Control On Consumption in W
3.7
3.7
3.7
Maximum Dimensions
Antenna:Horizontal: (W x D x H) in mm
Antenna:Vertical: (W x D x H) in mm
No Antenna: (W x D x H) in mm
434 x 341 x 167
( 434 x 341 x 237 )
【 434 x 330 x 167 】
434 x 341 x 167
( 434 x 341 x 237 )
【 434 x 330 x 167 】
434 x 389 x 167
( 434 x 389 x 236 )
【 434 x 379x 167 】
Teža v kg
9.5
9.5
12.5
Carton Maximum Dimensions (W x D x H) in mm
520 x 429 x 243
520 x 429 x 243
519 x 478 x 242
Carton Weight (inc. product) in kg
11.5
11.5
15.1

AWARDS

 • It’s a big win here for Denon. There are many cheaper AVRs but none of them is anything like as polished. Its mature approach and effortless sense of timing make for a feeling of home cinema sound that’s authentic to the movie theatre experience, even at an entry-level price. The sonic improvements over its predecessor are marked, even if it’s the 8K passthrough and next generation gaming technologies that steal the upgrade headlines. Denon’s engineers have worked their magic once again and we’d encourage new buyers to opt for the AVR-X2700H over older models for its extra ease and expression.

  Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.denon.com/shop/avreceiver/avrx2700h

DENON AVR-X2700H 7.2 kanalni 8K AV sprejemnik s 3D avdio, vgrajenim HEOS-om in glasovno kontrolo

DENON AVR-X2700H 7.2 kanalni 8K AV sprejemnik s 3D avdio, vgrajenim HEOS-om in glasovno kontrolo

 799,00  649,00