Opis

DHT-S716H

Nadgradite svojo izkušnjo domačega kina s prvovrstnim soundbar Denon DHT-S716H. Potopite se v kakovostno zabavo, ki vam jo je prinesel zvočni strokovnjak.
UVP:

FUNKCIONALNOSTI – DHT-S716H

Premium Soundbar z vgrajenim HEOS

Pregled

Od vodilnega na tržišču avdio sprejemnikov v domačem kinu prihaja Denon DHT-S716H vrhunski soundbar, ki prinaša resnično kino doživetje samo z ene naprave. Ta enotni kompaktni soundbar se prilega neposredno pod vaš televizor in vam omogoča uživanje v vrhunskem zvoku z visoko ločljivostjo Dolby TrueHD / DTS-HD Master Audio dekodiranja prostorskega zvoka. Pretočite glasbo iz spletnih storitev, kot so Spotify (brezplačno in Premium), Amazon Music, TIDAL, TuneIn Internet Radio in še več z vgrajenim HEOS in Bluetooth®. Štirje 4K UHD HDMI vhodi se enostavno povežejo s televizorjem in medijskimi napravami za boljšo kakovost slike in neprimerljiv Denon zvok. Priloženi kabli za takojšnjo zunanjo izkušnjo.

Funkcionalnosti
    •  

  • BOGAT IN POTOPEN ZVOK HIŠNEGA KINA

    Z množico gonilnikov s prilagojenimi zmogljivosti, dekodiranjem prostorskega zvoka Dolby TrueHD in DTS-HD Master Audio, boste doživeli imerziven zvok domačega kina, ki polni sobo, za vaše filme, TV oddaje in igranje iger.

  •  

4K HDMI z ARC Podporo

Štirje vhodi HDMI podpirajo 4K Ultra HD prehod, HDCP 2.2, HDR in Dolby Vision ter podporo ARC, za neprimerljivo široko zabavno izkušnjo.

Neverjeten Denon Sound Design

Šest kanalov visoko učinkovite, hladilno delujoče digitalne ojačitve razreda D je nastavljeno za oddajanje čistega, natančnega zvoka iz katerega koli zvočnega vira.

Brezžično pretakanje Glasbe preko vgrajenega HEOS

Brezžično predvajajte svojo najljubšo glasbo z vgrajeno tehnologijo HEOS. Uživajte v brezžičnem zvoku za ves dom prek brezplačne aplikacije HEOS, ki je na voljo za iOS in Android. Z dodatnimi HEOS vgrajenimi AV sprejemniki, soundbari in zvočniki lahko izberete predvajanje iste pesmi povsod ali izberete različne skladbe za vsako povezano sobo. Predvajajte glasbo iz Spotify Premium, TIDAL, TuneIn Internet Radio, SoundCloud, Amazon Music, Napster, Deezer ali lokalnih knjižnic glasbenih datotek.

Deluje z Amazon Alexa

Preprosto aktivirajte brezplačno spretnost HEOS Home Entertainment in pojdite prostoročno z Amazon Alexa in vašim glasom. Recite besedo in soundbar DHT-S716H bo prilagodil glasnost, prešel na naslednjo skladbo in še več. Zahteva aplikacijo Alexa in Amazon Echo. Na voljo samo v angleško govorečih regijah.

odkrijte več

Deluje z Google Assistant

Glasbo zaženite v aplikaciji HEOS, nato pa prosite svojega Googlovega pomočnika, da nadzira glasnost, predvaja, začasno ustavi, preskoči skladbe in drugo. Zahteva aplikacijo Google Assistant in Google Home, Google Home mini ali enakovredno.

odkrijte več

Pretakajte Glasbo preko Bluetooth

Glasbo povežite in predvajajte neposredno iz pametnega telefona, tabličnega računalnika ali druge združljive naprave.

Podpira vse formate popularnih pretočnih servisov Formats

Uživajte v vrhunskem poslušanju glasbe pri predvajanju z visoko ločljivostjo, ne glede na to, ali pretakate omrežje ali priključite USB za predvajanje shranjenih skladb. Podpira najzahtevnejše zvočne in visoko ločljive zvočne formate, vključno z predvajanjem datotek DSD (2,8, 5,6 MHz), FLAC, WAV, ALAC (192/24), MP3, WMA in AAC.

Enostavnost namestitve za vsak televizor

Z vključenimi optičnimi, HDMI, Ethernet in IR kabli je DHT-S716H na voljo z vsem, kar je potrebno za hiter začetek uživanja v domačem kinu, ne da bi pri tem zamudili karkoli. Zasnovan je za delo s katerim koli televizorjem, da odpravi skrbi za združljivost.

Hitra Izbira

Za preprost dostop do vaših najljubših funkcij in radijskih postaj je mogoče programirati šest gumbov za hitro izbiranje.

100+ Let biti Prvi v Avdio Tehnologiji

Denon, ustanovljen leta 1910, ima globoko dediščino “prvih” v avdio tehnologiji – od prvega japonskega proizvajalca avdio elektronike do izdelave prvih komercialnih zgoščenk na svetu. Ta osredotočena naložba v avdio-raziskave zagotavlja, da ob vsaki poslušanosti dobite najnovejšo tehnologijo in najvišjo kakovost

SPECIFIKACIJE

Funkcionalnosti
HEOS vgrajen

O

Akustični sistem

3,0 (9 voznikov)

HDMI: ARC / CEC

O (4x vhod / 1x izhod)

Digitalni vhod: Optični / Koaksialni

O / O

Analogni vhod (3,5 mm mini vtičnica)

O

USB vhod (masovni pomnilnik)

O

Enostavna enožična nastavitev

O

Bluetooth: A2DP / APT-X

O / -

Dolby Digital dekodiranje / DTS

O / O

Dolby Digital Plus

Instalacija

Stenski nosilec v obliki ključavnice

O

Namizno stojalo

O

Nastavljive nogice (2x)

O (1x)

Barve, ki so na voljo: Črna

O

Poraba energije v stanju pripravljenosti

0,4 vata

Samodejni Izklop

O

Dimenzije ( Š x G x V )

1100 x 72 x 148 mm

Višina z nogico 1 / nogico 2

88 mm

Teža v kg

4.8

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.denon.com/sl-si/shop/soundbar/dhts716h

 

Dodatne informacije

Proizvajalec

Denon

Denon DHT-S716H črn

Denon DHT-S716H črn

 899,00