Opis

Denon s ponosom praznuje 110 let avdio odličnosti in ponuja omejeno izdajo integriranega ojačevalnika PMA-A110 Anniversary Series, kateri označuje vrhunec Denon HiFi tehnologije.

Lastnosti – PMA-A110

Omejena izdaja 110- year Anniversary Series, integrirani Ojačevalec z 160W na kanal v srebrno/grafit izvedbi

Pregled

Denon PMA-A110 je zasnovan z 110-letno avdio dediščino, da bo ugajal najzahtevnejšim avdiofilom, odlična izbira za poslušalce, ki želijo zgraditi dvokanalni Hi-Fi sistem svojih sanj. Vgrajen Denon-ov patentirani ojačevalnik moči z enim potiskom, ultra-visokotokovnim (UHC), ( Advanced Ultra High Current, Single Push-Pull ) integrirani ojačevalnik PMA-A110 zagotavlja 160 W moči na kanal. Enostavno priključite analogni in digitalni vir ali gramofon na vgrajeni phono predojačevalnik. Poslušajte svojo najljubšo glasbo visoke ločljivosti prek vgrajenega DAC-a Quad 384 kHz / 32-bit z najvišjo ločljivostjo v kakovosti zvoka. Ojačevalnik PMA-A110 je popolnoma združen z DCD-A110, kateri je zasnovan tudi tako, da nadgradi vaša glasbena pričakovanja

Lastnosti
  •  

 • DENON PRAZNUJE 110 LET AUDIO ODLIČNOSTI:

  Denon že od leta 1910 nadgrajuje vaša avdio in video pričakovanja. Sedaj s ponosom proslavljamo ta izjemni dosežek s srebrno grafitno omejeno izdajo Denon Anniversary Series ojačevalec PMA-A110.

 •  

Izjemna moč, 160W

Z integriranim ojačevalnikom Denon PMA-A110 dajte svojim zvočnikom moč, ki si jo zaslužijo. PMA-A110, zasnovan tako, da presega vaša pričakovanja, ponuja moč 160 watov na kanal, da vedno zagotavlja natančen in močan zvok. Ta integrirani ojačevalnik ponuja združljivost z najširšim spektrom tipov zvočnikov in impedancami za izjemno stabilnost delovanja.

Potrdilo o pristnosti in 5-letna garancija

Z nakupom omejene izdaje PMA-A110 boste prejeli potrdilo o pristnosti, ki ga je podpisal vodja inženiringa Denona. Prejeli boste posebno, 5-letno garancijo.

7. Generacija naprednega ultra-močnega MOS enojnega potisnega vezja ( Ultra High Current, Single Push Pull )

PMA-A110 odlikuje nova generacija naprednega UHC (Ultra High Current) -MOS Single Push Pull , ki v kombinaciji z diferencialnim dvostopenjskim ojačevalnim vezjem poganja skoraj vse vrste zvočnikov z izboljšano kakovostjo zvoka. Da bi dosegel brezhibno ravnovesje med občutljivimi detajli reprodukcije glasbe in močjo nizkofrekvenčnega zvoka, lahko PMA-A110 odda velik izhodni tok v Single Push Pull konfiguraciji, da lahko požene tudi najbolj zahteven zvočnik in zagotavlja vrhunsko linearnost zvoka.

Visoko natančni električni nadzor

PMA-A110 zajema električni nadzor glasnosti, ravnovesja in tonske kontrole. Hkrati pa ohranja analogni občutek delovanja. Pametno inženirstvo ponuja občutek analognega gumba za glasnost, medtem ko MCU meri položaj gumba in ga pretvori v digitalni nadzor glavne glasnosti. Ta edinstveni mehanizem ponuja bolj gladko, bolj linearno krmiljenje glasnosti z nastavitvijo krivulje analognega nadzora glasnosti v digitalnem svetu. Ista konfiguracija se uporablja tudi za nadzor ravnotežja in tonov.

VISOKOKAKOVOSTNE ZVOČNE KOMPONENTE

Denenovi inženirji so skrbno izdelali ojačevalno vezje znotraj PMA-A110, da bi zagotovili frekvenčni odziv do 100 kHz med uporabo. Glasnostno vezje ( Volume control ) zavira šum v ojačevalniku in doseže visoko zvočno ločljivost. PMA-A110 ponuja širok, dinamični obsegom zvočnih virov visoke ločljivosti. Poleg tega Quad D / A pretvornik, ki uporablja Burr Brown PCM1795, čip deluje v štirikratni konfiguraciji za optimalen visokokakovosten zvok. Vsak kanal ima dva čipa PCM1795, ki delujeta v drugačnem načinu, da dosežeta najvišjo natančnost in najboljše razmerje signal / šum.

 • USB-DAC
 • DAC MASTER CLOCK
 • DIGITAL ISOLATOR AND PURE MODE
 • POWER SUPPLY
 • USB-DAC PODPIRA 11.2-MHZ DSD IN 384-KHZ/32-BIT PCM

  Za natančno sinhronizacijo digitalnih vezij ima PMA-A110 USB -DAC, ki podpira zvok visoke ločljivosti do 11,2 MHz DSD in 384 kHz / 32-bitni vhodni signal PCM. Izdelan izjemno natančno,ta DAC zavira tresenje in zagotavlja optimalno natančnost pri pretvorbi D / A. Poleg tega metode prenosa DSD podpirajo Wasapi, ASIO in DSD zvok prek okvirov PCM (DoP). D / A pretvornik, ki se uporablja v PMA-A110, je enak 384 kHz / 32-bitni in DSD premium DAC, ki se uporablja v DCD-A110 za čist, visokokakovosten zvok.

USB-B, Optični in Koaksialni Digitalni Vhodi

PMA-A110 ima USB-B vhod za neposredno povezavo z računalnikom in podpira signal PCM 384-kHz / 32-bit in 11,2-MHz DSD. Z vhodom USB-B poslušajte zvočni zapis Hi-Res iz računalniškega zvočnega vira v izvornem načinu. Izkoristite lahko tudi tri optične vhode in en koaksialni vhod, ki podpirajo PCM 192-kHz / 24-bit. Ti digitalni vhodi izboljšajo kakovost zvoka zvoka televizorja, Blu-ray-ja, predvajalnikov predstavnosti in še več.

TV Auto Standby (digitalni vhod)

Optični in koaksialni digitalni vhodi imajo mehanizem samodejnega zaznavanja, ki samodejno vklopi enoto, ko zazna zvočni signal iz zunanjega vira, kot je televizor

HIGH-RESOLUTION AUDIO

 • ULTRA AL32
 • PHONO EQUALIZER
 • PRE-AMP INPUTS
 • GOLD-PLATED TERMINALS
 • 6-BLOCK CHASSIS
 • ULTRA AL32 PROCESIRANJE Z 384-KHZ/32-BIT PODPORO

  PMA-A110 je opremljen z ultra AL32 Processing, najnovejšo analogno tehnologijo za reprodukcijo valovnih oblik podjetja Denon. Ultra AL32 Processing uporablja algoritme za interpolacijo podatkov in podpira vhod visoke ločljivosti 192 kHz / 24-bit PCM. Ti algoritmi interpolirajo točke, ki bi morale obstajati pred in po točkah v velikih količinah podatkov, da bi dosegli gladko valovno obliko, ki je blizu tisti izvirnega signala.

  Ti algoritmi povečajo pasovno širino izvirne vsebine, izravnajo valovno obliko in izboljšajo reprodukcijo zvoka. Ultra AL32 Processing podvoji pasovno širino obdelave s prejšnje generacije, ki je vzorčila 384 kHz, na 1,536 MHz. S skrbnim obnavljanjem podatkov, ki so bili izgubljeni med digitalnim snemanjem, je dobljeni zvok predvajanja zelo podroben, brez motenj, natančno lokaliziran, bogato izrazit v spodnjem območju in čudovito zvest svojemu prvotnemu zvoku.

SPECIFIKACIJE

Funkcionalnosti
Kanali

2

110th Anniversary Audio Tuning

o

All black interior

o

Exclusive A110 speaker terminals

o

Aluminium Top Cover

o

Aluminium Feet

o

Digital in: USB-B / optical / coaxial / USB-A

1 / 3 / 1 / -

Sample Rate digital In

192 kHz / 24-bit

USB-B DSD Avdio Pretakanje (DoP): DSD2.8 / DSD5.6

<=DSD11.2

USB-B PCM sample rate

384 kHz / 32-bit

Quad DAC Configuration

o

DAC čip

4x PCM1795, Burr Brown Mono-Mode

Asinhronski način delovanja zadnjega USB

o

Bit-perfect prenos

o

Izolator signala za način delovanja v DAC

o

AL 32 Procesiranje

ULTRA AL32

DAC Master Clock Design

o

Pretakanje avdia preko PC

o

Vhodi/Izhodi

Avdio vhodi

5

Digital in: USB-B / optical / coaxial / USB-A

1 / 3 / 1 / -

Phono vhod: MM / MC

o / o

Audio Outputs

1

Močnostni ojačevalnik Direkten Vhod

o

Pozlačeni Činč

o

Število Terminalov

4

Oddaljeni Kontrolnik Nadzora Vhod / Izhod

o

Oddaljeni Kontrolnik Nadzora Vhod / Izhod

o

Specifikacije

Izhodna moč 8 Ohm (20 Hz – 20 kHz, T.H.D. 0.07%)

80 W

Izhodna moč 4 Ohm (1 kHz, T.H.D. 0.7%)

160 W

Skupno Harmonično Popačenje

0.01 %

Vhodna občutljivost: MM

2.5 mV / 47 kohm

Razmerje Signal Šum: MM / MC

89 dB / 74 dB

Razmerje Signal Šum: MM / MC

135 mV / 47 kohms

Razmerje Signal Šum: Visok Nivoj

110dB

Nadzor Treble

± 8 dB at 10 kHz

Nadzor Bass

± 8 dB at 100 Hz

Splošno

Available Colours: Premium Silver / Black

Silver Graphite

Kovinska Sprednja Ploščica

o

Power Consumption in W

400

Poraba električne energije v stanju pripravljenosti v W

0.2

Samodejni Izklop

o

Odstranljiv napajalni kabel

o

Daljinski upravljalnik

RC-1237

Daljinski upravljalnik

o

Maksimalne Dimenzije (Š x G x V ) v mm

434x450x182

Teža v kg

25.0

Carton Maximum Dimensions (W x D x H) in mm

573 x 533 x 317

Carton Weight (inc. product) in kg

29.8

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.denon.com/sl-si/shop/amplifier/pmaa110

Dodatne informacije

Proizvajalec

Denon

DENON PMA-A110 – 110-year limited edition anniversary model (Silver Graphite)

DENON PMA-A110 – 110-year limited edition anniversary model (Silver Graphite)

 3.599,00