Opis

DJI Mavic 2 PRO (DJI Smart Controller)

Profesionalni kompaktni dron, ki vam omogoča jasen pogled, neverjetne posnetke in vse potrebne funkcije za enostavne in visokokakovostne rezultate. Kamera HASSELBLAD L1D-20C z 1 “CMOS čipom in vstavljenim 24 mm objektivom. Neverjetno 20 Mpix in 4K (30 fps) video snemanje. Velik senzor zagotavlja kakovost slike tudi v slabših svetlobnih pogojih in visokem območju ISO do 12 800 .

Napredne prilagoditve in izboljšane tehnologije so aerodinamiki brezpilotnih zrakoplovov dodale izboljšane zmogljivosti, največjo hitrost do 75 km / h , manjšo porabo goriva in FlightAutonomy , ki zagotavlja miren let in visoko varnost. Hkrati so v letu vključeni tudi sinusni krmilniki in propelerji FOC. Obe 3-osni stabilizacijski kameri zagotavljata visoko stabilno sliko v vseh pogojih.

OcuSync 2.0 vam omogoča letenje brez omejitev. Prenos videoposnetka 1080p do 8 km, snemanje, urejanje in nadaljnja skupna raba videoposnetkov Full HD neposredno v družabnih omrežjih ali samodejno shranjevanje neposredno v mobilne naprave so značilnosti te slavne tehnologije.

Podpira 4 panoramske načine :

  • Sphere
  • 180°
  • Vodoravno
  • Navpično

Dron ima najprej vgrajene senzorje ovir na vse strani, ki omogočajo zaznavanje v vseh smereh s FlightAutonomy . Visoka varnost z obvestili o aplikacijah

Pridite z njim in dvojni senzorji vam omogočajo natančne meritve do 20 metrov stran, zaznaven domet 20-40 metrov in hiter postanek pred oviro za let do 50,4 km / h.

Na dnu ima dvojna slikovna senzorja, ki natančno merijo 11 metrov z dosegom 11-12 metrov. Infrardeči sistem zazna razdaljo do 8 metrov in lahko varno pristane z dopolnjenimi lučmi tudi v slabših razmerah. Ta sistem boste tudi cenili na vrhu.

Na levi in ​​desni vidi vse ovire s hitrostjo 28,8 km / h in z ActiveTrack 2.0 in Tripodom poveča varnost letenja.

Ima dvojni sistem zadaj in do 16 metrov stran ter zazna ovire z dosegom 16-32 metrov in se pravočasno ustavi celo pri 43,2 km / h.

Nova programska oprema ActiveTrack 2.0 preslika natančno 3D sliko okolice iz glavne kamere in sprednjih dvojnih slikovnih senzorjev.

Z 10-bitnim sistemom Dlog_m zajema tudi najboljše podrobnosti za visoko prilagodljivost v postprodukciji. Prepozna do 1 milijarde barv , zaradi česar mu odpirajo odtenki in različne vrste osvetlitve.

Pritisnite en gumb in Hyperlapse samodejno posname in postproducira stabilne posnetke iz zraka, time-lapse videoposnetke, s katerimi se lahko pohvalite z neposredno skupno rabo v družabnih omrežjih.

Pri šibki svetlobi bo Hyperlight izboljšal vaše fotografije in zmanjšal šum. Ima algoritme, ki pomagajo slediti začasno skritemu predmetu za katero koli oviro. Na odprtih prostorih lahko s hitrostjo 72 km / h opazujete hitro premikajoče se avtomobile, čolne ali motorje.

Letenje okoli in enostavno vrtenje predmetov okoli kroga s POI 2.0 je zmaga za vsakega uporabnika.

Načrtujte svojo pot in zahvaljujoč Waypoint 2.0 bo streljal na določenih točkah na zemljevidu.

vključenim pametnim krmilnikom z več praktičnimi funkcijami je enostaven za uporabo , tako za začetnike kot profesionalce.

Pametni krmilnik drona s svetlim zaslonom 1080p, ki vam omogoča gledanje oddaj v živo. Njegova svetilnost 1.000 cd / m2 je večja kot pri običajnih zaslonih in sončni žarki ne svetijo.

Ima več odličnih lastnosti, ki jih lahko pohvalite:

  • OcuSync 2.0 Full HD video prenos podpira samodejno preklapljanje 2,4 GHz in 5,8 GHz, ohranja visoko kakovost slike z razdaljo Do 8 km
  • Pojdi Skupna raba v aplikaciji DJI GO 4 Svoje zračne posnetke lahko prenesete neposredno v svojo mobilno napravo
  • SkyTalk deluje prek omrežja Wifi in omogoča drugim, da gledajo in uživajo v vaših izkušnjah družabnih omrežij s Facebookom in Instagramom. Prav tako lahko hitro ustvari kratke videoposnetke in jih deli.

Vgrajena vrata HDMI predvajajo videoposnetke 4K z 60 sličicami na sekundo s H.264 in H.265. Poleg tega ima vgrajen zvočnik in mikrofon za oddajanje v živo in druge možnosti.

Aplikacija DJI GO 4 omogoča enostavno upravljanje, predvajanje, uživanje in sprostitev vaše mobilne naprave in zmogljivosti baterije.

Pametni intuitivni upravljalniki, ki se samodejno povežejo z vašim dronom, bodo navdušili vsakega uporabnika. Samo vklopite dron in ga takoj slecite. Zlomljene palice omogočajo enostaven prenos.

Gonilnik je združljiv z modeli Mavic 2 ali z modeli OcuSync 2.0.

 

Nadaljnji opis v tvojem jeziku še ni na voljo. Mogoče bo koristen opis v angleškem jeziku.

PARAMETRI IN SPECIFIKACIJA

Vrsta drona

Quadcopter

Čas letenja

Vrsta kamere

Največja hitrost

Frekvenčni pas

Teža

Tehnologija

Barva glede na proizvajalca

Siva

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.dji.com/si/mavic-2