Opis

DJI dron MAVIC 2 ZOOM + Smart Controller

MAVIC 2 – Glejte večjo sliko
Vedno smo si želeli oblikovati drone, ki združujejo sodobno tehnologijo, prefinjeno inženirstvo in potrebe letalskih fotografov. Drono, ki združuje vse preizkušene tehnologije DJI in popolnoma redefinira, kaj je mogoče v svetu aerofotografije. Z DJI Mavic 2 smo končno uresničili te sanje.

24 – 48 mm zoom fotoaparat

Mavic 2 Zoom je opremljen z 1 / 2,3-palčnim senzorjem z ločljivostjo 12 milijonov slikovnih pik in 4-kratnim zoomom, od tega 2-krat optično prek 24-48-milimetrskega zoom objektiva4. Zajemite inovativne perspektive in odkrijte nove ustvarjalne možnosti, od širokega kota do srednjih goriščnih razdalj, do spodnjega telepota.
Izrazni posnetki z normalno goriščno razdaljo
V primerjavi s čistim 24-milimetrskim širokokotnim objektivom je leča na telefoto že oddaljena 48 mm. Vidik je bližje skupaj in zaradi učinka paralakse so slike vzete iz filmskih uspešnic. To odpira povsem nov svet za aerofotografiranje, za še bolj epske posnetke kinoreifere.
Brezskrbno in udobno najti novo temo
Ko snemate v polni visoki ločljivosti, lahko 4-kratno povečavo brez izgube povečate na bolj oddaljenih predmetih in naredite edinstvene prizore bolj dostopne na daljavo. Vedno ostanite na varni razdalji od zgradb, vozil, živali in ljudi.
Hitro in natančno fokusiranje
Hibridni samodejni fokus Mavic 2 Zoom združuje dve metodi samodejnega ostrenja, fazno primerjavo in merjenje kontrasta robov, da se usmeri do 40% hitreje. Sledenje samodejnega ostrenja obdrži predmete v fokusu, tudi če je povečava ali pomanjšana.
Povečava med letom
Dolly Zoom je nov način QuickShot za Mavic 2 Zoom, ki daje tej vgrajeni rešitvi za drone popolnoma nove video poglede. Dolly zoom učinek prilagodi goriščno razdaljo med letom, kar omogoča posnetke z ustvarjalno spremembo perspektive. Pri ročnem letenju lahko hitrost fokusiranja nastavite ročno in omogoča še več ustvarjalnih možnosti.
Fotografije s super ločljivostjo s 48 milijoni slikovnih pik
Mavic 2 Zoom ima novo funkcijo za ustvarjanje fotografij z izjemno ločljivostjo. Ko snemate s 24-milimetrskim ekvivalentnim vidnim poljem, fotoaparat posname 9 posameznih fotografij in jih obdela v fotografijo z ločljivostjo 48 milijonov slikovnih pik. Te funkcije vam omogočajo, da z lahkoto posnamete vse podrobnosti pokrajine.

Snemanje kot pro

Fotoaparati na Mavic 2 Pro in Mavic 2 Zoom zagotavljajo stabilne in gladke posnetke z zmogljivo 3-osno kardansko tehnologijo.
Hyperlapse (vesolje)
Nikoli več zapletena naknadna obdelava. Z Hyperlapse zrakoplov vzame stabilizirane zračne fotografije in jih samodejno obdela. Nova funkcija vam omogoča ustvarjanje profesionalnih posnetkov s časovnim zamikom s samo dotikom aplikacije. Rezultat je takoj pripravljen za izmenjavo na družabnih medijih.
Shranite pot leta v “zgodovini opravil”, da lahko kadar koli ponovite vsako pot leta. Fotografije lahko shranite kot datoteke JPEG in RAW na kartico Micro SD ali notranji pomnilnik hkrati, tako da so ohranjene vse dodatne možnosti naknadne obdelave.
Razširjene fotografije HDR (eHDR)
Mavic 2 vključuje tudi podporo za izboljšane HDR fotografije. Ta tehnika obdela serijo slik v eno samo podobo, ki ima večjo ostrino, visoko dinamično območje in odstrani neželene artefakte.
Hyper svetlobe
S svetlobo HyperLight poskrbite, da bo svet svetlejši – nastavitev za posnetke pri šibki svetlobi. HyperLight izboljša fotografiranje in hkrati zmanjša neželen šum slike.
Kodek H.265 ponuja boljšo kakovost slike
Obe različici Mavic 2 beležita 4K pri višjih podatkovnih hitrostih in uporabljata H.265 za kompresijo videa. Videoposnetki, stisnjeni s H.265 / HEVC, prejmejo do 50% več informacij o sliki v primerjavi s kompresijo H.264 / AVC. S tem stisnjeni videoposnetki H.265 / HEVC, ki so bolj kakovostni, postane bolj podrobno v videoposnetkih, stisnjenih s H.264.

OcuSync 2.0 prenosni sistem: dokazana tehnologija podjetja DJI

Pojdite in poglejte jasneje
Novi video prenosni sistem OcuSync 2.0 omogoča doseg do 8 kilometrov – pri ločljivosti 1080p. Uredite videoposnetke v polni visoki ločljivosti neposredno iz predpomnilnika aplikacije in jih naložite neposredno v platformo družabnih medijev. Izvirni posnetki letenja se lahko samodejno shranijo na mobilno napravo, brez ročnega prenosa.
Samodejna sprememba frekvence med 2,4 in 5,8 GHz v realnem času
Mavic Pro deluje s frekvenčnim pasom 2,4 GHz. Ta pas pogosto motijo druge naprave, ki uporabljajo enako frekvenčno območje z motnjami. Zaradi samodejne spremembe frekvence med 2,4 in 5,8 GHz, Mavic 2 vedno prenaša na najmočnejšem razpoložljivem kanalu. To je še posebej ugodno v okoljih z mnogimi viri motenj.
Hitro nalaganje in nizka latenca
OcuSync 2.0 teoretično ponuja hitrost prenosa do 40 Mbit / s in nizko latenco samo 120 ms. To ne pomeni le boljše izkušnje pri nadzoru, temveč tudi bolj enakomeren prenos videa.

Varnost letenja: Zmogljiva in varna

Z obsežnim razvojnim delom je bil pogonski sistem Mavic 2 optimiziran, da zagotavlja izboljšane zmogljivosti, manjšo porabo energije in tišje delovanje. Te izboljšave, ki določajo učinkovitost, v kombinaciji s posodobljenim sistemom FlightAutonomy, omogočajo bolj gladko in tiho delovanje ter, v najslabšem primeru, večjo varnost s povečanim pogonom.
Hitreje: največja hitrost 72 km / h
Prenovljeno in nadgrajeno ohišje zagotavlja boljšo aerodinamiko in boljše delovanje, zato je zračni upor Mavic 2 pri najvišji hitrosti 19% nižji od Mavic Pro’;s.
Bolj trajen: do 31 minut letenja
Daljši čas letenja pušča več časa za streljanje.
Tišje: Nizka raven hrupa
Novi sinusoidni regulatorji hitrosti (ESC) in propelerji z nizko stopnjo hrupa naredijo let neverjetno tiho in pozorno do drugih ljudi na tem območju.

Vsesmerno zaznavanje ovir

Izboljšan sistem FlightAutonomy sedaj vključuje vsesmerno zaznavanje ovir, zaradi česar je prvi drone Mavic 2 DJI opremljen s senzorji za zaznavanje ovir na vseh straneh letala za še varnejši let.
naprej
Senzorji z dvojnim vidom. Natančno merjenje na razdalji do 20 metrov. Območje zaznavanja je 20-40 metrov. Senzorji zaznajo ovire in pravočasno zavrejo drone pri hitrostih do 50,4 km / h.
Dol
Senzorji z dvojnim vidom. Natančno merjenje na razdalji do 11 metrov. Območje zaznavanja je 11-22 metrov. Infrardeči sistem za odkrivanje. Natančno merjenje na razdalji do 8 metrov. Lebdi natančno na 50 metrih in omogoča varno pristajanje zaradi odkrivanja terena.
Dodatna spodnja pomožna razsvetljava pomaga senzorjem ob slabi svetlobi.
Levo in desno
Sistem z enim vidom. Senzorji zaznajo ovire pri hitrosti do 28,8 km / h. Večja varnost med letom v načinu ActiveTrack in Tripod.
nazaj
Senzorji z dvojnim vidom. Natančno merjenje na razdalji do 16 metrov. Območje zaznavanja je 16-32 metrov. Senzorji zaznajo ovire in pravočasno zavrejo drone pri hitrostih do 43,2 km / h.
Navzgor
Infrardeči sistem za odkrivanje. Natančno merjenje na razdalji do 8 metrov.
APAS
Z APAS se drono samodejno izogne oviram tako, da samostojno prilagodi pot leta, tako v smeri naprej kot v obratnem letu.

Inteligentni dron

Zmogljivi fotoaparati in uporabniku prijazni načini pametnega fotografiranja omogočajo pilotom Mavic 2 enostaven dostop do fotografij iz zraka, ne glede na to, ali so profesionalni ali začetniki.
ActiveTrack 2.0
Z izboljšavami v strojni in programski opremi ActiveTrack 2.0 omogoča nikoli prej videno uporabniško izkušnjo pri sledenju oglasu.
– Natančno zaznavanje okolja: Predhodno se je ActiveTrack opiral predvsem na dvodimenzionalne slike glavne kamere, da bi sledil predmetu. Mavic 2 z ActiveTrack 2.0 pa ustvarja tridimenzionalni terenski model okolja s slikami glavne kamere, kot tudi dva vidna senzorja, obrnjena naprej. Rezultat? Večja natančnost in boljše sledenje kot kdajkoli prej.
Napovedovanje krivulje: Algoritmi za izračun napovedi poti pomagajo ohraniti Mavic 2 na poti, čeprav bi moral biti pogled subjekta začasno zakrit.
– Sledenje Me High Speed: Na odprtem terenu in brez ovir lahko Mavic 2 sledi hitro premikajočim se predmetom, kot so premikanje avtomobilov ali čolnov, do 72 km / h.
– Izogibanje oviram: Ko se objekt sledi, Mavic 2 samodejno načrtuje pot na 3D zemljevidu. Dron išče ovire, jih prepozna in se izogiba pred in za njimi, hkrati pa obdrži subjekt v fokusu brez prekinitve.
panoramski posnetki
Mavic 2 ima štiri panoramske načine: Sphere, 180 °, Horizontal in Vertical.
Hitri posnetkov
Enostavno fotografiranje iz zraka – Veliko uporabniku prijaznih načinov snemanja zdaj omogoča še bolj ustvarjalne posnetke.
Variante: točka interesa 2.0, točka 2.0, Dolly Zoom (samo za Mavic 2 Zoom), Asteroid, Boomerang.

DJI Smart daljinski upravljalnik
Pametni daljinski upravljalnik DJI ima integriran in ultra svetel 5,5-palčni 1080p zaslon. Daljinski upravljalnik ponuja žive barve in kristalno čisto sliko, tudi pri neposredni sončni svetlobi! Daljinski upravljalnik ima neposredno aplikacijo DJI GO 4 in podpira tudi aplikacije drugih proizvajalcev. Fotografije in videoposnetke lahko s funkcijo DJI Smart Remote preprosto prenesete v mobilno napravo z novo funkcijo Go Share. Začetni čas daljinskega upravljalnika je le 20 – 30 sekund, tako hitro se vzletite.

Besedilo je strojno prevedeno.

Tehnični podatki

Različica modelaRtF
IzvedbaMavic 2 Zoom vključno s pametnim krmilnikom (fotoaparat z 2x optičnim zoomom)
Čas trajanja leta31 min
Čas polnjenja90 min
Ločljivost12 Mio. pikslov
Ločljivost videa3840 x 2160 piksel
Sličic na sekundo30
Značilnostizdružljiv s pametnim telefonom/aplikacije
Stabilizator slike (kamera)3-osni kardanski
Mere(D x Š x V) 322 x 242 x 84 mm
Teža905 g
Letalski akumulator15.4 V LiPo / 3950 mAh
Višina84 mm
Dolžina322 mm
Širina242 mm
Uporabaletalska kamera
Starostni razredod 14 leta dalje
Vrsta izdelkakvadrokopter

Dodatne informacije

Proizvajalec

DJI

Garancija