Opis

Opis

DJI Mavic 3 dron

PREDVSEM POPOLNI ZAPISI

 

Posnemite dih jemajoče posnetke s 4/3″ kamero Hasselblad CMOS in uživajte v svobodi letenja z zaznavanjem ovir, ki je na voljo v vseh smereh. Vsaka posodobitev DJI Mavic 3 postavlja nove standarde pri fotografiranju iz zraka. Povzpnite se z Mavicom 3 in naredite popolne posnetke nad vsem.

Kamera Hasselblad L2D-20c

 

 

Ikonična švedska znamka Hasselblad je razvila kamero L2D-20c neposredno za DJI Mavic 3, ki vsebuje 4/3″ CMOS senzor profesionalne kakovosti v elegantni in kompaktni obliki . Strogi standardi Hasselblad za obdelavo slik in algoritme za obdelavo slik dvignejo kakovost slike na povsem novo raven.

4/3 CMOS

Večji senzor Mavicu 3 ne zagotavlja le večje ločljivosti in dinamičnega razpona, temveč tudi učinkoviteje obravnava šum slike v slabih svetlobnih pogojih.

Dinamično območje svetlobne vrednosti 12,8

4/3″ CMOS senzor z dinamičnim razponom 12,8 svetlobnih vrednosti lahko zajame tudi podrobnosti senčnih in močno osvetljenih območij ter tako dvigne posnetke na resnično profesionalno raven.

Nastavljiv predal

S pomočjo nastavljive zaslonke je mogoče uresničiti najrazličnejše, kreativne zamisli fotografov ob posebnih svetlobnih pogojih.

Kot gledanja 84°

Objektiv s samodejnim ostrenjem, ki tehta le 12,5 gramov, ima zorni kot 84° za zajem vsake najmanjše podrobnosti v najboljši možni kakovosti.

Samodejno ostrenje z zaznavanjem vida (VDAF)

Tehnologija VDAF kamere DJI Mavic 3 Hasselblad uporablja podatke iz več senzorjev hkrati za določanje podatkov o razdalji in optimizacijo hitrosti ostrenja.

Naravna barvna rešitev Hasselblad

LETI VISOKO

Zahvaljujoč naprednim varnostnim funkcijam Mavic 3 lahko porabite več časa za zajemanje popolnega posnetka. Več širokokotnih optičnih senzorjev deluje skupaj z visoko zmogljivo procesno enoto, da namesto vas načrtuje varno pot leta tako, da oceni ovire v vseh smereh in se jim izogne.

Izboljšan RTH (vrnitev domov)

Udobno dokončajte svoje lete z izboljšanim RTH, ki Mavicu 3 omogoča, da samodejno načrtuje optimalno pot do vzletne lokacije in se sam varno vrne. Ne glede na to, ali je ročno izbran ali samodejno aktiviran ob izgubi signala, se Mavic 3 zlahka vrne na začetno točko.

OČE 5.0

Mavic 3 naredi letenje bolj zabavno in ustvari prijetnejše posnetke iz zraka, ki jih ne motijo ​​ovire na poti. Med letom Mavic 3 nenehno zaznava ovire v vseh smereh, ki jih nato gladko in hitro obide. Uživajte v varnem letenju in neprekinjenih snemanjih tudi na terenu, polnem ovir!

Opredelitev naravne barve Hasselblad

 

Hasselblad Natural Color Definition (HNCS), ki se uporablja v Mavic 3, je rezultat desetletij fotografskih izkušenj. Zagotavlja žive, natančne in naravne barve, ki povzročijo spektakularne slike brez kakršne koli naknadne obdelave ali prednastavitev.

Naknadna obdelava ni potrebna

Potreba po kompleksni postprodukciji nikoli ni bila del Hasselbladove filozofije. Hasselblad Natural Color Definition (HNCS) na ravni slikovnih pik senzorja zagotavlja naraven in zelo natančen zajem barv, ne glede na to, kje fotografirate.

Umerjanje na ravni slikovnih pik

Za zagotovitev, da Mavic 3 zajema barve v popolnoma enaki ikonični kakovosti kot druge kamere Hasselblad, uporablja objektiv L2D-20c enake stroge standarde, pri čemer je vsaka slikovna pika na senzorju umerjena s HNCS.

Natančne barve

Med fotografiranjem se barvni podatki RGB, ki jih sprejme senzor, obdelajo z Hasselbladovim edinstvenim algoritmom, ki zagotavlja najboljše možne naravne barve v vseh pogojih.

TI ZAPISI RES GOVORIJO SAMI ZA SEBE

Uporablja profesionalno slikovno zmogljivost Mavica 3 za zajemanje videa iz zraka visoke ločljivosti in visoke hitrosti. Njegova kamera lahko posname do milijardo barv zahvaljujoč 10-bitnemu barvnemu profilu D-Log, ki ponuja naravne barvne prehode in veliko prilagodljivost pri postprodukciji.

Mavic 3 Cine podpira tudi kodek Apple ProRes 422 HQ, v katerega lahko posname največji podatkovni tok 3,772 Mbps.[1] Ima tudi vgrajen 1 TB SSD in 10 Gbps povezljivost za lažje profesionalno snemanje, montažo in ustvarjalne procese.

Telefoto kamera

Prihranite čas in približajte dogajanje s telefoto kamero, če je prizor ali subjekt predaleč. S teleobjektivom lahko snemate dogodke od daleč, ne da bi motili prizor.

NAPREDNA ZMOGLJIVOST

 

Podaljšan čas letenja

Od načrtovanja poti do kompozicije ali celo snemanja hiperlapse videa, zdaj lahko vse korake opravite v enem letu! V primerjavi s prejšnjo generacijo je odpornost proti vetru Mavica 3 za 50 % močnejša, kar v kombinaciji z učinkovitejšim pogonskim sistemom in visokozmogljivo baterijo zagotavlja neverjeten čas letenja 46 minut.

Poletite dlje, poglejte več

Z dosegom 15 km Mavic 3 ne le leti dlje, ampak tudi oddaja signale s stabilnejšim prenosom in manjšo zakasnitvijo videa, kar vam daje večjo brezskrbnost med letom.

FHD prenos z visoko hitrostjo sličic

Mavic 3 je prvi dron DJI, ki lahko prenaša slike v živo v kakovosti 1080p/60fps – tako je slika v živo še bližje tistemu, kar kamera dejansko posname, in celo olajša upravljanje drona.

Nova stopnja varnosti letenja: DJI GSM adapter za prenos podatkov

S povezavo podatkovnega adapterja GSM lahko Mavic 3 preklopi na omrežje 4G za gladko in stabilno povezavo, če signale O3+ blokirajo zgradbe, drevesa ali druge strukture. Sistem za prenos podatkov O3+ med letom koordinira 4G povezavo, na katero nemoteno preklopi za nemoteno snemanje.

Visoka natančnost pozicioniranja

Visoko natančno pozicioniranje naredi Mavic 3 neverjetno stabilen med lebdenjem. Z njegovo pomočjo lahko posnamete kristalno čiste fotografije in posnetke z dolgo osvetlitvijo, veliko vlogo pa ima tudi pri snemanju bolj gladkih videoposnetkov s časovnim zamikom in hiperlapsom.

opombe

* Preizkušeno s serijsko izdelanim modelom DJI Mavic 3, v zaprtem okolju brez ovir, pod ugodnimi pogoji. Dejanski rezultati se lahko razlikujejo glede na okolje, uporabo in različico vdelane programske opreme.

** Vsi videoposnetki in fotografije na tem spletnem mestu so narejeni v strogem skladu z lokalnimi zakoni in predpisi.

  1. DJI Mavic 3 Cine podpira tako kodiranje Apple ProRes 422 HQ kot H.264/H.265, medtem ko DJI Mavic 3 podpira samo kodiranje H.264/H.265.
    1. V nemotenem okolju brez motenj in skladnem s FCC. Največja razdalja letenja je odvisna od moči radijske povezave. Vedno upoštevajte lokalne predpise in upravljajte z dronom v vidnem polju, razen če ni drugače dovoljeno.

Podrobnosti

SPLOŠNE ZNAČILNOSTI

Nadzorljivostzrak
Vrsta napajanjaBaterija
Stanje skupščineRazstavljeno
PovezavaUSB
SenzorjiSenzor višine za izogibanje oviram Senzor hitrosti Infrardeči senzor kamere
FunkcijeGPS zapisovalnik leta Stabilizacijski sistem Samodejna vrnitev v bazo Inteligentni nadzorni sistem Vrnitev domov ActiveTrack
Vrsta izdajeCine Premium Combo
Vsebina paketa:1 x torba 1 x polnilno središče za baterije DJI 65W Prenosni polnilec DJI Mavic 3 pokrov za shranjevanje kabel Type-C
barvasiva
Dolžina347,5 mm
Premer283 mm
Višina107,7 mm
Utež899 g

TEHNIČNA SPECIFIKACIJA

Vrsta GPSGPS/GLONASS
Zmogljivost shranjevanja1 TB
Tip baterijeLi-polimer
Napetost baterije15,4 V

ZNAČILNOSTI DELOVANJA DRONA

Največja delovna razdalja15 km
Avtonomija letenja46 min 40 min
Največja višina6000 m
Največja hitrost5 m/s 15 m/s 19 m/s
Največja naraščajoča hitrost1 m/s 6 m/s 8 m/s
Največja hitrost padanja1 m/s 6 m/s
Natančnost lebdenjaNavpično: ±0,1 m (Vision Positioning), ±0,5 m (GPS Positioning) Vodoravno: ±0,3 m (Vision Positioning); ±0,5 m (visoko natančen sistem za določanje položaja)
Največji kot naklona25 ° 30 ° 35 °
delovna temperatura-10°C do 40°C

DRON KAMERA

Vrsta senzorjaCMOS
Velikost senzorja1/2″ 4/3″
Diafragma2,8 11
Ločljivost senzorja20 Mpx
Video ločljivost5.1K
Format snemanja videaH.264 MP4 MOV H.265 MPEG4
Vrsta pomnilniške lokacijeMicroSD
Format slikeJPG DNG RAW
Pristanišča1 x USB-A USB tip C

DALJINEC

Delovna frekvenca2,4 GHz 5,8 GHz
Največji domet signala15 km 8 km
Življenjska doba baterije6 h 4 h

Garancija: 12 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

DJI